- Konu Sahibi portakalsuyuu
Ben yaşanmışlıklarımı ulu orta anlatmayı pek sevmem her nekadar şuan sanal olsamda hoşlanmıyorum benim yazdıklarım ve benim yaşanmışlarım ama artık o kadar çıkmazdayım ki bir çare bulamıyorum
Erkek arkadşım sorun ne konuşabilcek durumdayız ne anlaşabilcek durumda. Fotograflarına baktığımda o kadar masum duruyo ki karşımda elime diken batığında elini uzatabilecek eski hali varken şimdi karşısında hüngür hıçkır ağladığımda tepki vermeyen biri var
ona beni sevmiyormusun dediğimde kötü olduğumu bildiğin halde şu halde nasıl oluyorda bende ilgi bekliyorsun ilgiye muhtaç olsam bile ilgi isteyebiliyorsun diye cevap veriyor oysa atladığı bi nokta var o kötü olduğunda ona ilgimi asla eksik etmiyorum ama o kötü olduğu için ilgisini esirgiyo üstelik yaptığı esirgeme değil yaptığım hiç bişey gözüne gelmiyor ve yapmamışım gibi davranıyor ailesiyle olan sıkıntılarını gidermek istiyorum ama çabamın boşa gittiğini görünce gücüm tükeniyor elimden bişey gelmiyo ve bende kendimi salıyorum kavgalar başlıyor bu defada üstelik ben ona ilgi gösterdiğim zamanda kavga ediyoruz örnek vericek olursam arkadaşıyla tartışıp morali bozuk olduğunda ona üzülmemesini arkadş aralarında olabilcek olduğunu söylediğimde sert bir şekilde nasıl üzülmeyeyim söyledinde sözmü diye azarlıyıveriyor üstüne gitmeyeyim diyorum bu seferde benile ilgilenmiyorsun benimle konuşmuyorsun diyor
ona yaptıklarını anlattığımda moralinin bozuk olmasının hiçmi öneminin olup olmadığını zor bi dönem geçirdiğini bildiğim halde anlatmaktan vazgeçtiğimi söyleyince kendimi suçlu hissediyorum kavgalarımızın şiddeti o kadar artıki uluorta birbirimize bağırır olduk küfür etmekten nefret eden kişi yok karşımda herşeye özelliklede kendine küfreden biri var üstelik aslan burcu ve egoistin önde gidenidir ne yapacağımı şaşırdım ben burçlara çok inanmasamda tipik bir aslan burcu erkeğinin özelliklerini taşıyor ne yapmam gerektiği konusunda sizlerden yardım bekliyorum lütfen bana bir yol gösterin onun kendine zarar vermesi beni üzüyor şimdiden teşekürler.