Ağlamaktan çatladı artık:(

Lavista

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
492
267
53
36
Bebegimde sarilik var suan foto terapi aliyor
Aglamaktan catladi artik
Emzirip uyutup yatiriyorum biraktigim gibi aglamaya başlıyor
Ne yapmaliyim delircem
Ellerini tutuyorum nini caliyorum olmuyor fikri olan var mi baska

geçmiş olsun.
oğlumda 5 günlükken almıştı sakinleşmeyince ben sandalyeye oturdum emzirme yastığı ile kucağımda tuttum hemşire cihazı oğluma gelecek şekilde ayarladı sakinleşene kadar o şekilde ışık altında kaldı.
biraz sakinleşince hasta yatağına aldık bir kaç saat de o şekilde kaldı tamamen sakinleşince hastanedeki bebek yatağında devam etti.

Doydugundan emin misiniz acaba siringayla falan mama vermeyi mı deneseniz

gazı vardır ondan ağliyordur
gazini cikartacak kadar zaman taniyorlarmi size ?
kac gunluk ilk kakasini yaptimi
doydugundan eminmisiniz birde

Kac kez sakinletirip. Yatagina biraktim.uyutum emzirdim atini temizledim olmuyor en fazla 15 dk uyumustur

gazı olabilir siz sakin olun size çok ihtiyacı olabilir

gazı vardır ondan ağliyordur
gazini cikartacak kadar zaman taniyorlarmi size ?
kac gunluk ilk kakasini yaptimi
doydugundan eminmisiniz birde
5 gunluk kakasini yapti doydugundan eminim.gaz konusunda cikaramiyor agzinda ki fazla mamayi atiyor.bu gun bir cok kere kaka yapti.gazini altan atiyor gibi..

Bu işlem çıplak yapılıyor sadece bezle, yatağa konana kadar üşüyor olabilir mi? Oda sıcaklığı nasıl?
Kızım da ilk ağlayınca sakinleşene kadar emzirdim sonra yatırıp battaniyesini aldım üstünden.
Sağıp biberona koyup 2 saatte bir 50 cc içirmiştim, 10 günlüktü sanırım kızım.

5 gunluk kakasini yapti doydugundan eminim.gaz konusunda cikaramiyor agzinda ki fazla mamayi atiyor.bu gun bir cok kere kaka yapti.gazini altan atiyor gibi..
kaka sayisi doydugunu gosterir zaten ama gazi cikarmaya o yetmez mecbur sirtina vurmak gerekiyor mama atiyor dediginiz acaba reflu falanmi var ? hemsireye bir danissaniz

Kiyafetleri çikarınca güvende hisstemiyolar o yüzden ağlıyolar. Bizde yasadık . Iyice uykuya dalınca koydum ışığın altına ve yan cevirip sırtını okşamiştım . Birde göz bandından da cok rahatsız oluyolar onun yerine sapkasini giydirip gözlerine kadar indirmistik . Sizde oyle deneyin isterseniz .

Doydugundan eminseniz gazı vardir. Bebegim dogdudunda inanin gozaltlarim mosmor geziyodum o agladikca brnim de aglayasim geliyordu cunku bir yerini kopariyorlarmiscasina susmadan agliyordu. Ama sabredin 3 en fazla 4 aya kadar kendiliginden gecer . birnde erkek bebekse erkeklerde daha fazla gac sancisi oluyor . kirz cekirdekli patik kemer alabilirsiniz. ya da biraz daha buyuyunce bir cay kasigi olmayacak sekilde rezene cayi .

Gazını henüz kendisi alttan atamaz , daha doğrusu hepsini atamaz. Ağızdan çıkarın mutlaka, eğer ağızdan çıkmazsa bağırsaklara geçer , sancı yapar, belki sonradan kendisi çıkarır. Damar yolu falan açıldı mı? Acıyor olabilir mi ?

Belinden sirtina yukari dogru 3 kere sivazlayip tekrar ssagidan yukari dogru pit pit sekillerde vurun . oglumun gazli donemlerinde hemsiremiz onermisti cok faydasini gordum eger gazdansa.

Kac kez sakinletirip. Yatagina biraktim.uyutum emzirdim atini temizledim olmuyor en fazla 15 dk uyumustur
herkes gaz demiş ama gözlerine taktıkları o banttan çok rahatsız oluyor bebekler.
oğlumun gözleri çok çapaklanıyordu damla kullanmam gerekiyordu belli aralıklarla onun için bant çıkınca çok sakinleşiyordu takınca huysuzlanıyordu.

Gazindan cok sanki elini kolunu oynatinca uyaniyor
Fototerapi hakkında bilgim yok fakat kızımda yenidoğanken kendi ellerinin hareketine uyanıp ağlar bir türlü sakinleşmezdi. O dönem inatla yarım kundağa karşı çıkmıştım fakat doktor önerisiyle mecbur kaldım. Hakikatten çok fark etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…