Ağız şapırtısı, çay höpürtüsü

benimki genc yasli cocuk hic farketmiyor dayanamiyorum o sese

Ben de ağız şapırdatanlara uyuz oluyorum, babam mesela acayip yapar bunu. Her yemekte kavga ediyoruz sırf bu yüzden
Düzeleceğimi de sanmıyorum, çok mide bulandırıcı çünkü
Benim babamda çayı höpürdeterek içer. Her beraber kahvalti yaptigimizda bi kavga ederiz. Kendini düzeltmez inadıma yapar benimde sinirlerim zıplar. Görgü saygı sonradan kazanilmiyo maalesef. Bana söylese ben inat etmem düzeltmeye çalişirim içiş şeklimi

Simariklik değil aslında ama kavga etmeyin çünkü kirici olabilir karsi tarafin yerine koyunca kendimi oyle dusundum

Merhaba tetikleyen olayı bulunca nolcakki? Ben biliyorum mesela neyden başladığını
Nencozum olacak

Ben terapiyle atlattım.

Sizin gibiydim, son raddede toplumda sadece o sesleri duymaya başlıyorsunuz, insanlardan nefret ediyorsunuz toplu taşıma kullanamıyorsunuz, bütün gün bununla baş etmeye çalıştığınız için hep sinirli ve mutsuz oluyorsunuz

Terapi ne ise yarayacak diye düşünmeyin. Terapistler bu yüzden var...

Sizi uyarırken görüyorsa belki o bilinç altına islemis olabilir

Bendemi gitsem cok sevindim adınıza
Çok berbat bisey

Ay kendimi gördüm bi an eşime cok kızıyorum bu konuda çerez elma burun sesi off adam en sonunda kendi evimde rahat etmiceksem nerde rahat edicem diyor kavga halindeyiz hep haklı ama o sesler çıldırtıyor beni

Görümcem de öyle gıcırtı çatal bıçak sesi sapurdatma çay hupleme ve bu bir hastalık adıni unuttum internetten bı bak istersen

Burnunu çekiştirmekte ısrar eden insanların burnunu kırma isteği?? Ahh ya nerden musallat oluverdin sanki! Terapiyle yok eden bir mübarek bulabilirsem ellerinden öpeceğim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…