- Konu Sahibi kurabiye123
-
Ya siz ne kadar tatlisinizaslinda erkek arkadasimlayken olmuyo ama mesela is basvurusu yapicam lcwya birsuru soru soru yorum mesela cok konuşuyorum. Sakin ve az konuşmuyorum bunjn gibi :)
Tesekkur ederim yorum icin :)Yahu agirbasli olavagina cocuk ol ama sorumluluk sahibi ol ,
Oldugun gibi seni sevenle ol,asla kimse icin degisme
18 yasındasın
otobusun arkasından kos zaten o yasta kosulur hoplanır
nasılsa zaman gecıcek nasılsa olgunlasacaksın hıc acele etme
bı sene sonra bıle cok buyuk degısıklıkler olacak
ben rahatsız değilim bundan ötürü ne yapmam gerektiğini arastirmadim. Zaten herkes yeteri kadar ağırbaşlı daraliyorum boşver koş kosabildigin kadar. Az önce dışarda çocuğumla uzaktan araba yarışı yaptık ben kazandim,arkadaşlarıyla saklambaç oynadılar ben ebeledim diğer anneler oturdular ve sorunlarından konuştular. Bir kere geldim dünyaya belki yarın olecem içinden geldiği gibi yaşa.[/QUOT
Ya siz harikasiniz hic boyle dusunmemistim herkes bum buz zaten ben onlari kiskanmaktan kendimi yaşamıyorum cok tesekkur ederim farkinda lik kazandım
ben de o sarı gafalardan yok,attım say. : ) Bu arada teşekkür ederim dadlim.Ya isz
Ya tam bi felsefeci gibi konusyjnuz bunları duyduğuma cok sevindim kendimi anormal goruyodum ben de sosyoloji okicam :)
Kendimi gördüm sen de. Ben lisede ogretmenim senin yaşında bir sürü öğrencim var. Derslerde bile böyle durumlar yaşıyorum. Ne bilim sabah yedi ders anlatırken sesim yankı yaptı kendi sesimden korkup çiğlik atmıştımbütün öğrenciler şokta tabi artık onlarda bana alıştı bi yüzden hiç kimse kötü gözle bakmadı aksine herkes daha sempatik buluyor. Herşeyi hep yanlış anlarım farklı düşünürüm hep saf gibiyımdir.
Mesela bi keresinde oy kullanmak için gittiğimde kabine girip tercih mühürünü bastım zarfı kapattım. O ara bir telaş oldu sonra teyzemlere geldim kahvaltı ettik. Vee çantami telefonumu almak için açtığımda bir de be göreyim ! Oyumu çantama atmışımben yine korku panik bağırış..
Oy kullandigim okula gittik orda kıyamet koptu nasıl oya dikkat etmezsiniz ? Geçerli mi geçersiz mi diye herkes birbirine düştü ..
Hala benle uğraşırlar bu yüzden..
Ben de çok konuşurum hele de doktora gittiğimde onları tuhaf sorularımla çileden çıkarırım. Ama ne yapayım ben buyum :) beğenmeyen gelmesin..
Kendini değiştirmeye kalkma sen böyle güzelsin. Erkek arkadaşın bu tavrını beğenmiyorsa kendi bilir.[/QUOTE
ya cok güldüm allahta sizi guldursunKendimi gördüm sen de. Ben lisede ogretmenim senin yaşında bir sürü öğrencim var. Derslerde bile böyle durumlar yaşıyorum. Ne bilim sabah yedi ders anlatırken sesim yankı yaptı kendi sesimden korkup çiğlik atmıştımbütün öğrenciler şokta tabi artık onlarda bana alıştı bi yüzden hiç kimse kötü gözle bakmadı aksine herkes daha sempatik buluyor. Herşeyi hep yanlış anlarım farklı düşünürüm hep saf gibiyımdir.
Mesela bi keresinde oy kullanmak için gittiğimde kabine girip tercih mühürünü bastım zarfı kapattım. O ara bir telaş oldu sonra teyzemlere geldim kahvaltı ettik. Vee çantami telefonumu almak için açtığımda bir de be göreyim ! Oyumu çantama atmışımben yine korku panik bağırış..
