Benim annem de öyle malesef ama bir şey diyemiyorum. Öyle alışmış yıllardır. Lisede söylemiştim çok gücenmişti. Şimdi ben de eşimin yanında filan bir şey de diyemiyorum ama tahammülü zor bir durum. Annem deyip susuyorum1.dereceden bir yakininiz herhangi birseyi yerken ağzını saplatsa ve sizde bunu söyleseniz rahatsiz oldugunuzu belirtseniz ve bunun ustune o da aman sende herseye birsey buluyorsun ben oyle tadini cikariyorum yedigimin dese siz ne dersiniz bundan vazgecmesini nasil saglarsiniz?
Kız bu ne homo sapienslerin içine dusmussun. Allah sabir versin.Eşimin babası hem ağzını şapırdatıyor hem geğiriyor. Annesi ayak parmaklarını ovuyor, peçeteyle dişlerini temizliyor elini yıkamıyor, ağzındaki sakızı bardak rafına koyuyor bardakların yanına, meyve yiyip çekirdeğini ağzından eline çıkarıyor ve sadece suya tutuyor, eliyle pide yiyip sadece parmak uçlarını suya tutuyor. Kız kardeşi ağzını sildiği peçeteyle masayı sildi. Demem o ki erkekler kendi ailelerinden mahcup olmuyor ve uyarmıyor, siz de çok takmayın, kendi ailenizi kırmayın. Tabii eşiniz çok rahatsız olmuyorsa. Sonucta o da bir insan, huzuru kaçmasın
Tam sizinle empati yapıp care dusunecektım bu yorumunuzu okudum.Mecburuz sadece ben varken neyse de esimin yaninda falan olunca kötü
Hersey tamamda o parmak ovup el yıkamaması o evde yemek yenmez yaaaEşimin babası hem ağzını şapırdatıyor hem geğiriyor. Annesi ayak parmaklarını ovuyor, peçeteyle dişlerini temizliyor elini yıkamıyor, ağzındaki sakızı bardak rafına koyuyor bardakların yanına, meyve yiyip çekirdeğini ağzından eline çıkarıyor ve sadece suya tutuyor, eliyle pide yiyip sadece parmak uçlarını suya tutuyor. Kız kardeşi ağzını sildiği peçeteyle masayı sildi. Demem o ki erkekler kendi ailelerinden mahcup olmuyor ve uyarmıyor, siz de çok takmayın, kendi ailenizi kırmayın. Tabii eşiniz çok rahatsız olmuyorsa. Sonucta o da bir insan, huzuru kaçmasın
Allah iyiliğini versin :)) daha kötüsü de var yazmadımKız bu ne homo sapienslerin içine dusmussun. Allah sabir versin.
O parmaklarla torun sevmeye de kalkar. Bebeğin yüzünü falan okşar.bir gün artık biraz sertçe uyardım, önce beni azarladı, sonra ailecek tepki koydular bana. Oh ne iyi oldu. Yüz göz olmadan, mesafeli görüşüyorum artık. Bir gün şehir dışından geliyoruz, benzinliğe girdik, bu tuvalete gitti, sabun bitmiş, bir şey olmaz dedi, elini suya tuttu, ben şok geçirdim. Benzinlikte illaki sabun vardır, satın alabilirdi. Neyse yola çıktık, bir ara mola verdik, oturdu o ellerle ikramda bulunuyor. Ay daha neler nelerHersey tamamda o parmak ovup el yıkamaması o evde yemek yenmez yaaa
Eşimin babası hem ağzını şapırdatıyor hem geğiriyor. Annesi ayak parmaklarını ovuyor, peçeteyle dişlerini temizliyor elini yıkamıyor, ağzındaki sakızı bardak rafına koyuyor bardakların yanına, meyve yiyip çekirdeğini ağzından eline çıkarıyor ve sadece suya tutuyor, eliyle pide yiyip sadece parmak uçlarını suya tutuyor. Kız kardeşi ağzını sildiği peçeteyle masayı sildi. Demem o ki erkekler kendi ailelerinden mahcup olmuyor ve uyarmıyor, siz de çok takmayın, kendi ailenizi kırmayın. Tabii eşiniz çok rahatsız olmuyorsa. Sonucta o da bir insan, huzuru kaçmasın
Anneniz mi?1.dereceden bir yakininiz herhangi birseyi yerken ağzını saplatsa ve sizde bunu söyleseniz rahatsiz oldugunuzu belirtseniz ve bunun ustune o da aman sende herseye birsey buluyorsun ben oyle tadini cikariyorum yedigimin dese siz ne dersiniz bundan vazgecmesini nasil saglarsiniz?
Vazgeçiremedim ben canım maalesef1.dereceden bir yakininiz herhangi birseyi yerken ağzını saplatsa ve sizde bunu söyleseniz rahatsiz oldugunuzu belirtseniz ve bunun ustune o da aman sende herseye birsey buluyorsun ben oyle tadini cikariyorum yedigimin dese siz ne dersiniz bundan vazgecmesini nasil saglarsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?