içim kıyıldı okurken nasıl kötü oldum
canım ben kardeşin yaşındayım ama unut onu derim...
evlenseniz bile size rahat,huzur vermezler...
çocuğun etkilenir sizi istememelerinden...
unut demesi kolay ama Allah yardım eder inşallah...
çok zor bi durum ama bence doğru olanı yapmış çünkü evlensenizde rahat vermezdiler size huzurunuz olmazdı
sorununuza hepten eğilmeden önce birşey sormak istiyorum izninizle,muzdarip olduğunuz bu konuyu direk açmak varken neden farklı farklı topiklere mesaj atarak derdinizi anlatmaya çalıştınız?
22 yaşında bir delikanlı,sonunu düşünmeden ilişkiye atılabilir.Baksanıza sizin anne olduğunuzun bile idrakında değilmiş.Diyelim sorun yok ve evlendiniz,kızınızla yaşarsanız büyü bozulacak.Kızınızı yanınıza almasanız içinize siner mi bilmem.
Daha önce aşık olmadığınız için belki fazla heyecana kapıldınız.Mantıklı düşününce siz de bu ilişkinin bir geleceği olmadığını kabul edeceksiniz.
Ailesine de hak vermek lazım.Sizin de bir oğlunuz var,aynı durumda kalsanız,siz oğlunuza ne derdiniz ?
Bence acele etmeyin,önce hayatınızı düzene koyun,kariyerinizi ihmal etmeyin.Zaman içinde mutlaka karşınıza size uygun birisi çıkacaktır.
Ben geleceğimiz olmadığını defalarca kendisine söyledim daha üniversite öğrencisi üstelik. ama o kadar inandırdıki beni inanamamak mümkün değild. ailesine sonuna kadar hak veriyorum..oğlullrından 9 yaş büyük ve çocuklu..kim kabul eder..ama o sorun etmedi..seni o kadar seviyorumki onlr benim kardeşlerim diyordu. ama şu an çektiğim ıstırabı bir bilsenz anlatamam..
yaşı küçük.. başka kızlar çıkacaktır karşısına..babasına çok saygı duyuyuyor... hayatında hiç sen dememeiş.. hep siz diye hitap edermiş.. ona rağmen hayır olacak diye bağırdım diyor..ama kabul ettirememiş. olmayacağını bile bile konuşmamız hem sana haksızlkık hemde dinen uygun değil diyor.. bu kadar dürüst ve sevgi dolu birini kaybettiiim.. gizlisi saklısı yoktu..iş çevirmezdi arkamdan.. nereye gittiğini ne yaptığını söylerdi.. yaşamaktan soğudum..kimseye adapte olamıyorum..ve onu tanıyorum ..bir karar aldımı geri dönmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?