- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
Kızlar baristik özür diledim.Ev için eğer tadilat masrafını kurum karşılarsa yaptıracağız.Karsilamazsa düşünüp bir karar vereceğiz
Afedersiniz kurum neyi karşılayacak ?Kızlar baristik özür diledim.Ev için eğer tadilat masrafını kurum karşılarsa yaptıracağız.Karsilamazsa düşünüp bir karar vereceğiz
Canim ya daglarin arasinda lojmanda yasadim 2 sene . Anlatmakla bitmez evimin ici. O yuzden hic anlatmiyorum kisaca soylemek gerekirse mutfak dolabim yoktu ve ben bos bir odaya yerlere koyuyordum tencere tabaklarimi. Düşün.Kızlar merhaba geçen hafta konu açmıştım lojman meselesi diye hatirlayanlar vardır.Lojman başvurusunda bulunduğumuzdan ama lojmanlar çok eski olduğu için tereddüt ettiğimden bahsetmiştim.Kızlar başvuru yaptık onaylandı.Eve dün bakmaya gittik .Ev o kadar eskiydi ki .Yaptırirsak idare ederiz otururuz diye düşündüm ve tamam dedim.Eşimde polis şubeye vermiş evrakları.Bugun lojmandan konu açıldı.Evin fotoğraflarına baktıkça oturalim tutalım dediğim evden soğudum bugün de tutmayalim dedim.Birbirimize girdik eşimle.neden zamanında dememisim işlemleri başlatmis.Bende çok sorunsa kirasını ben vereyim dedim.Tuttudugumuz ve onaylandığı için kira ödemek zorundayız.Bu lafı duyunca iyice sinirlendi.Ben şey miyim.Ne demek istiyorsun.Ben kirasinda miyim.Gururunu incittim sanırım.
Ama evi gördükçe içim hiç almıyor arkadaşlar.Tamam boya badana yaptıracağız laminatlari yaptıraçağiz.Ama mutfak ve banyoyu da komple yenilemek istiyorum.Ona da bizim olmayan bir eve neden bu kadar masraf yapalim bizim evimiz olsa ben zaten orayı mükemmel yaparım filan dedi .Şimdide bana küstü.Kirasını ben vereyim dediğim icinİki saattir ağlıyorum hem o eve oturmak zorunda kaldığım için hemde şöyle bi sebepten dolayı tartistigimiz için..
Ya ne süprizi geçen konusunda ben bile söyledim onaE lojman bu ne bekliyordunuz ki? Surpriz mi oldu?
Bursa gibi bir yerde duzgun semtte oturacaksa ayda 2binden basliyor kiralar. Lojmani oper de basina koyar insan.Ya ne süprizi geçen konusunda ben bile söyledim ona
Devlet karşılarsa yaptıracakmış diğer yerleri . O zaman devlet bizimkini de karşılasın bende gidip güzelce lojmanda oturayım. Hem ev kirası hem ev kredisi ödemem böylece . Devlet neyle karşılayacak asgari ücretten kestiği gelir vergisi ile mi ? Pessss valllaBursa gibi bir yerde duzgun semtte oturacaksa ayda 2binden basliyor kiralar. Lojmani oper de basina koyar insan.
Evi görseydiniz böyle demezdiniz.Çünkü bizde mutfak dolaplarını laminat parke banyo mermer duşa kabin lavoba klozet ve kapıları yaoturacağız.Devlet karşılarsa yaptıracakmış diğer yerleri . O zaman devlet bizimkini de karşılasın bende gidip güzelce lojmanda oturayım. Hem ev kirası hem ev kredisi ödemem böylece . Devlet neyle karşılayacak asgari ücretten kestiği gelir vergisi ile mi ? Pessss vallla
Ayrıca iki tane gömme dolap var ikisi de kullanılmayacak durumda iki tane dolap yaptıracağız boydan boyaEvi görseydiniz böyle demezdiniz.Çünkü bizde mutfak dolaplarını laminat parke banyo mermer duşa kabin lavoba klozet ve kapıları yaoturacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?