Aglamak, duygusal boşlukmudır

EyiAszs

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
343
226
18
Buğün sanırım bütün kötü şey bu tarihte oldu jiç bir iyi haber yok herşeyi sildim. Hayatımda kararlar verdim. Hiç birşey iyi değil bığün bende

Buğün sanırım bütün kötü şey bu tarihte oldu jiç bir iyi haber yok herşeyi sildim. Hayatımda kararlar verdim. Hiç birşey iyi değil bığün bende
Yalnız burayı Google gibi kullanmanız doğru mu ? Profesyonel yardım almayı düşündünüz mü hiç kaçtır görüyorum yazdıklarınızı hıc arkadaşınız yok mu sizin

Yalnız burayı Google gibi kullanmanız doğru mu ? Profesyonel yardım almayı düşündünüz mü hiç kaçtır görüyorum yazdıklarınızı hıc arkadaşınız yok mu sizin
Malesef yok dedim ya ailem, dışında herkes yalan konuşuyor kandıryor dedim ya olanda menfaat peşinde diye

Hiç kimsem yok artık herkes whatsapp karşı mesafeli ve kısa arkadaş lık kuruyorum geçici artık inancım kalmadı kimseye

Önce sen kendine iyi gel sonra arkadaşların olur. İnsan kendiyle iyi geçinmeyi de öğrenmeli. Kendine ev içinde yapabileceğin faaliyetler bul. Dizi film izlemek, kitap okumak gibi kendine bir rutin edin. İzlenecek onca güzel dizi film, okunacak onca güzel kitap var. Sürekli sosyal medyada falan takılıyorsan o yüzden de bunalırsın

Sosyal medyamı sildim wp var sadece birde müzük dinliyorum. Okdr evdeyım ailemle kitapım da yok hiç okuyacak. Napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…