ağırbaşlılık

Ama kendimi çocuk gibi gorup kendimi beğeniyorum dogal davrandığım için boyle oluyo :)

Tesekkur ederim yorum icin :) acaba yapmacik olur muyum oyle davransam? Erken mi acaba olgun olmak icin ben ağırbaşlı insanlari kiskaniyorum :) üniversitesi teye baslicağım icin agir olmam gerektigini düşünüyorum

Sıcakkanlısın işte keşke ben de böyle insanlarla karşılaşsam, güler yüze içtenliğe hasret insanımız emin ol, onlar gibi olma onlar her yerledeler zaten, farklı ol farkını konuştur

Ya siz ne kadar tatlisiniz aslinda erkek arkadasimlayken olmuyo ama mesela is basvurusu yapicam lcwya birsuru soru soru yorum mesela cok konuşuyorum. Sakin ve az konuşmuyorum bunjn gibi :)

Yahu agirbasli olavagina cocuk ol ama sorumluluk sahibi ol ,
Oldugun gibi seni sevenle ol,asla kimse icin degisme

18 yasındasın
otobusun arkasından kos zaten o yasta kosulur hoplanır

nasılsa zaman gecıcek nasılsa olgunlasacaksın hıc acele etme
bı sene sonra bıle cok buyuk degısıklıkler olacak

Ben senden de kucuktum hep agir olmak isterdim ben de hep dener ve unuturdum
Yas olmus 32 ve o kadar agirim ki kendimden gina geliyo artik su yasimda keske civil civil hareketli bi kiz olsaydim
İlerde pisman olursun boyle kal
Ama disari da olsam cok iyi degil mi ozel hayatimda yine çocuksu kalirim :)

Degil. Bu gençlik ve yasam enerjisi.
Sonra hayat, sistem, sorunlar seni asık suratli bir yetişkine çevirecek zaten. Bak etrafına herkes burnundan soluyor. Çarkın dislilerinden kurtulan çok az.
Ya tam bi felsefeci gibi konusyjnuz bunları duyduğuma cok sevindim kendimi anormal goruyodum ben de sosyoloji okicam :)

Yaa prki neler yapmak lazim ben hic bilmiyorum
ben rahatsız değilim bundan ötürü ne yapmam gerektiğini arastirmadim. Zaten herkes yeteri kadar ağırbaşlı daraliyorum boşver koş kosabildigin kadar. Az önce dışarda çocuğumla uzaktan araba yarışı yaptık ben kazandim,arkadaşlarıyla saklambaç oynadılar ben ebeledim diğer anneler oturdular ve sorunlarından konuştular. Bir kere geldim dünyaya belki yarın olecem içinden geldiği gibi yaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…