Ağlamaktan gözümde yas kalmadı

Lojmanlar hep öyledir. Hele polis lojmanlari.... olay yani. Keşke düşünmeden karar vermeseydiniz. Yapılacak bi şey yok. Girip oturacaksınız.

Arkadaşlar bide benim düğünüm olmadı o eve gelin girecegim

mutfak dolabını kaplayın. Yepyeni olur ve pis hali altta kalır maliyeti de ucuz..
Ama o.kadar küçük ki anlatamam.Çamaşır makinasını koyacak yer yok mutfakta dolap yapmışlar içine koyacağım.Bulaşık makinasi yine aynı şekilde dolap içinde

Ama o.kadar küçük ki anlatamam.Çamaşır makinasını koyacak yer yok mutfakta dolap yapmışlar içine koyacağım.Bulaşık makinasi yine aynı şekilde dolap içinde
Tamam kaplayın gerçekten bambaşka oluyor ve beyaza kapla. Beyaz iyi oluyor. Gelin girme mevzusu da takma.. Yillaninca geçiyor bu takıntılar

Ya bir süre idare edin boşver sonra kendi evinizi alırsınız. Madem kira ödenecek cart curt yapabileceğiniz bi şey yok

Bir ev için aradığım tek şey huzur.Heleki kiracı olarak en makul en oturulabilir olanı tercih ediyorum.lojmanda yaşıyorum evet bir saray değil ama zaten saray bile olsa benim değil.Yaşanılacak seviyede hijyen sağlanıyorsa neden oturulmasın.
Siz yinede yapamayacağınız şeylere kendinizi zorlayıp mutsuz olmayın.Boş ve boyanmamış hali daha kusurlu görünüyor evlerin.Zaten eşya girince çoğu kusur kapanıyor yerler koltuk ve halı altında göze gelmiyor iyi bir boya badana ve temizlik ile daha hoş olacaktır elbet ama yapamayacaksanız bari içine girip konuyu iyice zora sokmayın.

Eşiniz haklı. Bir de tadilattan sonra bakın, belki ısınırsınız. İstediğiniz gibi dekore edin, mutfağa ufak tefek dokunuşlar yapsanız, komple yenilemek gerekmeyecek kadar kötü değilse. Yani şimdiki durumuna göre değerlendirmeyin derim.

Eşimin zorunlu doğu görevinde ben 1 yıldan biraz fazla Kars ta lojmanlarda yaşadım, hem de yeni evliyken. Hiç de bozmadım mutluluğumı. Şartlar onu gerektirdi öyle yaşadık, öyle bir evimiz oldu.
Neden böyle bir şey için üzülüyorsunuz? Sağlıklısınız eşiniz yanınızda kaldığınız yerin ne önemi var? Sıkın dişinizi biraz ilerde en güzel evler sizin olur. Bozmayın moralinizi böyle şeyler için

eger maddi anlamda sıkıntı olmayacaksa oturma, bazen insan yanlis karar verebilir, bir sekilde gonlunu al nisanlinin ve oturma.oraya yapacagin masraf kac kira eder zaten.

Ikinizde calisiyorsunuz ben olsam tercih etmezdim ama gunumuz sartlarida malum hak veriyorum
Doguda cok iyi oluyor ama bati icin daha iyi bi evi isterdim
Bende oturdum evde hersey gozume batiyordu bizde de esim boya badana bide fayans yaptirmisti keske fayans yerine mutfak dolabini halletseydik cunku evi komple halifleks dosetmistik yerler bi ise yaramadi
Ama maddi acidan iyi olur sizin icin
Bilemedim sizi cok zorlamayacaksa temiz bi ev bulun birde lojmanlar eski surekli bi yerlerden patlak veriyor

Keske bastan evet demeseymissiniz. Simdi içinize sinmeye sinmeye oturacaksınız,kadinlar daha cok vakit geciriyor evde ve ev cok önemli bence.
Illa ultra lux olmasina tabi gerek yokta,insanın icine sinmeli
Cok mu kötü ki ya ? Ben hic bilmiyorum lojmanlari
Benim ev gayet yeni bakimli mesela. Bundan onceki daha bi sahaneydi 0 dı.. beni asla mutlu etmedi yerler granit mesela temizlik yapmiyorum sinirimden dışı seni yakar ici beni yakar misali

Mutfak ve banyo dolaplarini da boyayin. Şu kokusuz her çeşit tahtayı boyayan boyalar var c ile başlıyor. Onunla ilgili bir sürü hesap var. Beyaza boyar yeni de kulp takarsaniz mis gibi olur. Hatta kapilar koyu renk ya da kotuyse onları da kapı boyası alıp boyayin. Yüz lira civarı bir şeydi su bazlı kapı boyasi. Diğer boya ve fircalarla felan en fazla üç lira gibi bir rakamla yenilemiş olursunuz. Laminant da yapılıp boya olunca zaten tertemiz olur.

Evet önceki bi konuda yazmistiniz yanlis hatirlamiyorsam idar3 etmelik icin lojmani tercih etmissiniz zaten arkadaslarimiz Önceden size uyardi siz yine de tamam demissiniz benim kuzenimde lojmanda kaldi ama 1 seneye idare etti sonra kibrisa yerlesti, bu konuda sizde hata var kusura bakmayin esiniz de demisti bastan lojmanda oturmayalim diye sen israr ettin biz napalim? 1 sene oturup ordan cikin zaten

Eşiniz haklı ama zaten dedik evler eski olur. Çocuk olmadan güzel bir evde oturun diye. Şimdi güzelce para biriktirilir.

Evi yaptırmak da saçma geliyor bana. Ne kadar adam edebilirsin ki eski evi.

Eşimin iş arkadaşı da lojmana girmişti ve durumları çok iyi olmasına ragmen gittiler lojmandan tuttular evi ve içine milyarlar harcayıp tadilat yaptılar. Sonuç 1 sene içinde hamile kalıp ölü dogum dan tayinleri ni aldırıp gittiler. Ev öyle yenice kaldı.

Birazcık düzeltip idare edin bence. Herkes aynı durumdadır lojmanlar da zaten. Birikim den sonra çıkarsınız

Kaç yıl kalacaksınız bulunduğunuz ilde?Lojmanda kiralar cok uygun içinize sinmediyse feragat etsin eşiniz ama biraz uğraştan sonra güzel olur ev diye düşünüyorum.Hem daha şark görevi var guvenlik açısından lojmanda oturacaksiniz buyuk ihtimal terör bölgesi denk gelirse bir de beş yıl dolmadan çıkın batidayken lojmandan ki doğu da lojman hakkınız elinizden gitmemiş olsun.

Son düzenleme:
Vaz gecildiginde kira sadece o ayın ödeyeceksiniz ....bir de lojman puanından düşüş olacak ....ama sonuçta bu da dünyanın sonu değil.Oturup düzgünce konusun aglanacak-sizlanacak birşey yok.Ben bu tür kararsizliklarin önüne su sekilde geçiyorum; karar verdikten sonra bir daha o problemi dusunmeyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…