Tabiki öyle de hem evlilikte hem boşanmada huzur vermeyen bu kişiye inanılırsa diye tedirgin oluyor insan, başına gelmeyen bilemez.Avukatim itirazları toplu yapacakmış en sonda, bakalımYalancı şahitlikle karşılaşan sadece siz değilsiniz. Bu kadar gerilmeyin, çekişmeli boşanmalrda yaşanan bir şey bu. Rahat olun ve avukatınız karşı atak olarak ne planlıyor buna bakın
Bence sinirlerinizi bozup kendinizi yıpratacağınız bişey yok (-ki zaten karşı taraf davadan vazgeçmeniz için bu taktiği uyguluyor), çünkü zaten iddia edilen şeylerin bir kanıtı yok. Sizin ise kanıtlarınız gün gibi ortada. Şahit iftiralarına gülün geçin, ve eğer fırsatınız olursa, "bu davayı kazandığımda size de yalancı şahitlik davası açıcam" diyerek yüzlerine gülümseyin. Yalancı şahitliğin cezası büyük.. Eminim geri adım atıcaklardır. Atmasalar bile siz davayı kazandığınızda gerçekten de onlara dava açın ki, insanlara iftira atmanın bedelinin bu kadar ucuz olmadığını görsünler. Ex eşiniz de hem size tazminat öder hem de yalancı şahitlerinin cezasını öderMerhabalar,bu konuda o kadar konum var ki...Çekişmeli boşanma davam var. Ex in üç tanığı var hiçbirini tanımıyorum,biri zaten il dışında.İl dışında olan bugün talimat ile dinlendi.Bastan aşağı yalan iftira..
Zaten farklı bir şey beklemiyordum ama bütün vücudumun gerilip kasılmasına engel olamıyorum,sinirden ağlayasim geliyor, ağlıyorum da şu an,yıllar önce bıraktığım sigaradan aldım bugün bir paket,ex e bir sürü şey yazmak istiyorum,yalancı oluşunu yüzüne yüzüne vurmak,hatta uyaptan o yalancı tanığın numarasini alıp sen kimsin nasıl bir insansın hiç mi vicdanın yok demek istiyorum ama maalesef bunları yapamıyorum.
Bütün o yalancı tanıklardan sonra itiraz dilekçesi yazacağız fakat Mayıs a kadar sabretmek çok zor.
İkinci yalancı tanık önümüzdeki ay duruşmada dinlenecek , avukatım duruşmalara bizzat katılmayı etkili buluyor o sebeple orada olacağım.. Nasıl elim kolum bağlı oturacağım ve bişey söylemeden o salonu terk edeceğim..
Öylesine bir iç döküş işte...
Umarım, teşekkürler.Bir kız arkadaşımda hiç tanık olmadığım için şehir dışındaki evliliği için yalancı tanıklık yapmamı istemişti , kabul etmediğim için benle arkadaşlığını bitirdi. Maalesef insanlar böyle şeyler talep edebiliyor . Sizin içinde hayırlısı olur . Eski eşinizin zaten geçmişi de çok normal değildi, lehinize sonuclanir umarım
Tahminime göre bence de bu şikayeti dava bitince yapabileceğim,hiç o fırsatı kaçırmayacagim.Arkadsina yaranmak için iftira atmak nedir görüp ders alsınlarBence sinirlerinizi bozup kendinizi yıpratacağınız bişey yok (-ki zaten karşı taraf davadan vazgeçmeniz için bu taktiği uyguluyor), çünkü zaten iddia edilen şeylerin bir kanıtı yok. Sizin ise kanıtlarınız gün gibi ortada. Şahit iftiralarına gülün geçin, ve eğer fırsatınız olursa, "bu davayı kazandığımda size de yalancı şahitlik davası açıcam" diyerek yüzlerine gülümseyin. Yalancı şahitliğin cezası büyük.. Eminim geri adım atıcaklardır. Atmasalar bile siz davayı kazandığınızda gerçekten de onlara dava açın ki, insanlara iftira atmanın bedelinin bu kadar ucuz olmadığını görsünler. Ex eşiniz de hem size tazminat öder hem de yalancı şahitlerinin cezasını öder
İyiyim canım sagol,bugün iyiyim iç dökmek anlatmak rahatlattı.Tesekkur ederim herkese.Purpplee canım nasılsın diye sormaya geldim. İnşallah her şey iyi olur senin için
Aynen canım yalan yemin etmek, yalandan şahitlik etmek ne kadar kolaymış.Bunu yapan insandan her şey beklenir.Yalancı şahitlik büyük günahlardan biri. İnsanlarda Allah korkusu yok. Yazıklar olsun
En büyük umudumHic uzulme, tum dosyadan kimin yalan kimin dogru soyledigi anlasilir. Hakimler aptal degil, avukatin da bastirirsa durusmalarda guzel sonucla bitirirsin.
