tedavi olsana adamada yazık . bu depresyonda coxuk sahibi olunca cıkıcammı zannediyorsun depresyondanBittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum
benim 8 yıl çocuğum olmadı.Ben de aynisini dusunuyorm ama 3yil olcak daha fazla ne kadar erteleyebilirim bunu bilmiyorum o kadar caresiz durumdaym ki suanda kelimelerle anlatamyorm
Saçmalama. Başkası için çocuk yapılmaz. Sana doğur diye baskı yapanlar çok istiyorlarsa kendileri doğursun. Hazır olamadan asla hamile kalma burnundan gelir.Bittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum
Tek tavsiyem vajinismusu yenin bi an önce bende atlattım çevre baskısı yoktu üstelik 2 ay içinde hamile kaldım elbette korkularım var ama sadece ona bakamazsam diye korkuyorum gerisi zAten gelicek siz yeterki yenmeyi isteyinBittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?