• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak istemiyorum artık... (Aslan burcu erkeği)

portakalsuyuu

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
733
1.143
333
İzmir
Ben yaşanmışlıklarımı ulu orta anlatmayı pek sevmem her nekadar şuan sanal olsamda hoşlanmıyorum benim yazdıklarım ve benim yaşanmışlarım ama artık o kadar çıkmazdayım ki bir çare bulamıyorum :14: Erkek arkadşım sorun ne konuşabilcek durumdayız ne anlaşabilcek durumda. Fotograflarına baktığımda o kadar masum duruyo ki karşımda elime diken batığında elini uzatabilecek eski hali varken şimdi karşısında hüngür hıçkır ağladığımda tepki vermeyen biri var :14: ona beni sevmiyormusun dediğimde kötü olduğumu bildiğin halde şu halde nasıl oluyorda bende ilgi bekliyorsun ilgiye muhtaç olsam bile ilgi isteyebiliyorsun diye cevap veriyor oysa atladığı bi nokta var o kötü olduğunda ona ilgimi asla eksik etmiyorum ama o kötü olduğu için ilgisini esirgiyo üstelik yaptığı esirgeme değil yaptığım hiç bişey gözüne gelmiyor ve yapmamışım gibi davranıyor ailesiyle olan sıkıntılarını gidermek istiyorum ama çabamın boşa gittiğini görünce gücüm tükeniyor elimden bişey gelmiyo ve bende kendimi salıyorum kavgalar başlıyor bu defada üstelik ben ona ilgi gösterdiğim zamanda kavga ediyoruz örnek vericek olursam arkadaşıyla tartışıp morali bozuk olduğunda ona üzülmemesini arkadş aralarında olabilcek olduğunu söylediğimde sert bir şekilde nasıl üzülmeyeyim söyledinde sözmü diye azarlıyıveriyor üstüne gitmeyeyim diyorum bu seferde benile ilgilenmiyorsun benimle konuşmuyorsun diyor :14: ona yaptıklarını anlattığımda moralinin bozuk olmasının hiçmi öneminin olup olmadığını zor bi dönem geçirdiğini bildiğim halde anlatmaktan vazgeçtiğimi söyleyince kendimi suçlu hissediyorum kavgalarımızın şiddeti o kadar artıki uluorta birbirimize bağırır olduk küfür etmekten nefret eden kişi yok karşımda herşeye özelliklede kendine küfreden biri var üstelik aslan burcu ve egoistin önde gidenidir ne yapacağımı şaşırdım ben burçlara çok inanmasamda tipik bir aslan burcu erkeğinin özelliklerini taşıyor ne yapmam gerektiği konusunda sizlerden yardım bekliyorum lütfen bana bir yol gösterin onun kendine zarar vermesi beni üzüyor şimdiden teşekürler.

Yanlışın var tatlım bu aslan burcu özelliği değil..
Adı üstünde 'aslan' hani yattığı yerden belli olan..
Bence sorunlarınızı burcun arkasında saklamayın,masaya yatırıp çözün...:ssz:

off bu burç muhabbeti sıkıyor artık ... bir insanın karekterini belirleyen bir sürü faktör var .. arlsan burcu erkeği böle ikizler şöle .. gerçekten bay geldi artık .. sorununuz varsa oturrun konuşun . sürekli ağlamak onun gözünde seni düşürür bunu yapma güçlü dur . sinir oluyorum ben bile kadın olarak sürekli ağlayan kadınlara ..

Yanlışın var tatlım bu aslan burcu özelliği değil..
Adı üstünde 'aslan' hani yattığı yerden belli olan..
Bence sorunlarınızı burcun arkasında saklamayın,masaya yatırıp çözün...:ssz:

Hayır sorunları burcun arkasına saklamıyorum zaten dediğim gibi şuanki tavırları onun tavırları değil konuşmaya çalışıyorum ama bi türlü anlaşamıyoruz iletişim problemimiz var . Aslan burcuda derken aslan burcunun özellikleri az çok bilirnir erkek arkadşımın bütün özelliklerini anlatmak istemediğimden aslan burcu dedim yani karekteri az bucuk o burcu yansıttığı için tavsiylerinizi o özelliklere göre verirsiniz diye düşünmüştüm.

off bu burç muhabbeti sıkıyor artık ... bir insanın karekterini belirleyen bir sürü faktör var .. arlsan burcu erkeği böle ikizler şöle .. gerçekten bay geldi artık .. sorununuz varsa oturrun konuşun . sürekli ağlamak onun gözünde seni düşürür bunu yapma güçlü dur . sinir oluyorum ben bile kadın olarak sürekli ağlayan kadınlara ..

