- Konu Sahibi minimanimanimini
10 gün olmuş, 2-3 gün olmuş; birbirimize ayrıldık bile demedik ki dediğin bir insan... sevgi,emek vb şeyler karşılıklıdır, ben buna inanıyorum. aksi saflık oluyor kibar tabirle. burada sana takma diyenlerden biri de ben olacağım. hayat inan çok kısa! yarın öbürgün bu sözleri çok daha iyi anlayacaksın, şoku atlattığında. ah diyeceksin kimler için göz yaşı dökmüş, üzülmüşüm. günlerime yazık olmuş.
gurur yapma, kendine yedirememe olayları seninle alakalı değil ki, eğer şüphelendiğin gibi şeylerse zaten karşında gururdan eser taşımayan biri varmış belki de. o yüzden kendini boş yere hırpalamak yerine, tecrübe defterine not edip, hayata sarılman lazım.
:roflol: ben de basit ilişkilerimden dolayı böyle düşünmüş olabilirim sempatiksalakcinni
vereliniortak
gurur yapma, kendine yedirememe olayları seninle alakalı değil ki, eğer şüphelendiğin gibi şeylerse zaten karşında gururdan eser taşımayan biri varmış belki de. o yüzden kendini boş yere hırpalamak yerine, tecrübe defterine not edip, hayata sarılman lazım.
Haklısınız...kaydirigubbakcemile5
Doğrusunuz...
Ben genelde basit ilişkiler yaşadığım için arkadaşı algılayamadım sanırım...
Ben adam olmam zaten..:mymeka:
Kuyruk acım da var(:roflol: zaten...:gitme:
Size kolay gelsin...
Erkeklerle basit olmayan ilişkilerinize başarılar dilerim..
Ben yine kendi acımasız ve ruhsuz dünyama döneyim bari..mafoldumben
:roflol: ben de basit ilişkilerimden dolayı böyle düşünmüş olabilirim sempatiksalakcinni
Ayrılmışsınız sonuçta. Boşver çok üzülmeye canını sıkmaya değen biri olsa ayrılmazdın değil mi? Geriye bakmanın, onun için sinir olmanın anlamı yok canım. Sadece kendini üzersin. Sen önüne bak, yaşayacağın güzelliklere bak. Nasılsa ayrılmışsınız o da kimle isterse onunla birlikte olsun. Allah yolunu açık etsin.
vereliniortak