Sayısız kez "Son kez yazıyorum" diyen biri için fazla geri dönüş yaşıyorsunuz... :1closedeyes:
Sanırım başınıza gelen talihsizliklerde de aynı şeyi yaptınız, karar aldınız uygulayamadınız, ardından acı çektiniz, bu kez son diyerek tekrar tekrar başa sardınız (bugün yaptığınız gibi) Onlar size nasıl iyi gelmedi ve psikolojiniz bu denli yıprandıysa bugün de aynı şeyi yaparak kendinizi paraladınız... Kararınızın arkasında durup en az on mesaj önce yaptığınız gibi "Daha önemli işlerim var, gidiyorum" dediğinizde gidebilseydiniz "sitenin eğlence kaynağı" sizin stres kaynağınız olmazdı. Ben dirayetliyim güler geçerim ama ayaklarınızın yere basmayışı hayatınıza giren insanların size saygı duymalarını engellemiş. Kısacası yazık olmuş, erkekler kararlı, sebatlı, ayakları yere sağlam basan kızlara saygı gösterir, bundan sonrası hayırlı olsun diyelim...
Konu sahibine destek olmak için bizi susturmaya çalışırken kendi yarattığınız dağınıklık ve devamındaki hakaretlerinizle "Allah bakar da verir." dedirttiniz. Bundan sonra daha sağlam adımlar atmanızı diliyorum. Okuyanların, konu sahibinin varlığımızdan rahatsız olduğunu idrak edebiliyorum, susmama eşlik ederseniz bu anlamlı geceye uygun davranmış olursunuz en azından. Bunu yapabilecek misiniz?