geçmiş olsun.Bebegimde sarilik var suan foto terapi aliyor
Aglamaktan catladi artik
Emzirip uyutup yatiriyorum biraktigim gibi aglamaya başlıyor
Ne yapmaliyim delircem
Ellerini tutuyorum nini caliyorum olmuyor fikri olan var mi baska
Doydugundan emin misiniz acaba siringayla falan mama vermeyi mı denesenizBebegimde sarilik var suan foto terapi aliyor
Aglamaktan catladi artik
Ne yapmaliyim delircem
Cok cok eminim sutum fazlasi ile emdiDoydugundan emin misiniz acaba siringayla falan mama vermeyi mı deneseniz
Kac kez sakinletirip. Yatagina biraktim.uyutum emzirdim atini temizledim olmuyor en fazla 15 dk uyumusturgeçmiş olsun.
oğlumda 5 günlükken almıştı sakinleşmeyince ben sandalyeye oturdum emzirme yastığı ile kucağımda tuttum hemşire cihazı oğluma gelecek şekilde ayarladı sakinleşene kadar o şekilde ışık altında kaldı.
biraz sakinleşince hasta yatağına aldık bir kaç saat de o şekilde kaldı tamamen sakinleşince hastanedeki bebek yatağında devam etti.
gazı olabilir siz sakin olun size çok ihtiyacı olabilirBebegimde sarilik var suan foto terapi aliyor
Aglamaktan catladi artik
Ne yapmaliyim delircem
5 gunluk kakasini yapti doydugundan eminim.gaz konusunda cikaramiyor agzinda ki fazla mamayi atiyor.bu gun bir cok kere kaka yapti.gazini altan atiyor gibi..gazı vardır ondan ağliyordur
gazini cikartacak kadar zaman taniyorlarmi size ?
kac gunluk ilk kakasini yaptimi
doydugundan eminmisiniz birde
Gazindan cok sanki elini kolunu oynatinca uyaniyorSanırım yenidoğan gazi vardir diye düşünüyorum
kaka sayisi doydugunu gosterir zaten ama gazi cikarmaya o yetmez mecbur sirtina vurmak gerekiyor mama atiyor dediginiz acaba reflu falanmi var ? hemsireye bir danissaniz5 gunluk kakasini yapti doydugundan eminim.gaz konusunda cikaramiyor agzinda ki fazla mamayi atiyor.bu gun bir cok kere kaka yapti.gazini altan atiyor gibi..
herkes gaz demiş ama gözlerine taktıkları o banttan çok rahatsız oluyor bebekler.Kac kez sakinletirip. Yatagina biraktim.uyutum emzirdim atini temizledim olmuyor en fazla 15 dk uyumustur
Fototerapi hakkında bilgim yok fakat kızımda yenidoğanken kendi ellerinin hareketine uyanıp ağlar bir türlü sakinleşmezdi. O dönem inatla yarım kundağa karşı çıkmıştım fakat doktor önerisiyle mecbur kaldım. Hakikatten çok fark etmişti.Gazindan cok sanki elini kolunu oynatinca uyaniyor
Gazindan cok sanki elini kolunu oynatinca uyaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?