Sıkıntı şu ki ben mızmız bi insan değilim buna rağmen ağlayabiliyorum dayanamıyorum ve o ağlama sebebinin ilgi beklediğim için olduğunu düşürken ben benim ona verdiğim değerin görünmemesinden yakınıyorum hem verdiğim değeri görmüyor üstelik değer vermiyormuşum gibi davranıyor ben aslan burcu derkende özellik olarak çok benziyor ve az buçuk aslan burcu özelliği biliinr karaktestik olarak bilindiğinden verilen cevaplarda en azından ona göre verilir diye yazmıştım

Hayır sorunları burcun arkasına saklamıyorum zaten dediğim gibi şuanki tavırları onun tavırları değil konuşmaya çalışıyorum ama bi türlü anlaşamıyoruz iletişim problemimiz var . Aslan burcuda derken aslan burcunun özellikleri az çok bilirnir erkek arkadşımın bütün özelliklerini anlatmak istemediğimden aslan burcu dedim yani karekteri az bucuk o burcu yansıttığı için tavsiylerinizi o özelliklere göre verirsiniz diye düşünmüştüm.

Anladım tatlım fakat anlattığın özelliklerden hiçbiri aslan burcuna uygun değil oyüzden o şekilde yorumladım..
Aslan yattığı yerden belli olur diye..
Bu tamamen kişiliyle alakalı özellikleri buysa da yükseleni farklıdır..
Benim erkek arkadaşım da aslan burcu ve burçların içinde en asil burç aslan sonuçta..

Canım ben de aslan burcuyum.

Bence erkek arkadaşını kendi haline bırak.

Sen üstüne düştükçe o daha çok sıkılır, bunalır, uzaklaşır.

Paylaşmak istersen dinlerim de ve kenara çekil.

O zaten sakinleştiğinde ya da anlatmak istediğinde sana dönüş yapacaktır.

Anladım tatlım fakat anlattığın özelliklerden hiçbiri aslan burcuna uygun değil oyüzden o şekilde yorumladım..
Aslan yattığı yerden belli olur diye..
Bu tamamen kişiliyle alakalı özellikleri buysa da yükseleni farklıdır..
Benim erkek arkadaşım da aslan burcu ve burçların içinde en asil burç aslan sonuçta..

Ya ilişkimizn ilk başlarında mükemmeldi düşnceleri tavırları gururu korumacı olması yaptığımız hataları görüp one göre kararlar almamız hatalarımızı tekrarlamayışımız . Bir kadının isteyebilceği bütün özellikleri vardı evet zor bi adamdı ama iki güzel kelime gururunu okşayacak iki çift söz yeterdi kesin taraflarıda vardı üstelenmemesi gereken konuları bilirdim ama artık nasıl davranmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum

Seni gerçekten çok iyi anlıyorum canim.tam benim yasaduklarimi yasiyosun ve benim esim de aslan burcu.sakin degismesini bekleme ve tavsiyem yollarinizi ayirin.

Peki siz eşinizle evlendiğiniz için pişmanmısınız yani onun için mi bana yollarımı ayırmamı tavsiye ettiniz ?

Ya ilişkimizn ilk başlarında mükemmeldi düşnceleri tavırları gururu korumacı olması yaptığımız hataları görüp one göre kararlar almamız hatalarımızı tekrarlamayışımız . Bir kadının isteyebilceği bütün özellikleri vardı evet zor bi adamdı ama iki güzel kelime gururunu okşayacak iki çift söz yeterdi kesin taraflarıda vardı üstelenmemesi gereken konuları bilirdim ama artık nasıl davranmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum

Canım sen ne burcusun?
Ya da bir hata mı yaptın veya gururunu kıracak bir söz ?
Kişilikte çok önemli bu durumda iletişim kuramıyoruz demişsin e bu durumda nasıl anlaşacaksınız ki ?
Burç durumunu ele alarak burç uyumuda önemli ten uyumu gibi...

Canım sen ne burcusun?
Ya da bir hata mı yaptın veya gururunu kıracak bir söz ?
Kişilikte çok önemli bu durumda iletişim kuramıyoruz demişsin e bu durumda nasıl anlaşacaksınız ki ?
Burç durumunu ele alarak burç uyumuda önemli ten uyumu gibi...

Ben ikizlerim ama canım gerçekten o bana ne yaparsa yapsın dayanılmayacak sözler söylesin pişamn olduğunu fark ediyorum ben dönüyorum ona yani bitirmiyoruz o gün yemek yemez biliyorum yapıp gidiyorum yanı beni gördüğünde gözlerinden yaşlar akıyo ağlıyo sarılıyo inan böyle biri değilim diyo ama bana ne oldu bilmiyorum diyo ne yapacağımı şaşırdım

Ben ikizlerim ama canım gerçekten o bana ne yaparsa yapsın dayanılmayacak sözler söylesin pişamn olduğunu fark ediyorum ben dönüyorum ona yani bitirmiyoruz o gün yemek yemez biliyorum yapıp gidiyorum yanı beni gördüğünde gözlerinden yaşlar akıyo ağlıyo sarılıyo inan böyle biri değilim diyo ama bana ne oldu bilmiyorum diyo ne yapacağımı şaşırdım

Belki psikolojik açıdan sorunları vardır yaşadığı bir travma sonucu da duygu durum bozukluğu oluşmuş olabilir ..

