Anlaşıldı, bugün çok eğleneceğim ben... Konu arada kaynarsa vebali bu kızcağızdır, lütfen benden bilmeyin, sohbet etmek istiyor benimle, hayırlı pazarlar, eğlence başlıyor... sırnaşık şey
Başka ne yapayım? İftarda ne tür gıdalar tüketeyim? Dışarı çıkarken üstüme şal alayım mı? Gece üstümü örteyim mi? Fener şampiyon olur mu? (Yok allame gibi ne yapacağımızı söylemiş, kesin bu konularda da fikir sahibidir...

)
Siz benim önceki yorumlarımı görmemişsiniz anlaşılan, sapla samanı karıştırırsanız bazı türlere gıda maddesi olur da burda bir gideri yoktur... Biz gerekirse tesellinin en candanını, kişinin iyiliği için olduğuna inanırsak da yorumun en gerçekçisini yaparız... Bu nedenledir ki "aynı şey bizim başımıza gelirse" ne söyleyeceksek onu yazmışızdır... Bilenler bilir, bilmeyen gazel okur, ben de fıkra niyetine okur yayıla yayıla gülerim, cevabını da veririm...
Burda başkalarına neyi nasıl anlatacağını söylemeye kalkarsanız en fazla yorum kalabalığına sebep, bana eğlence, okuyana çerez, bebelere balon, hakeme gözlük olursunuz... Herkes fikrini söyleyecek... Yorumlara müdahalede bulunup arada kaynamayın, güzel bir haftasonu geçirmek istiyorsanız bize vereceğiniz aklı derslerinizde kullanın, konu size ait değilken ateşle savunacağım diye daha fazla şahsıma malzeme olmayın, memleketin avukata, savcıya ihtiyacı var da buralarda "kuru gürültü çıkartan" cinsine değil... Ne davalar bekliyor sizi, burda yeteneğinize "şapka çıkartacağınıza" icraatinizi yüce Türk adaleti için harcayın... kaydirigubbakcemile3
Artı, konu sizin değilken, "yumuşaklığa" bu denli takıldığınıza göre aynı şeyi yaşamışsınız, size de bir faydam dokunsun, siz o kadar eğlendirdiniz beni, altta kalmayı sevmem, "Geçer, üzülmeyin, hiçbir şey sizden daha değerli değil, sizi hak eden biri vardır muhakkak." şakkıdı
Sıradaki...