Ağız şapırtısı, çay höpürtüsü

bu amcayla bende karşılaştım sanırım aynısını yaşadım ve tek rahatsız olan ben miyim diye düşünmüştüm.sizin amcayı gördüğünüz şehir urfa mıydı?

Yok ben bu durumu kimseye yansıtmıyorum. Sonuçta bu benim sorunum. Kendi kendime aşmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim yine de.

Gercekten cok kotu birsey..insanlarda soğumaya baslatan bir takıntı sabahları kahvalti yaparken modum düşüyor resmen benimde..aslinda cokta sesli olmamasina rağmen kulağım onlarin agzindan cikan kucucuk bir sese bile dikkat kesilebiliyo o kadar sinir oluyorum ki milletin yuzune bakarak konuşmak bile istemiyorum insanlar bu nasil bi dengesiz dicekler artik arkamdan

Aslında bunun bir hastalık olduğunu düşünmemiştim. Çünkü çevre için çok rahatsız edici. Benim çevremde birinde vardı. Çayı gayet normal içmeme rağmen höpürdetme diyordu. O uyarınca acaba farketmeden ses mi çıkardım deyip dikkat ediyordum , yine de rahatsız oluyordu. Çevre için de çok rahatsız edici yani onu ifade etmeye çalıştım. Size de çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede atlatırsınız

Bende de var bu takıntı ama hayat kalitemi etkileyecek kadar değil.
Bir defa dikkat kesilirsem devamı geliyor ve o sesi dinlemekten kendimi alamıyorum.

Bu yüzden dışarıdayken yanımdan kulaklığımı eksik etmem. Toplu taşıma seyahatleri bir çok sürprize gebe :)
Ama evde yemekteyken çok daha zor bir durum. Kulak tıkacı taksanız rahatsız olunca belki çare olur..

Zamanında okb tanısı konmuş biriyim bende. Sanki kalbim kulağımda atmaya başlıyor biraz fazla dayanırsam tansiyonum çıkıyor :) Aynı şekilde tikler ve hıçkırık. Hayatımda hıçkırdığı için boğmak istemediğim tek insan kızım. Kendim hıçkırmaya başladığım an deliriyorum mesela hemmmen kesilmeli o. Valla durduğumuz yerde kafayı yiyoruz kendi kendimize

Valla bu sesler senin günlük yaşamını bu kadar etkileyecek seviyede ise nöroloji ve psikiyatri/psikoloji gitmeni öneririm. Geçmiş olsun

Çok kötü ya. Üniversite sınavına hazırlanırken dersaneye gidiyordum, aynı böyle bir arkadaşım vardı. Deneme sınavlarında hep böyle sinirim bozulurdu, bir türlü sınava konsantre olamazdım. Gerçekten çok sinir bozucu...

ben de senin gibiyim
özellikle eşimin aksamları salonda otururken cekırdek çitleme sesi, ve fındık yerken çıkardığı sesten nefret ediyorum

Gerçekten olabilir valla birgun ters birisi gelir kavga falan çıkarır ben sessizce inip uzaklasiyorum sadece

Haklısınız olabilir gercekten ama bu durum icin antidepresan kullanır mıyım pek sanmıyorum doktora gitsemde beni konusarak tedavi etmesini talep ederim

Aynı seyi o kadar cok yasadim ki o arkadasa icimden soylediklerime inanamazsiniz

Banada ben normalmisim de bazi insanlar igrencmis gibi geliyor

Belki hipnoz yontemiule falan unuttrabilirlerse bu takintiyi anca oyle gecer heralde yoksa bana da gecmez gibi geliyor

Benim sevgilimde rahatsiz olur benim kadar olmasada. Bende dusunmemeye çalışıyorum bazen ise yariyor bazen yaramiyor

Katiliyorum söylediklerinizin her cümlesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…