- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Tatlım ben 28 yaşındayım ve hala bireylere geç kalıp sonra koşarım. Ne bilim ağırbaşlılık ne kast ettin.Herkese merhaba
sorunum başlıktan da anlaşılacağı gibi benim davranışlarım 18 yaşındayım kısmetse üniversiteye başlicam ama hateketlerimi hiç beğenmiyorum ağırbaşlı hanımefendi olgun olmak davranmak istiyorum ama çocuksu tüm davranışlarımdeğiştirmeye çalışınca da kısa süreli oluyo unutuyorum hemen kızıyorum kendime. ve erkek arkadaşım 21 yaşında o da hiç ağırbaşlı olmadığımı söylüyo. Bugün mesela denize gidicektik aynı otobüse denk gelmeye çalışıyoduk ve o otobüs 2 saatte bi kalkıyo kesin binmem gerekiyodu durağı bulamayınca son anda gelen otobüsü farkettim ve elimde kocaman çantayla koşmak zorunda kaldım. Bunun gibi örnekler. güzel ablalarım biliyorum sizden çok bomba öneriler gelir ve de nasıl sürekli bunu davranışlarıma yansıtmam gerektiğini nasıl kalıcı olabilir bunu söyler misiniz
şimdiden okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim
Yaaa sen daha 18 yaşındsn öyle kal boşver :) o kocaman çanta ile koşmanı hayal ettim de poncik poncikgelmez bu yaşlar bir daha tadını çıkar ...
ya çok teşekkür ederimYaaa sen daha 18 yaşındsn öyle kal boşver :) o kocaman çanta ile koşmanı hayal ettim de poncik poncikgelmez bu yaşlar bir daha tadını çıkar ...
ama en azından dışarıda bi kafe de otururken mesela bi an heycanlanıp sesli gülüp pişman oluyorum bunun gibi şeyleri düzeltmek istiyorumKardeşim 18 yasindasiniz. Ne ağırbaşlılığı yahu. Insan kac kez 18'inde olur?
Sevimli haline gülmüşlerdir :) boşver canım kal böyle... Cıvık ol demiyorum ama cıvıl cıvıl ol... 25ten sonra insan tutamıyor hayatı... Bak geldim 30a senin yaşında olmak isterdim :)ya çok teşekkür ederimkesin otobüsteki herkes gülmüştür
Iyi de bu düzeltilmesi gereken bir şey değil ki.ama en azından dışarıda bi kafe de otururken mesela bi an heycanlanıp sesli gülüp pişman oluyorum bunun gibi şeyleri düzeltmek istiyorum
çok teşekkür ederim :)Ama sen çok tatlısın ve henüz 18 yaşındasın? :)
Ağır başlı olman gereken yaşta veya yerde olursun veya olmazsın,içinden nasıl geliyorsa öyle davran, uymadığın bir kalıba sokma kendini.
Sevgiline çok kasıntısın için geçmiş de o zaman..
Cok tesekkur ederim :) farkindalık yarattınız ben de :) ama ben en azindan ilk kez gorduğum ya da az tanıdığım kişilere de boyle davranıuorjm samimi ama onlar soğuk davranıyo üzülüyorum sonraAma sen çok tatlısın ve henüz 18 yaşındasın? :)
Ağır başlı olman gereken yaşta veya yerde olursun veya olmazsın,içinden nasıl geliyorsa öyle davran, uymadığın bir kalıba sokma kendini.
Sevgiline çok kasıntısın için geçmiş de o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?