- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Yengecburcu95
-
bebde trabzonluyum ve ben hic öyle bisey diyecegini sanmiyorum kV denin bi trabzonlu uy bo... Usagi ne fis... Yiysin dercinsel konu acmak farkli kullandiginiz agiz farkli
kayinvalideniz siz esiniz ..haya denen bisey yok boşuna mide bulandirmayin
tamamen dalga gecmek icin acilmis konu
okudum zaten diğer konuları da okudumbi okur musun yazı dilini ?
konu sahibi kadınsa ben neyim bilemedim, bi kadın bunlaı yazmaz
bence arka arkaya ağz bozuk bile olsa yok yat bilmemne yapayım yok kkya anlat onlar da bilmem napıyookudum zaten diğer konuları da okudum
ne dediğini bilmeyen ağzı bozuk bir kadın olamaz mı
eski konularında bir fakelik belirtisi yokBenim anlamadığım bir adam bunları diyorsa bir kadın neden durum bu bu diye yazmasın?
Ben diğer konularına da baktım fakelik durum göremedim.
Ayrıntı vermese olayın iğrençliği hakkında fikir yürütemeyiz aslında ben
böyle ayrıntılardan rahatsız olmuyorum.*
Söylenmiş mi söylenmiş sorunu büyük yapan da bu ayrıntılar değil mi zaten.
eski konularında bir fakelik belirtisi yok
ama bu ayrıntıları buraya yazması hiç hoş değil biraz üstü kapalı anlatsaydı iyiydi
dediğim gibi psikolojisi yerinde değilse eşi ve kv leri küfürbazsabence arka arkaya ağz bozuk bile olsa yok yat bilmemne yapayım yok kkya anlat onlar da bilmem napıyo
ağzı bozuk kadın küfür eder en fazla
bu başka bişey, bildiğin fantazi yazıyo ve kadınlar bunu gelip bu tarzda yazmaz
ağzı bozuk kadın en fazla çıldırınca sittir falan diye küfreden kadın bana göre
belki de oda olabilir hesabı ortaklaşa kullanıyorlarsakocası biliyomuş kkya girdiğini acaba yazan kocası mı? ya inanmak istemiyorm konu sahibininkadın olduğuna
Bir garip geldi ben de ilk fake mi diye dusundum sonra konularini okuyunca hep ayni seylerden bahsetmis gibi.. Anlayamadım suan1 ayda 9 konu açmış sanırım 3 u cinsellik kalan da kv gorumce vs reytingi yuksek konular. Açtığı konularda da tutatsizlikla suçlanmış. Ya cani sıkılan bir ergen ya da inci sözlükte yazar falan.
Abovvvv evet esi olabilirrkocası biliyomuş kkya girdiğini acaba yazan kocası mı? ya inanmak istemiyorm konu sahibininkadın olduğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?