Benim erkek arkadaşım da aslan burcu ve ben de ikizler yükselene sahibim çok yakın bir zamanda bu söylediklerine çok yakın şeyler yaşadık ailevi sorunları işle ilgili sorunları yüzünden hep bi modu düşüktü ne yapsam yaranamıcak durumdaydım buluttan nem kapıyo sürekli kavga ediyoduk ağlamamı umursamaz hale geldi ve ben de artık çok yoruldum en sonunda rest çektim ya eski haline dön birlikte aşalım herşeyi ya da ben devam edemicem diye ve işe yaradı :) yine sorunları var ama o konuşmak istediği zaman onun konuştuğu kadarını konuşyorum hiç öyle yorum yapmıyorum yuvarlak cevaplar veriyorum onun dışında gayet sıradan başka şeyleri konuşuyorum saçma olabilit ama onun sorunlarını daha az umursa bence ve daha kendinle ilgilen :)

Benim erkek arkadaşım da aslan burcu ve ben de ikizler yükselene sahibim çok yakın bir zamanda bu söylediklerine çok yakın şeyler yaşadık ailevi sorunları işle ilgili sorunları yüzünden hep bi modu düşüktü ne yapsam yaranamıcak durumdaydım buluttan nem kapıyo sürekli kavga ediyoduk ağlamamı umursamaz hale geldi ve ben de artık çok yoruldum en sonunda rest çektim ya eski haline dön birlikte aşalım herşeyi ya da ben devam edemicem diye ve işe yaradı :) yine sorunları var ama o konuşmak istediği zaman onun konuştuğu kadarını konuşyorum hiç öyle yorum yapmıyorum yuvarlak cevaplar veriyorum onun dışında gayet sıradan başka şeyleri konuşuyorum saçma olabilit ama onun sorunlarını daha az umursa bence ve daha kendinle ilgilen :)

Yorumun için teşekürler ama aşırı ilgi bekliyor konuştuk kendine geldi yapmıycam diyor ama bianda saçma sapan bi konu yüzünden beni dövücekmiş gibi bağırıyo ne olduğunu anlamıyorum bile yada sanki ona ters bişey söylemişim gibi tepki veriyo o o an öyle tepki verince bende onun gösterdiği tepkinin aynısını gösteriyorum bu seferde sus rezil ediyorsun bizi diyor bi türlü bi çözüm bulamadım

Yorumun için teşekürler ama aşırı ilgi bekliyor konuştuk kendine geldi yapmıycam diyor ama bianda saçma sapan bi konu yüzünden beni dövücekmiş gibi bağırıyo ne olduğunu anlamıyorum bile yada sanki ona ters bişey söylemişim gibi tepki veriyo o o an öyle tepki verince bende onun gösterdiği tepkinin aynısını gösteriyorum bu seferde sus rezil ediyorsun bizi diyor bi türlü bi çözüm bulamadım

Şuan bulunduğun süreç biraz uzun sürebilir inan aynı şeyler oldu ama ben artık biyerde ciddi bişekilde bittiğini düşünmüştüm bıçak kemiğe dayanmıştı yani sanırım sizin biraz daha var o duruma şuan gelgitler devam ediyo bırak bence sakinleşsin bi kendine gelsin konuşma ya da ara verelim falan de ama yazma o yazmadıkça , o yazdığında da kısa tut muhtemelen dayanamaz patlar sen de sakin bişekilde anlatırsın yanında olmana izin vermediğiini

Şuan bulunduğun süreç biraz uzun sürebilir inan aynı şeyler oldu ama ben artık biyerde ciddi bişekilde bittiğini düşünmüştüm bıçak kemiğe dayanmıştı yani sanırım sizin biraz daha var o duruma şuan gelgitler devam ediyo bırak bence sakinleşsin bi kendine gelsin konuşma ya da ara verelim falan de ama yazma o yazmadıkça , o yazdığında da kısa tut muhtemelen dayanamaz patlar sen de sakin bişekilde anlatırsın yanında olmana izin vermediğiini

bişey benim için biterse tam biter derdim ben gel gitler olmaz derdim ama inanın artık dayanamıyorum ne ayrılabiliyorum nede kalabiliyorum dediğim gibi önerinizi deniyecem teşekür ederim

Back
X