Oy kullandigim okula gittik orda kıyamet koptu nasıl oya dikkat etmezsiniz ? Geçerli mi geçersiz mi diye herkes birbirine düştü ..
Hala benle uğraşırlar bu yüzden..
Ben de çok konuşurum hele de doktora gittiğimde onları tuhaf sorularımla çileden çıkarırım. Ama ne yapayım ben buyum :) beğenmeyen gelmesin..
Kendini değiştirmeye kalkma sen böyle güzelsin. Erkek arkadaşın bu tavrını beğenmiyorsa kendi bilir.ben desizin gibiyim aynennn :)ama artik sayenizde kendimi seviyorum
Haha :) <3ben de o sarı gafalardan yok,attım say. : ) Bu arada teşekkür ederim dadlim.
Evet tadini cikar diyolar ama nasil ?:)Estağfurullah
Yaşınıza uygun şekilde davranın kafi
18 yaş harikadır
Evet tadini cikar diyolar ama nasil ?:)
Ay cok guldum allah ta sizi fu
Ee kacan otobusun pesinden kosulur zaten napicaktin baska.su tvde olan tiki kizlar gibi konusmuyosan yasin geregi uçuş uçuş olmanda bi zarar yok.vakti gelince olgunlasirsin zaten.Herkese merhaba
sorunum başlıktan da anlaşılacağı gibi benim davranışlarım 18 yaşındayım kısmetse üniversiteye başlicam ama hateketlerimi hiç beğenmiyorum ağırbaşlı hanımefendi olgun olmak davranmak istiyorum ama çocuksu tüm davranışlarımdeğiştirmeye çalışınca da kısa süreli oluyo unutuyorum hemen kızıyorum kendime. ve erkek arkadaşım 21 yaşında o da hiç ağırbaşlı olmadığımı söylüyo. Bugün mesela denize gidicektik aynı otobüse denk gelmeye çalışıyoduk ve o otobüs 2 saatte bi kalkıyo kesin binmem gerekiyodu durağı bulamayınca son anda gelen otobüsü farkettim ve elimde kocaman çantayla koşmak zorunda kaldım. Bunun gibi örnekler. güzel ablalarım biliyorum sizden çok bomba öneriler gelir ve de nasıl sürekli bunu davranışlarıma yansıtmam gerektiğini nasıl kalıcı olabilir bunu söyler misiniz
şimdiden okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim
Çocukluğun yaşla ilgisi olmayabiliyor. Bi kere bende serviste yer bulamam diye koşmuştum kızlar bana çok güldü yaşımda 24 insan bazen çocuk ruhlu olabilir takolma bunaHerkese merhaba
sorunum başlıktan da anlaşılacağı gibi benim davranışlarım 18 yaşındayım kısmetse üniversiteye başlicam ama hateketlerimi hiç beğenmiyorum ağırbaşlı hanımefendi olgun olmak davranmak istiyorum ama çocuksu tüm davranışlarımdeğiştirmeye çalışınca da kısa süreli oluyo unutuyorum hemen kızıyorum kendime. ve erkek arkadaşım 21 yaşında o da hiç ağırbaşlı olmadığımı söylüyo. Bugün mesela denize gidicektik aynı otobüse denk gelmeye çalışıyoduk ve o otobüs 2 saatte bi kalkıyo kesin binmem gerekiyodu durağı bulamayınca son anda gelen otobüsü farkettim ve elimde kocaman çantayla koşmak zorunda kaldım. Bunun gibi örnekler. güzel ablalarım biliyorum sizden çok bomba öneriler gelir ve de nasıl sürekli bunu davranışlarıma yansıtmam gerektiğini nasıl kalıcı olabilir bunu söyler misiniz
Ağırbaşlı olunca da sıkıcı damgası yiyorsun canım. Boşşşşveeeeer sevgiline neymiş olgun birini bulsun o zaman. Sev kendini olduğun gibi. Ayrıca verdiğin örnek de ayrı bi çocuksu, uğraşmayla değişmez böyle çok iyisin.Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?