Lütfen birşey yazmayın mahkemede kullanabilir.sigara çözüm yolu degil koca bozuntusunun öfkesini almasını beklemeyin bunu yapmayınMerhabalar,bu konuda o kadar konum var ki...Çekişmeli boşanma davam var. Ex in üç tanığı var hiçbirini tanımıyorum,biri zaten il dışında.İl dışında olan bugün talimat ile dinlendi.Bastan aşağı yalan iftira..
Zaten farklı bir şey beklemiyordum ama bütün vücudumun gerilip kasılmasına engel olamıyorum,sinirden ağlayasim geliyor, ağlıyorum da şu an,yıllar önce bıraktığım sigaradan aldım bugün bir paket,ex e bir sürü şey yazmak istiyorum,yalancı oluşunu yüzüne yüzüne vurmak,hatta uyaptan o yalancı tanığın numarasini alıp sen kimsin nasıl bir insansın hiç mi vicdanın yok demek istiyorum ama maalesef bunları yapamıyorum.
Bütün o yalancı tanıklardan sonra itiraz dilekçesi yazacağız fakat Mayıs a kadar sabretmek çok zor.
İkinci yalancı tanık önümüzdeki ay duruşmada dinlenecek , avukatım duruşmalara bizzat katılmayı etkili buluyor o sebeple orada olacağım.. Nasıl elim kolum bağlı oturacağım ve bişey söylemeden o salonu terk edeceğim..
Öylesine bir iç döküş işte...
O geceden sonra koyduğum yerde duruyor paket, değmiyor aslında böyle biri için tek bir sigaraya bile.Lütfen birşey yazmayın mahkemede kullanabilir.sigara çözüm yolu degil koca bozuntusunun öfkesini almasını beklemeyin bunu yapmayın
Hepsi geçecek çok güzel günlere uyanacaksınızO geceden sonra koyduğum yerde duruyor paket, değmiyor aslında böyle biri için tek bir sigaraya bile.
Zor da olsa bir şey yazmadan duruyorum.Hic utanmadan çocuğu almaya geldi bugün,çocuğu annem indirdi ben insem bir şey söylerim kayda alır fln malzeme vermeyim dedim.
İnşallah çok teşekkür ediyorumHepsi geçecek çok güzel günlere uyanacaksınız
Vallahi de billahide benimki aynen böyle oldu sabredin sessizce bekleyinBenim avkut da dedi 1 yil sabret sonra unutacak. cocugu aramaları azalacak sonra evlenecek baskasi ile sonra bitecek bu hep böyle oldu dedi ama sen sabret dedi sessizce sakin hiçbirşeye cvp verme
Aslında herkeste aynı olmuyor bu,ex mesela benle evlendi ama eski eşten oğlu onun önceliği oldu hep.Duzenli olarak aldı,bütün planlarimiza oğlunu dahil etti,ben karşı çıksam benimle kavgalar etti,oraya gelmeyecek biri varsa o sensin dedi vs vsVallahi de billahide benimki aynen böyle oldu sabredin sessizce bekleyin
Vallahi de billahide benimki aynen böyle oldu sabredin sessizce bekleyin
Yalniz bisey diyim bu adam yine evlenir yine kardes olur cocuklara ziyan heryerden uvey kardes çıkacak akıllara ziyan.Aslında herkeste aynı olmuyor bu,ex mesela benle evlendi ama eski eşten oğlu onun önceliği oldu hep.Duzenli olarak aldı,bütün planlarimiza oğlunu dahil etti,ben karşı çıksam benimle kavgalar etti,oraya gelmeyecek biri varsa o sensin dedi vs vs
Sonuç oğlu 4 yıl 1 aydır görüşmüyor onunla,yaranamadi yani.
Altınları kadına niye hiç bırakmıyorlar,sonra böyle uğraş dur offfbekliyorum ama sabretmek cok zor bizim daha durusma bile olmadi ömur gidecek. altinlarima el koydu birde onu alabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?