ağırbaşlılık

Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin hemen unutmamak icin bi kenaranot aldim :)

Az konusma ve el kol hareketlerinde dikkatlj olucam baska neler yapabilirim ? :) cok tesekkur ederim bu arada bilgiler icin

Yaa korktum simdi bu zamana kadar kullanilmadim ama universite de cik dikkatli ol diyorlar kullanilmamak icin napmaliyim ? Aynen uğrasiyorumhrp tirt ama bugün daha ıyiyim sanki

Bu arada oglsk burcuyum ama tasimiyorum malesef isterdim cok oğlak burcu huylari tasimak

kızlar yok mu acep fikir vericek
Yanlis anlasilsin istemem ama genelde bana "agirbaslisin" derler.. Gercekten bu konuyu okuduktan sonra düşündüm kime gore neye göre ağırbaşlı olunuyor? :))
Ben sevdiklerimim yaninda hep kendim gibi davraniyorum yuksek sesle ya da siveli konusmak vs vs ama mesafeli oldugum insanlarla daha kisik sesle ya da ne bileyim duzgun bir türkçeyle filan az konusmaya calisirim.. Tabi bi de nick imdende anlayacagim üzere ..
Ayrica tabiatimdan dolayi da hareketsiz biriyim yani senin gibi asla otobusun pesinden koşamam
Ayrica sevgilin de seni sen oldugn icin sevsin bence sakin değişme cıvıl cıvıl ol hep

tesekkur ederım

21 yaşındayım eğer otobüsü kaçırırsam her türlü koşarım arkadaş

Karakterinde varsa zaten değişemezsin bence yaşın geçtikçe olgunlaşacaksın ek bir çabaya gerek yok

Ağırbaşlılık insanın fıtratında olan bişey bence. 31 yaşındayım cıvıl cıvılım. Kimse umrumda değil bu konuda. Ben de bazen ağır olacam diye kendime söz veriyorum sonra mutsuz oluyorum ,gülmek bana yakışıyor. )

tesekkur ederim ama herkes boşver neşeli ol dedi en azından başkalarına karşı nasıl ağırbaşlı olunur fikir vermediler. kelke dese biri şöyle yap böyle yapma

ya herkes aynı demekki ama en azından üniversite için fikir verseniz

21 yaşındayım eğer otobüsü kaçırırsam her türlü koşarım arkadaş

Karakterinde varsa zaten değişemezsin bence yaşın geçtikçe olgunlaşacaksın ek bir çabaya gerek yok
ama dediğim gibi insanlar çok saygı görüyo ve ağırlığından dolayı kötü bişey demeye korkuyorlar ama benden hiç çekinmiyolar

Ben de 20 yaşındayım bana da hep fazla çocuksu olduğum söylenir ve ben de onlara derim ki: SÜMMÜĞÜMÜ YE VARROŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…