Ağlamaktan gözümde yas kalmadı

Ankara da aynı .İzmir sanırım en yaşanacak şehir hem ucuz hem deniz var

Esiniz sonuna kadar hakli.lojmanlar eski olur yine de kabul etmissiniz ama o zaman daha gormemistiniz diyelim.gorunce olmaz deseydiniz de islem baslamasaydi.islem basladiktan sonra olmaz demek cok cok sacma.sizin ben oderim cikisiniz da hic hos degil.ayrica hadi odediniz yazik degil mi para bosu bosuna verilecek.
Artik tamam denmis.araniz bozulmasin oturun ama her tarafi da yaptirmayin yani.cok gereksiz olur .biraz idare edin

e adam kac defa sormus daha ne yapsin ben olsam tadilat yaptirmaz zorla oturtturdum sizi.suc tamamen sizde

Kıyamam yaaa :) evlilik öncesi insan çok çok stresli oluyor. Sabırlı olun. Onun sevdiği sevimli bir hediye (sevdiği abur-cuburlardan bir sepet hazırlayın mesela) ile gidip gönlünü alın. Lojmanı siz mis gibi yaparsınız hem de az parayla. Pinterest’de bir sürü ev dekorasyon fikri var. Hiç dert etmeyin. Samanlık seyran olur siz mutlu olunca

Aynenn yaa hem de nasıl....Özür diledim baristik ama bugün yine tartıştık

Aynenn yaa hem de nasıl....Özür diledim baristik ama bugün yine tartıştık
Geçecek bugünler.... bir süre ne derse susun. Çünkü eşinizin psikolojisiyle oynamışsınız açık konuşmak gerekirse. Bi içinden geldiği gibi konuşsun rahatlasın. Siz sessiz kalın. Konunun içinde olduğunuz için ne kadar basit bir konu olduğunu fark edemiyorsunuz. Alt tarafı bir kaç sene, nedir ki! Oradan arttırdığınız parayla gezersiniz. Mudanya’da kahvaltı yaparsınız denize karşı, Uludağ’da kahvenizi içersiniz, teleferikle çıkmak çok keyifli, Haftasonları İstanbul da Harika olur. Hangi parayla yapacaksınız bütün bunları, kiraya bir ton para verirseniz???? Rahatlayın, güzel günlerin hayalini kurun

Yapmam gereken ilk şey eşinden özür dilemek. 2. Cisi ise orayı sevebileceğin bir hale sokmak. Ben en az 15 bin tlye adam edilecek mutfağımı 250 tl masrafla bütün dolap fayans aklına gelen herşeyi boyayarak yeniledim harika oldu. İnstagramdan araştır bulacaksın. Sadece boyayarak evrim geçirir evin güven bana.

Gençken parayı tutacaksın ki yaşlılıktan açlıktan ağzın kokmayacak, yeni evlendiğimde çok kötü evlerde oturdum ama bunu dert etmedim çünkü evi hotel gibi kullanıyordum işim çok yoğundu bizim hedefimiz birikim yapmaktı ve zaten 6 defa taşındım sizde çok taşınacaksınız , bu kadar mükemmeli istemek şımarıklık bence

Üzülme diğer konuna da yazmıştım.Bu dediklerini yapsan bile bikaç sene dışarda oturmaktan daha karlı olacaksın gene.

Lojman devlet malı sonuçta senin benm düzelttiğimiz eksiklikleri gelip bizim gibi insanlar kullanıyor.Yaşarken de Çıkarken mutlu olursun,lojmana bişey katabilmek güzel.

Bir de kırık dökük dolap ve saçma sapan sıkıntılarla nasılsa lojman deyip gün geçirenler var.Hep saçma buldum orada yaşanıyor sonuçta

Eşinizie böyle bir laf sarfederek onun gururunu çok zedelemişsiniz eşinizi haklı buluyorum ben kusura bakmayın.

Mutfak için ucuz hazır mutfak bulun 2500 e falan halledersiniz.
Klozetle duş teknesini değiştirsen 1000 lira zaten bunları değiştirince geriye kalan yerler boyayla hallolur.
Dışarıda vereceğin 2 aylık kiraya denk gelir.Belki değiştirince 3-4 sene oturusun.
Evin mutfağını ve banyosunun resmini atsana belki başka çözüm bulunur.

Senin paran benim param muhabbeti hos olmamis ha siz vermissiniz ha esiniz.boyle konusmalar erkeklerin agrina gider.ben sizi hatali buldum.esiniz sizi zorlamamis fikrinizi sormus.siz istemissiniz islemler onaylandiktan sonra vazgeciyorsunuz.kim olsa kizar.kendi eviniz olana kadar ya da tayininiz cikana kadar birikim yaparsiniz.

Kesinlikle ben onun için özür diledim zaten.Ama evi görünce ...

Zaten laminatlari filan yaptıacagiz

Bursa nın bazı evleri leş durumda haklısınız. Ancak eşinizi kırmışsınız ve bu konuda tamamen haksızsınız. Bence gidin özür dileyin, seninle kümeste bile yaşarım diyin.
Özür diledim baristik.Haksız olduğumu biliyorum ama evi görünce tüm hevesim gidiyor.Sonucta bende genç bir bayanim oraya gelin gidecegim...

Evi güzelce badan yaptır, kapılara kadar. Mutfak ve banyomdolaplarınada yapışkanlı dolap bantlarından yap. İnan yeni gibi oluyor. Hiççç üzme kendini de eşini de. Gayet iyi fikir kojman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…