Mecburuz sadece ben varken neyse de esimin yaninda falan olunca kötüBirlikte yemek yemeyin
Küsüyorarkadaş ortamında öyle insanların ağzına tuvalet terliğiyle vurasım geliyor çok şükür ailemde yok.yalnızsak tabağımı alır kalkar giderim sorarsa midem bulanıyor derim çünkü bulanıyor gerçekten.ben böyle keyfini çıkartıyorum diyen birine de ama senin keyfin yüzünden bizim iştahımız kapanıyor, kendin öyle yiyebilirsin ama başka insanların yanında yapma derim.
En güzeliKüsüyor
kuzenim vardı benden kücuk cocukken yerken yeter diye bagirmisligim cok vardir1.dereceden bir yakininiz herhangi birseyi yerken ağzını saplatsa ve sizde bunu söyleseniz rahatsiz oldugunuzu belirtseniz ve bunun ustune o da aman sende herseye birsey buluyorsun ben oyle tadini cikariyorum yedigimin dese siz ne dersiniz bundan vazgecmesini nasil saglarsiniz?
Ne alaka ?Mecburuz sadece ben varken neyse de esimin yaninda falan olunca kötü
Yaslanmakla ilgisi ancak diş eksikliğinde olur o da belki. Bu saplatmanin huyla ilgisi var ama saplatana anlatamiyorsun. Bende uzak oturmaya çalışıyorum öyle olunca. Buna takanlar için çok zor gerçekten o ses benj insanlıktan çıkarıyor. Ama an la ta mı yor sunAsla degişmez. Yemek vakti iş çıkarıyorum. Geç kalkıyorum. Babamla sofraya oturmuyorum. Annem swnde yaşlanıcaksın diyo hemen. Aşırı deliriyorum
Oyle demeyin, çeken bilir :)Allah başka dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?