bilmiyorum ama düşüncesi yersiz esim bir kere bile kotu davranmadi cocuk oluyir diye ona ne yapiyosa aynisinin iki katini onada yapiyor onu sevdigini surekli yeniliyorBabasi istememis esinizi babasi olarak kabul etmis ve kardes geliyo esinizide kaybedecegini dusunuyo olabilir mi?
aynisini dusundumBabasi istememis esinizi babasi olarak kabul etmis ve kardes geliyo esinizide kaybedecegini dusunuyo olabilir mi?
bize uzak olsunda naparsa yapsınaynisini dusundum
ilk esinizi de allah bildigi gibi yapsin pislik herif
dusuncesi yersiz degilbilmiyorum ama düşüncesi yersiz esim bir kere bile kotu davranmadi cocuk oluyir diye ona ne yapiyosa aynisinin iki katini onada yapiyor onu sevdigini surekli yeniliyor
Sevdiği insanlar onu terkedince siz de hamile kaldiğiniz için ilginin bebege yoğunlasacagini fark ettiği için arkadaşlarini kaybetmemek için sürekli verici olup arkadaşlarını etrafinda toplamaya çalisiyor gibime geldi..bi uzmandan yardım almaniz şart gibi..Sanırım gitmemiz gerekecek tekrardan problem ne cozumleyemiyoruz cunku tamam diyor iki gun sonra gene aynı bana yalan söylüyor sebep olarak sen mutlu ol diye soyledim diyor.
yorumunuz için tesekkur ederim. evde iletişim problemi yok bana gore ama ona gore var demekki esimle ikimizde ayni yerde calisiyoruz beraber gidiyoruz beraber geliyoruz.ben bu hafta dogum iznine ciktim 11 de kursu var 1 e kadar 2 de okula gidiyor 8de okuldan biz alıyoruz öğretmen lerle problem varmi bilmiyorum bi şikayet yada kizimdan duydugum bisey yok arkadaslariylada biseyi istediklerinde vermeyince küsuyolarmis. oda veriyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?