Ağlamaktan gözümde yas kalmadı

Kızlar baristik özür diledim.Ev için eğer tadilat masrafını kurum karşılarsa yaptıracağız.Karsilamazsa düşünüp bir karar vereceğiz

Kızlar baristik özür diledim.Ev için eğer tadilat masrafını kurum karşılarsa yaptıracağız.Karsilamazsa düşünüp bir karar vereceğiz

bak hayatım o eve mutfak ve banyo yaptırmak 10-15 binin altı olmaz ki tek klozet 1500-2000 idi son zamlardan sonra görmedim bile

bu büyük para

fotoları bize de atsana

belki fikir veririz

bu arada lojman Bursa'da nerde bilmiyorum ama bir akrabamın TOKİ Yiğitlerde 2+1 evi var Amerikan mutfak iki de oda 850 liraya kirada iki polis oturuyor

Bursanın batısında evlerin kirası 2000 civarı zaten boyanın kaplayın idare edin

laminant bile gereksiz olabilir hatta çok mu kötü yerler

Kac yil bu evde oturmayi planliyorsunuz? Mutfak bir kadin icin gercekten onemli, bende kiraciyim,yeni tasindim. evimi genel olarak begeniyorum ama malesef Benimde mutfagim cok eski, bende yaptirmak istedim ama burada kalmayi planladigimiz yila gore kar/zarar hesabi yapinca degmez dedim, idare ediyorum. Ama yaptirip daha sonra cikartabilirsiniz oyle bir secenekte var, ya da hic cikartmakla ugrasmamak icin uygun fiyatli mutfak yaptirirsiniz en azindan yeni olur. Sizde kalacaginiz yila gore kar/zarar hesabi yaparsiniz,

Ev eski ve bos oldugu icin daha kotu gorunmustur, evin dekoru, boya badana parke havasini cok degistirir. Dert edilecek bir sey degil gercekten.

önce tamam diyip sonra vazgeçmişsiniz , eşinizin bir suçu yok bu durumda. Bir süreliğine idare edin sonra keyfinize göre ev alırsınız.

Afedersiniz kurum neyi karşılayacak ?

lojmanda oturup bi de evin tadilatını kurumun karşılamamsı aşırı değil mi ya?

Ah canım yaa boşuna aranız bozulmuş. Biz de senelerce lojmanda yaşadık. Şöyle ki, evet daireler gerçekten çok bakımsız çünkü herkes banane benim evim mi diyip çivi bile çakmadan senelerce yaşıyor. Bize giriş kat, rutubetli berbat bi daire cıkmıştı. Babamın amiriyle arası iyiydi amiriyle konuşunca nispeten az daha bakımlı ve ara kat bir daire verdiler. Şöyle düşün, eşinin söylediği kadar bakım yapıp girseniz lojmana senelerce para biriktirme sansınız olur. Evi yuva yapan kapısının dolabının yepyeni olması degil senin sıcaklığındır. Adamın bir an önce gönlünü al ve lojman nimetini geri tepme.

Bende lojmanda oturuyorum evimin icini bosken gordugumde kendimi cok kotu hissetmistim gozume cok eski gorundu ama esyalarim yerlesince cok begendim esyalariniz yerlesince sizde cok begenirsiniz bu arada esim ara hole parke yaptirdi boyasini banyoya ve lavaboya mermer dosetti eski betondu mutfagida devlet yenilemis guzeldi zaten is yeri ozellesmezse biz bi 12 13 yil kadar oturacagiz ama gecici olsaydi bu kadar detaya girmezdi gecici otutacaksiniz bence boya badana yeter mutfakla hic ugrasmayin

Bence ikinizde kendi açınızdan bakınca haklısınız.. ev mevzusu biz kadınlar için daha önemlidir,içimize sinsin isteriz çünkü.. ilk an bi gafletle tamam diyip sonra içinize sinmemiş ve istememişsiniz.. bu olabilir bence, insanlık hâli ama “kirayı ben öderim” demekte siz haksızsınız.. eşinizde “işlemler başlamadan önce söyleseydin” demekte haklı..

Sonuç itibariyle o evde oturmanız artık zorunluysa ve geri dönüşü yoksa zehir etmeyin hayatı ikinize de ve bulunduğunuz durumu pozitife çevirmeye çalışın derim ben..

Şu tayin lojman çok sıkıntılı ya... bizim de bu sene tayinimiz çıkacak bazı şehirleri sırf kiraları için hiç istemiyoruz ama çıkma ihtimali var bazı illerin ilçelerin lojmanları çok çok güzel ama bazıları da berbat. Siz bence evi güzel bir temizletin boya badana tamamdır bu iş boşuna üzmeyin kendinizi

Canim ya daglarin arasinda lojmanda yasadim 2 sene . Anlatmakla bitmez evimin ici. O yuzden hic anlatmiyorum kisaca soylemek gerekirse mutfak dolabim yoktu ve ben bos bir odaya yerlere koyuyordum tencere tabaklarimi. Düşün.
Ama oranin tadini komsulugunu unutamiyorum kac sene duracaksiniz onemli olan suresi

Bursa gibi bir yerde duzgun semtte oturacaksa ayda 2binden basliyor kiralar. Lojmani oper de basina koyar insan.
Devlet karşılarsa yaptıracakmış diğer yerleri . O zaman devlet bizimkini de karşılasın bende gidip güzelce lojmanda oturayım. Hem ev kirası hem ev kredisi ödemem böylece . Devlet neyle karşılayacak asgari ücretten kestiği gelir vergisi ile mi ? Pessss vallla

Evi görseydiniz böyle demezdiniz.Çünkü bizde mutfak dolaplarını laminat parke banyo mermer duşa kabin lavoba klozet ve kapıları yaoturacağız.

Evi görseydiniz böyle demezdiniz.Çünkü bizde mutfak dolaplarını laminat parke banyo mermer duşa kabin lavoba klozet ve kapıları yaoturacağız.
Ayrıca iki tane gömme dolap var ikisi de kullanılmayacak durumda iki tane dolap yaptıracağız boydan boya

Sizin beğenmediğiniz o lojman gibi evlere, büyük şehirlerde insanlar 2000 TL kira vererek oturuyor.
Bir de bu açıdan bakın isterseniz?

Herşeyi geçtim, zaten evi iyi kötü adam etme yoluna gireceksiniz.
Başkalarının etkisinde kalarak neden kendinize sorun yaratıp, "evi içim almadı" şeklinde şartlıyorsunuz kendinizi?
Ne gerek var böyle şeylere.

Ayrıca neden pozitif yönünden bakmıyorsunuz duruma.
Keşke benim de aynı imkanlarım olsa, gerçekten verdiğim kiraya içim acıyor resmen.
Ama mecburum şu an bulunduğum yerde oturmaya ve bu kirayı vermeye...

Siz bence bir an önce eve geçtikten sonra, birikimlerinizi yapmaya başlayın ki, bir an önce kurtulun lojmandan.
İstemediğiniz için böyle diyorum.
Başkalarına da kulak tıkayın lütfen! Cidden bunu yapın!
Hayatınızı ve huzurunuzu siz yaşıyorsunuz, çıkan huzursuzluklarınız kimseyi değil, sizi ve eşinizi etkiliyor.
Bunu da kafanızın bir kenarına mıhlayın!

Üzüntüleriniz sizi ve eşinizi etkilemekten başka bir işe yaramaz.
Ne kadar pozitif ve yapıcı düşünürseniz, hayatınız o kadar kolaylaşır.
Buna şartlayın kendinizi lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…