Ağır kaldırmakla kızlık zarı bozulur mu

gunesdemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2025
12
18
3
24
ağırlık kaldırmakla kızlık zarı bozulur mu ben Bir kaç yıl önce çok fazla ağırlık kaldırdim komşular annemi hep uyardı kızın kız dır neden ağırlık kaldırıyorsunm korkmadan ben onları ne demek istediklerini de anlmamistim birde hep adetimin ilk gününe denk geliyordu o ağır eşyaları kaldırmak ben çok korkuyorum bazıları ağırlık kaldırmakla olmaz diyor

ağırlık kaldırmakla kızlık zarı bozulur mu ben Bir kaç yıl önce çok fazla ağırlık kaldırdim komşular annemi hep uyardı kızın kız dır neden ağırlık kaldırıyorsunm korkmadan ben onları ne demek istediklerini de anlmamistim birde hep adetimin ilk gününe denk geliyordu o ağır eşyaları kaldırmak ben çok korkuyorum bazıları ağırlık kaldırmakla olmaz diyor

Eklentiler

• 1000018132.webp
    1000018132.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 27

Ağır kaldırmakla bozulacak kızlığı boşverin zaten. Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir.
Cidden mi bozulmuşmudur yani çok korkuyorum onlar haklı mı

Öyle Bi saçmalık yok

Geçen bazayı kaldırırken benim "kızlık" sen koş git
Benim eltim de yüksekten atlayıp zıplayan yiğenine sen kızsın öyle yapma dedi dedim niye kızlık zarı bozulur dedi 🤣 dedim Allah aşkına evli çocuklu kadınsın hala inanıyor musun (köylük yerde var bu mit heralde)

Daha ne olur bundan garip bilemiyorum 🙄🙄🙄🙄 o zamn eski zamandaki kadınlar tarlada bahçede çalışanların kızlıklari hep gitti 🤣

Benim eltim de yüksekten atlayıp zıplayan yiğenine sen kızsın öyle yapma dedi dedim niye kızlık zarı bozulur dedi 🤣 dedim Allah aşkına evli çocuklu kadınsın hala inanıyor musun (köylük yerde var bu mit heralde)
Ya kendileri de biliyorlar böyle bir şey olmayacağını, zamanında milletle takılanlar kılıf uydurmuş köy yerinde keklemek için 😂

Back
X