- 26 Kasım 2018
- 259
- 132
- 23
- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
Kesinlikle...Kaç kere dedi bak tutmayalim ev çok kötüdür diye..Arkadaşının evine götürdü ev bu ne diyorusn dedi tamam dedim.bize çıkan eve götürdü istersen vazgeçelim dedi hayır dedim.ama.bugün saçmaladim. evet yakın birde dün ona başka Bişey den dolayı kizmistim onu da yansıttım sanırımDev saçmalamışsınız. Regl zamanınız yakın mı? Hayat bu oyun değil, aldığınız kararların arkasında durun.
Yok burası maddi açıdan bizim.için çok uygun.Bursa da kiralar çok pahalı.Geçen konuda size bahsedildi çok eski oldukları herşeyi yeniden yapmanız gerektiği vs vs hiç bilmiyor değildiniz ki . Ayrıca evlilikte şu sen ben muhabbeti bence hiç hoş değil. Senin paran benim param olduktan sonra o zaman neden evlendiniz ki ? Eşiniz cidden haklı . Şimdi hem lojmana para ödenecek onu geçtim yakıt parası var ve ciddi miktar toplanıyor. Bazı durumlarda dışarıda oturmak bile daha karlı olabiliyor . Askeri lojmanlara ve aidatına %14 zam geldi . Belki sizinkine de gelmiştir
Geçici bir süre yaşayacaksınız neticede, insanların öyle zamanları olur. Üzmeyin kendinizi de eşinizi de. Toparlarsınız.Kesinlikle...Kaç kere dedi bak tutmayalim ev çok kötüdür diye..Arkadaşının evine götürdü ev bu ne diyorusn dedi tamam dedim.bize çıkan eve götürdü istersen vazgeçelim dedi hayır dedim.ama.bugün saçmaladim. evet yakın birde dün ona başka Bişey den dolayı kizmistim onu da yansıttım sanırım
Bende evi komple. Yenileyelim diyorum.Ama o da boya badana laminat yeter bizim evimiz değil ki diuor ...Bos ev ekstra bir sevinsiz gorunur hep. Tasinip esyalari yerlestirince gozunuz alisir. Mutfagi, tuvaleti guzel bir temizletirsiniz. Zaten satin almamissiniz evi, ne olacak ki. Bu da boyle bir deneyimdi dersiniz ileride. :)
Kesinlikle haklı. Olduğunu biliyorum kalbini kirdimBoya badana, eşyalarla birlikte ev kendine gelir. Ayrıca ev sıcaklığı başka bir şey, bazı evler sıfır, lüks bile olsa o sıcaklık, samimiyet olmayabiliyor. Ayrıca, lütfen mantıklı düşünün, eşiniz haklı.
Eee tamam problem ne o zaman yaptır WC mutfak otur mis gibiYok burası maddi açıdan bizim.için çok uygun.Bursa da kiralar çok pahalı.
Boya badana yerlerin laminatlari yeter diuor bizim ev olsa mükemmel yaparım ama bizim olmayan bi ev için daha fazla masraf yapmayalım diuorEee tamam problem ne o zaman yaptır WC mutfak otur mis gibi
Bende evi komple. Yenileyelim diyorum.Ama o da boya badana laminat yeter bizim evimiz değil ki diuor ...
Birazda haklı şimdi adam . Ama en azından git özür dile gönlünü al konuş. Mutfağı da yaptıralım de anlaşınBoya badana yerlerin laminatlari yeter diuor bizim ev olsa mükemmel yaparım ama bizim olmayan bi ev için daha fazla masraf yapmayalım diuor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?