ağlamak istiyorum

10 gün önce ayrıldığım sevgilim şimdi başkasıyla beraber hemde biz beraberken o kız onun facesinde ekliydi, bıktım bu erkeklerden ya hepsi aynı çıkıyolaelaelaelaelae

Eeee ayrılmışsınız...
Adam istediğiyle ile beraber olamaz mı?
İster face listesinden birini bulur ister msn...:ecrin_bebek:

salla gitsin ya. uzuldugune sinirlendigine bile degmez..
sen de onun feysinden birini bulursun belki?..

ya erkekler belli bi yaşa kadar kişiliklerii oturmamış oluyor sanırım sizin eski sevgiliinizinde öyle hani tek baktıklrı daha quzel daha dırdırsız ... daha ' larını aramak uzulmeye değmez dicem ama şimdi bunu anlayamazsın sakın bi delilik edip msj flnda atma unutma sen bi kızsın..boşver izle ve gör derim zemuszemus

burda herkes ayrılmışsınız boşver demiş de. insan 10 günde de yeni birini bulmaz ya. ayıp yani. aynı şeyi bu arkadaş yapsa demediğini bırakmazdı ama o adam. :1shok:

burda herkes ayrılmışsınız boşver demiş de. insan 10 günde de yeni birini bulmaz ya. ayıp yani. aynı şeyi bu arkadaş yapsa demediğini bırakmazdı ama o adam. :1shok:

dmi ama :lepi:
arkadaşım zor durum ayrılmş bile olsan gücüne gidiyor.
boşver bitti gitti demk kolay,bitiyor tmmda kalpte acısı kalıyor.
saba tavsiyem unutmaya çalış,düşünmeme çalış.:sinifsinif:

ne kadar trajikomik, yeni sevgilisi nereden olacak? büyük ihtimalle daha önceden tanıdığı kişilerden biriyle olacak doğal olarak, bu mantıklada zaten facebooktunda olmaı muhtemeldir. Madem ayrılmışsın seni ilgilendirmez ayrıca kimle birlikte olduğu insanların kararlarına saygı duymak gerek, onun için bir caziben yokmuş ki şuan başkasıyla, senin içinde onun bir cazibesi yokmuş ki diyeceğim ama yazdıklarından ötürü diyemiyorum çünkü senin için hala cazip ki buraya gelip elinde şekeri alınmış çocuk gibi kendini haklı çıkarma çabasına giriyorsun ve destek bekliyorsun. Ayrılık kararı alınmadan düşünülmesi gereken şeyleri ayrıldıktan sonra düşünmeyeceksin. O kadar komplike birşey değil bu. Kendine sorsaydın ayrılmış olsak nasıl olurdu, hayatımda neler eksilik ve hayatıma neler eklenir diye, şuan bu tip bir başlık açmamış olurdun ve daha doğru bir karar vermiş olurdun.

Allah Allah,burada okuduğum bazı yorumlara şaşırıyorum harbiden,

kız sevgilisinden ayrılmış 10 gün içinde adam başka birini bulmuş.bunun için üzülmesi tabiki normal.bazıları çok mu ruhsuz yoksa kuyruk acıları falan mı var.tabiki belli bir süre geçince yeni bir sevgili arayışında olması çok normal olacak.
ama bu kadar kısa süre içinde değil.

tabi sabahtan akşama sevgili değiştiriyor artık insanlar.böyle bi zamanda bunu da yadırgamamak lazımmış demek arkadaşım.

Allah Allah,burada okuduğum bazı yorumlara şaşırıyorum harbiden,

kız sevgilisinden ayrılmış 10 gün içinde adam başka birini bulmuş.bunun için üzülmesi tabiki normal.bazıları çok mu ruhsuz yoksa kuyruk acıları falan mı var.tabiki belli bir süre geçince yeni bir sevgili arayışında olması çok normal olacak.
ama bu kadar kısa süre içinde değil.

tabi sabahtan akşama sevgili değiştiriyor artık insanlar.böyle bi zamanda bunu da yadırgamamak lazımmış demek arkadaşım.

işte bende bunu diyorum, biz geçen yılın mart ayından beri beraberdik hemde abimin karşı çımasınna rağmen , kurban bayramından sonrada nişan ypamayı düşünüyoduk, ara sıra küsüyoduk ama yine barışıyoduk hatta ben yine öyle bişey zannettim çünkü biz birbirimize ayrıldık bile demedik

Back
X