- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Bu açıdan bakınca çok haklısın.
Ben sanırım bu hırsla ara ara silkeleyecegim onu
Bir yandan hakkın yok bırak daha iyi diyorum ben de. Bir yandan da yok yaa hem hatayi yapacak hem de Özür dilerim pişmanımla kapanacak olay Ohh yaa diyorum ne güzel hayat :)
Çok mu kötüyüm gerçekten
Şimdi konu sahibesi aslında bu senin o arkadaşından daha az değer görmenle ilgili bir durum değil ; öncelikle bunu kabul et.
Sen istememişsin o istemiş; sen borca sokmayayım demiş; o borca girsin demiş. Sen eşinin yükünü paylaşmışsın ; o paylaşmamış.
Ben bu anlattıklarından o kadının daha talepkar olduğu sonucuna ulaştım; daha çok sevildiği sonucuna değil.
Konularını tam olarak bilmiyorum..eşin düzgün biriymiş öyle ifade ediyorsun.. Evlilige hastalıkta sağlıkta, fakirlikte zenginlikte diye başlanıyor..
Benim takıldığım arkadaşına olan hislerin.. Bunun adı kıskançlık farkindasin sanirim
Ben yanlış mı anladım acaba ? Değerli olmak = kapıda araba olması, borçla bile olsa alınan güzel mobilyalar ve ev mi ?
Borçlarin bitmesine ne kadar kaldi?
Bak tam zamanı. Şu an bütün kontrol sende. Ama sağlam durmazsan yine laçkalaşır, haberin olsun.Yanlış anladınız. Değerli olmak sözünüzun geçmesi, hayallerinize ve isteklerinize önem verilmesi.
Ben ev araba istemedim zaten en basitinden şu şehirde yaşayalım isteğim bile bir sebeple kabul görmedi vaktinde.
Üstüne dalga geçer gibi al bir de bir ev parasini b.k yolunda yedim ama pişmanım affet bugüne dek benim istediğim oldu sıra sende söz yeter ki bırakma beni.
Şimdi her istediğin olacak yeter ki sabret dendi bana.
Tam herşey yoluna girdi derken eşinin yediği herzeler yüzünden bu durumdasınız. Ama ne yaşanırsa yaşansın sen eşini seviyorsun. Aksi olsa çoktan ayrılırdınız. Bu durumu lehine çevirebilirsin. Kol kanat ger, merhametli ve affedici ol. İyice dışlayıp uzaklaştırıp daha büyük hatalar yapmasına zemin hazırlama.
O senin eşin, siz dostsunuz. Sana düşen zor zamanda dostunun yanında olmak olmalı. Elinden geleni yap. Yalnız bir hatası daha olursa bitireceğini bildir.
Uzatma faat. Yanlış yapıyorsun.
Böyle yorumlar vicdanıma dokunuyor.
Hakveriyorum da..
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Sanırım abartiyorum..
Eşinin kumar eğilimi var. Bunla senin değerinin bir alakası yok ki.. Elma ile armutu karıştırıyorsun.Arkadaslar ben hislerimi bir durum ya da bir arkadaşımın yaşantısı üzerinden anlattım.
Bu duygular bir kişi üzerinden oluşmuyor ki bende.
Çevrem çok geniş. Arkadaşım çok.
Durumlarin hepsini yazsam okumazsiniz çok uzun gelir.
Ben arkadaşlarımı çok seviyorum hepsi çok mutlu olsa isterim.
Benim olayım o niye mutlu niye degerli değil.
Ben niye değerli olamadım?
Nerede hata yapıyorum anladınız mi?
Aylik kazanc borca mi gidiyor, kenara para atabiliyor musunuz?Iki buçuk yıl. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?