ağız şapırtatmadan rahatsız olmak özel hayatın müdahale etmek mış !!!

Seni cok iyi anliyorum ben de ayni dertten muzdarip durumdayim.. gorgu kurallari geregi zaten sapirdatmak ayip ozel hayatla ne alakasi var... sen haklisin

Tahammül edemeyeceğim konulardan biridır isterse müdahale densin ne olursa olsun kesinlikle yiyemem sonuna kadar haklisiniz

nefret ederim ağız seslerinden. yalnız bu durum bir hastalıkmış. araştır ismini de annene söyle. mizofoni olarak geçiyor. yapacak birşey yok. ayrı yemeye devam. ben kulaklsarıma pamuk tıkardım. otobüslerde hep sakız çiğneyen biri olurdu.

Ben de hiç dayanamam sapur supur yemek yiyene, catur cutur cekirdek citleyene, pat kut sakiz cigneyene. Mumkun oldugunca uzak durmaya calisiyorum bu tip ortamlardan. Ama özel hayata mudahale oldugunu savunmak akil disi, herkes istedigini istedigi gibi yapsin o zaman

Bnmde babam oyle.. Magara insanlari daha kibardir eminim.. Ayni ortamda bulunmam.

Çok abartı tepkiler değil mi bunlar?
Zaten birlikte yemiyormuşsunuz, arada bir denk gelince sabretmeyi deneseniZ.
Bir hastalıksa bilemeyeceğim ama çok normal gelmedi bana bu ifadeler.

Başka bir şeye odaklanmaya çalışabilirsiniz, bahsettiğiniz kişi anneniz, biraz daha çaba sarf edebilirsiniz bence

S sevgisibitmis yüzde yüz haklısın. ama öyle bir cevap aldıysan yapılabilecek birşey yok maalesef. ben de evde biriyle aynı dertten muzdaribim. birlikte yemek yememekten başka çare yok maalesef.

ağız şapırdatmamak en basit görgü kuralıdır. buna dikkat etmeyen insan senin rahatsız olmanı zaten önemsemez. o sana saygı göstermiyorsa birlikte yemek yemek zorunda değilsin. vicdanın rahat olsun.

hepimiz yetişkin insanlarız.

Önce yada sonra yemeye devam annen böyle bir cevap verdiyse kendini haklı senide müdahaleci buluyor demektir tabiki çok rahtsiz edici

Şöyle ki yanımda birisi ağzını şapurdatırsa inanın beynime çekiçle vuruyorlarmış gibi hissediyorum. Ağzını şapurdatan kişiler bişey diyemeyeceğim insanlar olduğunda bile o sesin devamlılığı bana resmen gözümde aksiyon filmlerini canlandırıyor onu alıp duvardan duvara vurup yüzünü asvalta sürüyorum resmen.. Çok piss bişey. Ben gerçekten bu sesden ifrit oluyorum .... Hani sorunu varsa tamam ona bişey diyemem ama kendi iyiliğim için birşey belli etmeden orayı terk etmeye bakarım yoksa bu ses beni sinirden ağlatıyor bile.

Hanımefendi kaç yaşındasınız anneniz babanız kaç yaşında bilmiyorum ama değişmezler takıntı yapmayın. Onlar sizin salyanızı altınızı temizledi burnunuzu sildi küçükken. Tiksinmeyin bence. Benim çocuğum bana böyle söylese çok üzülürdüm

Şöyle ki yanımda birisi ağzını şapurdatırsa inanın beynime çekiçle vuruyorlarmış gibi hissediyorum. Ağzını şapurdatan kişiler bişey diyemeyeceğim insanlar olduğunda bile o sesin devamlılığı bana resmen gözümde aksiyon filmlerini canlandırıyor onu alıp duvardan duvara vurup yüzünü asvalta sürüyorum resmen.. Çok piss bişey. Ben gerçekten bu sesden ifrit oluyorum .... Hani sorunu varsa tamam ona bişey diyemem ama kendi iyiliğim için birşey belli etmeden orayı terk etmeye bakarım yoksa bu ses beni sinirden ağlatıyor bile.
Al benden de o kadar deli oluyorum o sese. Öyle ortamda bulunmamaya çalışıyorum ama mecbur durumlar da yemesem bile oda da bulunmak zorunda olduğum durumlarda bile sinirden deliriyorum

Hanımefendi kaç yaşındasınız anneniz babanız kaç yaşında bilmiyorum ama değişmezler takıntı yapmayın. Onlar sizin salyanızı altınızı temizledi burnunuzu sildi küçükken. Tiksinmeyin bence. Benim çocuğum bana böyle söylese çok üzülürdüm
28 yaşında yim babam 60 annem 55 yaşında. Rahatsız olduğumu rica ederek söylememe rağmen aynı tepkilerle karşılaşıyorum dayanamıyorum o sese. Tabiki de onlara hiç bir zaman tiksiniyorum demedim sadece rahatsız oluyorum dedim. Onların beni yetiştirip büyümelerine tabi ki de minnettarım ancak bu durum rahatsız olduğum şeyleri onlara soylemeyecegim anlamına gelmez ki

Bayılıyorum o sese.
Bunun dışında sakız çiğneme ve fısıltı falan, bunları dinlemeden asla uyuyamam
İnternette de hep videolarını izliyorum uyurken

Ama sen rahatsız oluyorsan çok can sıkıcı olabilir
:D :D :D dalga geçiyosuuunnn
Öleyim daha iyi...
Market sırasında beklerken arkamdaki kadın cakkudı cukkudu sakız çiğniyordu...elimin tersiyle ağzına çakmamak için bıraktım aldıklarımı çıktım...
Otobüsten indiğim bile olmuştur

:KK70: :KK70: :KK70: dalga geçiyosuuunnn
Öleyim daha iyi...
Market sırasında beklerken arkamdaki kadın cakkudı cukkudu sakız çiğniyordu...elimin tersiyle ağzına çakmamak için bıraktım aldıklarımı çıktım...
Otobüsten indiğim bile olmuştur
hahahah gerçekten mi, o ses beni gevşetiyor.
Cakkıdı cakkıdı değil tabi, daha soft ve fısıltıyla birlikte.

Şu an da ihtiyacım var dinlemem gerek

insanımız çok acayip

sabah kahvaltıda herkesin önüne kase koydum
yumurta kabukları ve zeytin çekirdekleri için
yanımda oturan anneannem yumurtasını benim kahvaltı tabağına soydu! zeytinleri yiyip yiyip çekirdekleri benim tabağa attı! zeytin çekirdeğinden aşırı tiksinirim
anneanne kaseye at diyorum kirlenmesin diyo
e bari kendi tabağına at be kadın!

yarım dilim ekmek yiyip kalktım biraz daha otursam kusacaktım!!!

Eğer belli bir yaşta iseler uyarmam asla.Çünkü bu uyarı değil rencide olur.Neticede dişler dökülüyor kaslar gevşiyor belli bir yaştan sonra.Benim anne ve babam da ağzını şapırdatıyor ama onlara söylemem.

Back
X