Ağlamaktan gözümde yas kalmadı

Evi güzelce badan yaptır, kapılara kadar. Mutfak ve banyomdolaplarınada yapışkanlı dolap bantlarından yap. İnan yeni gibi oluyor. Hiççç üzme kendini de eşini de. Gayet iyi fikir kojman
Peki dolapları sizce yaptirsam mi mutfak dolaplarını

Peki dolapları sizce yaptirsam mi mutfak dolaplarını
Kaç sene kalıcaksınız? Sanırım ben buna göre hareket ederdim. Koçtaş bauhause gibi yerlerde hazır dolaplar satılıyor. Küçük nit mutfaksa bi baksanız, hesabı yapın, zaman ve para ona göre davranın. Çok çom İyi olmasına gerek yok.

Dolap konusunda bir arkadaşım şöyle yaptı.Dışarıda otursam kira çok olacaktı lojman makul. Dolap ve parkeleri yaptırmak toplamda aradaki farkı biraz azaltır ama beni rahat ettirir dedi. Dolapları yeniledi

Bir de ben de yeni taşındığım evde dolapların kasası iyiydi, kapaklar bitik haldeydixSadece kapak değişimi yaptım. Uyguna denk geldi baya

Lojmanlar beleşe geliyor diye ahır gibi kullanıyorlar nasılsa gidecegiz diye içine ediyorlar cidden rezalet halde. Bende kaldım bir süre çok çok kötü durumda maalesef. Çok pahalıya kaçmadan tadilat yapabilirsiniz. Min 5 sene kalırsınız o para da fazlasıyla çıkar zaten. Devletin malı diye insanlar hor kullanıyor. Benim oturduğum evde adam klozeti almış götürmüştü düşünün WC’de delik vardı sadece

Sizin konununuzdu heralde yazmıştım.aman gitmeyin çok eski ben gün sayıyorum yazın taşınacam demiştim. Bizim lojman mutfak banyo tuvalet yeni .laminat var .ama yakışmıyor 65 yıllık bina.

Allah'ım ya lojmanları sifir ultra luks daire mi sandinız yoksa villa falan mi orda bi kafam karisti :) kusura bakmayin gercekten komigime gitti bu tartismaniz.
Esiniz hakli . Durduk yere sinirlenmissiniz. Lojmanlar bilmem kac senelik yani bizden once kimler yasamis cok normal.Madem yasiyamicaksiniz ole biryerde ya baska biyer baksaydiniz yada Olmadi lojman degilde ordan kiralik biryerde yasasaydiniz.
Tabi eger goreviniz doguysa yasayabilirseniz lojman disinda biryerde. Eger tain yeriniz bati falansa pahali bizi sarsmaz derseniz.
Obur turlu cok normal yani herkes oturuor oralarda sizin neyiniz eksik de sinir olmusunuz bide esinizle birbirnize girmissiniz bravo.

Klozeti mi götürmüş?
Kendisi taktırdıysa demek ki :))
Bizim de elektrik düğmelerini sökmüştü

ne kadar simarik insanlar var au hayatta gercekten kafasini sokacak evi olmayan insanlar var iken siz memur haliniz cebinizde paranızla uc kuruşluk kiraları olan lojmanlara paşalar gibi yerleşip sonrada ay cook eski diye şikayetler ediyorsunuz pes

Üç kurusluk lojmana 20 bin liralık tadilat masrafı yapıyoruz.Ayrica yeni gelin oluyorim ilk evim .Heveslerim isteklerim var .Tabi ki güzel olsun temiz olsun yeni olsun isterim.Öyle bir yazmışsiniz ki sanki lojmanı bize siz lütfettiniz.Devletin bize verdiği bi hak hanımefendi bu.Eger sizde pasalar gibi yerleşmek isterseniz memur olun çalışın hak kazanjn.Gecenin şu saatinde sırf eleştireyim diyw yorum yazacağıniza gidin daha yeni konulara bakin

lojmanin lutuf oldugunun farkindasin en azindan bu da iyi birşey siz hem bedava olsun hem güzel olsun olsunda olsun derdindesiniz azıcık eliniz taşın altına girdi diye yalandan aglamayin buralarda haydi iyi günler.

lojmanin lutuf oldugunun farkindasin en azindan bu da iyi birşey siz hem bedava olsun hem güzel olsun olsunda olsun derdindesiniz azıcık eliniz taşın altına girdi diye yalandan aglamayin buralarda haydi iyi günler.
Sanirim kocanla fikan kavga ettin burda nu kadar konu varken bana sardinlojmanda oturmak hakkımız bize verilen HAK.bu seni niye geriyor anlamadım. Çalış senin de olsun.Bu arada lojmanda yaptığımız masrafin büyük çoğunluğu kiradan da kesilecek bu sanirım senin sinirini.iyice bozar

Kesinlikle yanlış bi cümle kullanmışsınız . Ben de olsam sinirlenirdim neticede tek başıma karar verip tutmamışım. Keşke biraz düşünelim dışarda da birkaç ev bakalim sonra karar verelim deseydiniz. Neyse olan olmuş bence gidip barışın incittiginizin farkına varın ve bunu ona söyleyin.

Bende gecen yaz lojmana tasindim.
ve çok sevinerek oturdum.
ki ben sifir binalarda oturdum yepyeni guzel evlerde.
ama sonucta doguda doguda geciciyiz
ve neden luks evde oturup fazla fazla kira vereyimki.
bence sizde oyle dusunun.
yerler eski tip parke bile yoktu.
halifleks yaptirdim badana boya mis gibi mis gibi oturuyorum simdi..
biraz idare etmeyi ogrenin bence

Konu eski zaten.Yazdığım dönem psikolojimin de etkisiyle çok uzulmustüm. Ama üzülmemin sebebi eski olmasından çok pis şekilde kullanilmis olmasıydı ki bazı şeyler devket tarafından karşılacak.Yani bizim için değil kendi dairesine yapmış oluyor çünkü kullanılmayacak durumda olan seyler vardı. Dediğim gibi konu eski ve eşimle de çözduk.Rabbim huzur versin gerisi geliyor.Bayanın teki saldırgan bir şekilde bunca zaman sonra yorum yapınca konum tekrar üste çıktı

Yok biz hallettik konu cok eski:)Özür diledim eşimden baristik.Çok teşekkür ederom yorum icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…