- Konu Sahibi gadjo dilo
ben de halıdan nefret ederim aldırma bence kesinlikleKocam tüm eve duvardan duvara halı sermek istiyor. Vazgeçiremiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de halıdan nefret ederim aldırma bence kesinlikleKocam tüm eve duvardan duvara halı sermek istiyor. Vazgeçiremiyorum.
Ayağı serbest kalsın istiyorsa tabanına göre kestirin, ayağının altına yapışkanla yapıştırsın. Uhu değil yapışkan dediğim.
oyy kotu.. :)Halıflex serse daha iyi. Köy evi gibi Bi halı bitince diğeri başlasın istiyor. Halıya basmak istiyormuş.
Aynen boyle. Zaten o sekilde temizlik yapilmazki. Koltugu cek haliyi kaldir herseferinde insanda bel falan kalmaz. Asla kabul etme. Hic temizlik yapmam de.Benimki evi süpürse dünya tersine dönmeye başlar. Yorumları okuyorum ona, işine gelmiyor beğenmiyor. Kararlı yani. Belki fikri değişir demiştim. Sonra da bana sen de fikrini söyle orta yolu bulalım diyor. Ben de ben halı sermeme taraftarıyım deyince küsüyor. Bu halı olayı ciddi kriz çıkardı. Artık tamamen ona bırakıyorum. Halıları da büyük olursa öyle kaldırıp kaldırıp hayatta silmem süpürür geçerim pislik toz içinde yaşarız.![]()
![]()
Kocana bunu al giysin. Cok konusmasin. Bu sene moda bunlar.Eki Görüntüle 1887635 Eki Görüntüle 1887634
Ee bunda kotu bisey yokkiHalılar güzel orada sıkıntı yok, sorun halı koltuğun altında başlayacak ve tv ünitesine kadar dayansın istiyor.
Halıya örnek olarak sabah atarım sana.![]()
Yani halı koltukların dışına uzanıp tv ünitesine kadar gidecek. Koltuklar bittikten sonra 1 metre kadar daha uzayıp tv ünitesine değecek. Salonda hayali böyle. :/ Normal mi?Ee bunda kotu bisey yokki
ayyy yeni evimize benımkı de o sekılde istiyor. ama asla olmaz! bunalırım ben yaaKocam tüm eve duvardan duvara halı sermek istiyor. Vazgeçiremiyorum.
Hayir hayir vazgectim normal degil biz evlenirken 6 metrekare hali aldik pisman oldukYani halı koltukların dışına uzanıp tv ünitesine kadar gidecek. Koltuklar bittikten sonra 1 metre kadar daha uzayıp tv ünitesine değecek. Salonda hayali böyle. :/ Normal mi?
Bayoya hali ne ya bence asla yapmaToz pislik off of temizleyecek olan benim. Banyoya da boydan boya halı serecek.