- 10 Nisan 2014
- 43.738
- 116.321
- 798
- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
Ankara da aynı .İzmir sanırım en yaşanacak şehir hem ucuz hem deniz varBursa cogu konuda en pahali sehirlerden
Mesela sebeke suyu en pahali olan sehir
Ulasimi cok pahali,toplu tasimasiyla
Kiralar dedigim gibi,merkezde cok pahali. Ev almak istenirse zaten duzgun bir en 350-400binlerde. O da yeni degil eski ev.
Guzel ama luzumsuz pahali bir sehir
e adam kac defa sormus daha ne yapsin ben olsam tadilat yaptirmaz zorla oturtturdum sizi.suc tamamen sizdeKesinlikle...Kaç kere dedi bak tutmayalim ev çok kötüdür diye..Arkadaşının evine götürdü ev bu ne diyorusn dedi tamam dedim.bize çıkan eve götürdü istersen vazgeçelim dedi hayır dedim.ama.bugün saçmaladim. evet yakın birde dün ona başka Bişey den dolayı kizmistim onu da yansıttım sanırım
Kesinlikle katiliyorumAnkara da aynı .İzmir sanırım en yaşanacak şehir hem ucuz hem deniz var
Bende evi komple. Yenileyelim diyorum.Ama o da boya badana laminat yeter bizim evimiz değil ki diuor ...
Aynenn yaa hem de nasıl....Özür diledim baristik ama bugün yine tartıştıkKıyamam yaaa :) evlilik öncesi insan çok çok stresli oluyor. Sabırlı olun. Onun sevdiği sevimli bir hediye (sevdiği abur-cuburlardan bir sepet hazırlayın mesela) ile gidip gönlünü alın. Lojmanı siz mis gibi yaparsınız hem de az parayla. Pinterest’de bir sürü ev dekorasyon fikri var. Hiç dert etmeyin. Samanlık seyran olur siz mutlu olunca
Geçecek bugünler.... bir süre ne derse susun. Çünkü eşinizin psikolojisiyle oynamışsınız açık konuşmak gerekirse. Bi içinden geldiği gibi konuşsun rahatlasın. Siz sessiz kalın. Konunun içinde olduğunuz için ne kadar basit bir konu olduğunu fark edemiyorsunuz. Alt tarafı bir kaç sene, nedir ki! Oradan arttırdığınız parayla gezersiniz. Mudanya’da kahvaltı yaparsınız denize karşı, Uludağ’da kahvenizi içersiniz, teleferikle çıkmak çok keyifli, Haftasonları İstanbul da Harika olur. Hangi parayla yapacaksınız bütün bunları, kiraya bir ton para verirseniz???? Rahatlayın, güzel günlerin hayalini kurunAynenn yaa hem de nasıl....Özür diledim baristik ama bugün yine tartıştık
Kızlar merhaba geçen hafta konu açmıştım lojman meselesi diye hatirlayanlar vardır.Lojman başvurusunda bulunduğumuzdan ama lojmanlar çok eski olduğu için tereddüt ettiğimden bahsetmiştim.Kızlar başvuru yaptık onaylandı.Eve dün bakmaya gittik .Ev o kadar eskiydi ki .Yaptırirsak idare ederiz otururuz diye düşündüm ve tamam dedim.Eşimde polis şubeye vermiş evrakları.Bugun lojmandan konu açıldı.Evin fotoğraflarına baktıkça oturalim tutalım dediğim evden soğudum bugün de tutmayalim dedim.Birbirimize girdik eşimle.neden zamanında dememisim işlemleri başlatmis.Bende çok sorunsa kirasını ben vereyim dedim.Tuttudugumuz ve onaylandığı için kira ödemek zorundayız.Bu lafı duyunca iyice sinirlendi.Ben şey miyim.Ne demek istiyorsun.Ben kirasinda miyim.Gururunu incittim sanırım.
Ama evi gördükçe içim hiç almıyor arkadaşlar.Tamam boya badana yaptıracağız laminatlari yaptıraçağiz.Ama mutfak ve banyoyu da komple yenilemek istiyorum.Ona da bizim olmayan bir eve neden bu kadar masraf yapalim bizim evimiz olsa ben zaten orayı mükemmel yaparım filan dedi .Şimdide bana küstü.Kirasını ben vereyim dediğim icinİki saattir ağlıyorum hem o eve oturmak zorunda kaldığım için hemde şöyle bi sebepten dolayı tartistigimiz için..
Kesinlikle ben onun için özür diledim zaten.Ama evi görünce ...Senin paran benim param muhabbeti hos olmamis ha siz vermissiniz ha esiniz.boyle konusmalar erkeklerin agrina gider.ben sizi hatali buldum.esiniz sizi zorlamamis fikrinizi sormus.siz istemissiniz islemler onaylandiktan sonra vazgeciyorsunuz.kim olsa kizar.kendi eviniz olana kadar ya da tayininiz cikana kadar birikim yaparsiniz.
Zaten laminatlari filan yaptıacagizÜzülme diğer konuna da yazmıştım.Bu dediklerini yapsan bile bikaç sene dışarda oturmaktan daha karlı olacaksın gene.
Lojman devlet malı sonuçta senin benm düzelttiğimiz eksiklikleri gelip bizim gibi insanlar kullanıyor.Yaşarken de Çıkarken mutlu olursun,lojmana bişey katabilmek güzel.
Bir de kırık dökük dolap ve saçma sapan sıkıntılarla nasılsa lojman deyip gün geçirenler var.Hep saçma buldum orada yaşanıyor sonuçta
Özür diledim baristik.Haksız olduğumu biliyorum ama evi görünce tüm hevesim gidiyor.Sonucta bende genç bir bayanim oraya gelin gidecegim...Bursa nın bazı evleri leş durumda haklısınız. Ancak eşinizi kırmışsınız ve bu konuda tamamen haksızsınız. Bence gidin özür dileyin, seninle kümeste bile yaşarım diyin.
Üzülme işte olur yavaş yavaş.Lojman gezmeden mi tercih yaptınız anlamadım kiZaten laminatlari filan yaptıacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?