Ağlamaktan gözümde yas kalmadı

Size ne ise yorum yapmayacaksin.Bana ne deyip geçeceksin.Tamam dediğimi hatali olduğumu belirtim zaten .Eger paylaşımım rahatsız ettiyse yorum yapmazsin olur biter
Sorduğun soruya cevap verdim . Lojmanın içini görsem ne görmesem ne devlet ne diye karşılasın senin oturacağın evin masrafını .

Ne kadar kötü olabilir ki ..
Benim önce evimde mutfak dolapları vardı ama eski kiracı kapakları sökmüştü ..
Oturma odası hariç heryyer garip renklerde fayanstı ..
İdare ediyordum ettim de bir sene ..
Neden kira veresinizki boşu boşuna .
Huzurunuz yerinde olsun .
Bide istediğinizde her yeri güzelleştirebilirsiniz unutmayın ..

Kafanızı kuzenleriniz ya da bi başkaları mı karıştırdı? ilk konunuzda sanki yeni gelin evi öyle mi olur muhabbeti yapmışlardı size. hiç kafanıza takmayın inanın boyası vs yapılınca güzel olacaktır. bi de huzur önemli.

Yok kimse ile konuşmadım o günden sonra.Ama evin eski olması sorun değil aşırı pis olması beni üzdü.Yanı nasıl anlatsam böyle her yerden böcek fare cikacakmis gibi

Valla şu an bize lojman çıksa koşarak giderim banyosunu da yaptırırım mutfağını da 1200 kira veriyorum içim yanıyor

Valla bir arkadaşım oldukça kötü bir lojmanı saraya çevirmeyi başardı.
Sadece 6 bin lira kadar paraya..
Çok kötü olan kapıları değiştirdi.
Duşakabin ve klozet koydurdu.
Mutfak dolaplarını, tezgahını falan boyadılar.
Ortaya çok güzel bir şey çıktı.
En uygununu araştıracaksınız sadece.
1 ayda halletti onlar..
Ucuza mis gibi oturuyor şimdi.
Boşa kavga etmeyin.

Bursa nın bazı evleri leş durumda haklısınız. Ancak eşinizi kırmışsınız ve bu konuda tamamen haksızsınız. Bence gidin özür dileyin, seninle kümeste bile yaşarım diyin.

Kaç yıl kalacaksıniz? Bu kadar problem edinceye kadar gelecek yıl başka yere geçin. Tadilat filan da yaptırmayın. Sonuçta bir yıl her şekilde yaşanır.

Ahh ahh eski gunker canlandi gozumde((
Ilk oturdugum lojman igdirdaydi ikinci ben oturmustum iki yil oturdum cok guzeldi.
Ist gelince vetilen lojman yiiikiiiliyordu.tabiki tutmadim.
Suan ssydiginiz tadilati evime yaptirdim.85 mk icin mutfakda sahil 30 bin tl harcadik.
Mutfagi yapmassan.10 binden fazla gider.
Simdi bin tl lik bir kuraya gecsen.yillik 12 bun kira odersin.
Eger lojmanda uc yil veya ustu oturucaksan yaptir girsin.lojman hayatî guzeldir.iyi anilar birakiyor

Eger uzun sure oturacaksaniz yaptirin evi kira odemeyeceksiniz nasilsa

2 bin mi bursa da pahalıymış Ankara gibi
Bursa cogu konuda en pahali sehirlerden
Mesela sebeke suyu en pahali olan sehir
Ulasimi cok pahali,toplu tasimasiyla
Kiralar dedigim gibi,merkezde cok pahali. Ev almak istenirse zaten duzgun bir en 350-400binlerde. O da yeni degil eski ev.
Guzel ama luzumsuz pahali bir sehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…