Yok asla demedim hiç bir zaman geldi 15 dakıka gördü gitti giderken görmüşler ağlıyormuş.Gösterme bak nasıl görüyor
Sakın arayıp çocuğu gör deme görmek istediğinde müsait değiliz başka zaman de bak ozaman nasıl tersine dönüyor işler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok asla demedim hiç bir zaman geldi 15 dakıka gördü gitti giderken görmüşler ağlıyormuş.Gösterme bak nasıl görüyor
Sakın arayıp çocuğu gör deme görmek istediğinde müsait değiliz başka zaman de bak ozaman nasıl tersine dönüyor işler
Benim annemde annesi olmayanin babasi olmaz derBir yıl biraz zor geçiyor gözlemlediğim. Sonrası iyiki diye geçiyor. Allah yardımcınız olsun. Nenemin bir lafı vardı. Kadın olmazsa, adam cocuklara el olur.
Benim annemde annesi olmayanin babasi olmaz derBir yıl biraz zor geçiyor gözlemlediğim. Sonrası iyiki diye geçiyor. Allah yardımcınız olsun. Nenemin bir lafı vardı. Kadın olmazsa, adam cocuklara el olur.
Hala bana onca yaptıklarına rağmen onca hakaretlerine rağmen ağlıyorlar dediler içim cız etti onlarda nasıl yürek var anlamak zorbazısı böyle işte hayırsız.üzüldüğüne ağladığına değmez.bu kadar hayırsız biri olmasın zaten çocuğun hayatında.
Evet almasa daha iyiyim aslında her alma zamanı bana yapılanlar aklıma geliyor bin parça oluyorumCanım erkeklerde boşanma sonrası farklı oluyor.
kimi ayda gördüğü bir kaç günde ne yapacağım diye afallar. Oyun alanları oyuncaklar. Aslında bir baba çocuk ilişkisinden çok oyun alanı babası oluyor.
Kimi ise yaşadığı her şeyin üzerine bir çizgi çekiyor ve maalesef bunun içinde çocukta oluyor.
Ağladığını söylemişsin ben bundan bu buluşmalarda acı çektiğini bu yüzden artık kendini buna alıştırmaya çalıştğını düşünüyorum.
Asla haketmedi sen baba olmayı bile beceremedim dedim kaldıramadın dedim evet diyen biriYa bırak gelip görmesin zaten
Hakk etmiş olsa zaten çocuğunun yanında olurdu
3 aydır almıyor, konuşmak istiyor arıyorum, mesaj atıyorum cevap yok. Demek ki çocuk onlar için bir şeyler ifade etmiyorBir babanın çocugunu 25 gunde toplasanız 1 saat görmesi normal mi?Nasıl bir histir bu yada nasıl bir vicdandır ya da nasıl bir aşktır ki seni çocugundan 1 ayda 1 saat görebilecek kadar uzak tutar...Hem çocugum hem kendim için sadece hıçkırarak ağlamak istiyorum
Yazıklar olsun ya ben 24 saat görmesem yaşama Sevinç’im kalmıyor3 aydır almıyor, konuşmak istiyor arıyorum, mesaj atıyorum cevap yok. Demek ki çocuk onlar için bir şeyler ifade etmiyor![]()
Hayır ilgisizdi aslında.her planı çocuksuz yapmaya çalışırdı gezme tatil vs bende hayır deyince kıyamet kopardı aldattığını ögrendim o hafta boşandım bana kadın olsaydın annelik yapacağım diye kocanı unuttun diyen bir adam haklısınız ne beklenir kiBoşanmadan öncede böyle ilgisiz miydi çocuğa karşı? Yoksa ayrıldınız diye size olan hıncını çocuktan mı çıkarıyor beyfendi?!
Hayat kafamıza vura vura öğretiyor işteİşte yine görüyorsunuz ki dünyada tek bir gerçek var o da ana .. babadan bile fayda yok insana şu hayatta .
Ana olmasa baba da yok. Erkeklerin çoğu evlatlarına anca başlarında anaları varsa babalık ediyor. Bu da erkeklerin çoğunun aslında evlat mevlat umrunda olmadığını uçkur derdine yaşayan mahlukatlar olduğunu gösteriyor.
Sayıları Pek az olan adam gibi adamları tenzih ediyorum tabi . Böyle alfa erkekler de var tabii. Onlar panda gibi korunmaya alınmalı bence hatta dünyaya faydalı bişe yapılacaksa bu erkeler klonlanıp çoğaltılmalı.