Ağladım Ve Hiçbir Şey Yapmadı...

Karşınızdaki kişinin o gözyaşlarına değmediğini görmüş oldunuz böylece. Bundan sonra mutlu olursunuz inşaallah. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne kadar dogru yapmis oldugunu bir defa daha hissettirmis oldunuz kendisine.
Guclu durun.Gider ayak tabir-i caizse kuyrugu dik tutun!

Iyide burdaki lac hanim sana neler neler dedi neler dinledin mi? Hayir! Hak etmissin
Sen zerre kadar umurunda degilsin adamin.
Niye eziyet ediyosun kendine tek erkek o mu?
Neyse kurtulmussun iste.

O bahsettiğim erkek arkadaşimdan ayrildim.Ayrılmadan önce de bir konuşma yapmak için buluştuk. Kendimi tutamadım ağlamaya başladım. İnanır mısınız yanımda oturuyor ve görmemezliğe geliyor... Hiçbir şey demedi,hiçbir şey yapmadı. Deniz kıyısında oturuyorduk,denizi seyretti sadece. Sonunda dayanamadım : Sen nasıl bir insansın,karşında bir insan ağlıyor ve sen öylece oturuyorsun dedim. Verdiği cevap : Ne yapabilirim ki?
Sadece iç dökmek için yazdım.
Denize mi atlasaydi? Bazen su yesilcam filmleri neden daha sik oynamiyor tv de diye dusunuyorum. Orada herkeste gurur tavan cunku. Hani belki bi ilham olursu bizim simdiki hanim kizlarimiza. Gurur murur hak getirw cunku herkeste. Benim de basima geldi. Esimle yeni cikarken eski sevgilim is yerime gelip hungur hungur agladi. Guvenlik cagirip attirdim valla. Hala agliyordu. Ilgisi kalmamis insana bu yaptiginiz daha da acinasi gelir daha da tiksindirtmeyin kendinizden.

Ergenliğin çok mu depresif geçiyor senin? Ağladım bir şey yapmadı diye üzülüyorsun inanamıyorum. Adam sana değer vermiyor ki. Hoş en başta sen kendine değer vermiyorsun. En güzel yıllarını saçma sapan şeyler için harcamaktan vazgeç artık.

taa ilk aşkımla ayrilirken ben de zırıl zırıl aglamıştım;en azindan seninki tepkisiz kalmış benimki "herkes bakiyor aglama"demisti ha sonra ne oldu birkac ay sonra nolur son bi kez de olsa goruselim dedi ;bu erkekler boyle yasadikca gorursun ellerinden gidiverince pek kiymetli olursun

konularınızı biliyorum hatta yorum da yapmıştım. Brni bile illallah ettirdinix yani açıkçası sevgiliniz adına seviniyorum.

Back
X