• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamaktan helâk oldum

Bence arkadaşları onun bu zayıf noktasını bulmuş kullanıyorlar.

Aileleriyle iletişime geçip çocuklarını bu konuda uyarmalarını isteyebilirsiniz. Tabi suçlayarak değil, irrite olurlar. Kendi kızınızın hatasını fırsatını çevirdikleri için uyarmalılar.
yarın gidicem okula tekrardan zaten. konusucam iki kız zaten surekli bişey isteyenler.

Hayatımın bir döneminde bende böyleydi m. Okulda arkadaşlarıma eşyalarımi verirdim hatta cebimdeki üç kuruş harclikla onlara bişeyler alırdım. Beni sevsinler aralarına alsınlar benle ilgilensinler diye. Siz çocuğa kızma k yerine empati yapin. Baba terketmis anne evlenmiş ve bir de kardes geliyor. Kıyamam çok zor durumu.
1 yasindan beri 1 dk bile bensiz bırakmadım her acıyı birlikte yaşadık mümkün olduğunca ondan uzakta yaşadım acımı kızımin istegiyle evlendim. kızmıyorum ama çözüm ariyorum cunku miltimilyoner değilim zar zor herseyin en iyisini almaya çalışıyorum o baskasina hediye ediyor

1 yasindan beri 1 dk bile bensiz bırakmadım her acıyı birlikte yaşadık mümkün olduğunca ondan uzakta yaşadım acımı kızımin istegiyle evlendim. kızmıyorum ama çözüm ariyorum cunku miltimilyoner değilim zar zor herseyin en iyisini almaya çalışıyorum o baskasina hediye ediyor

Multi milyonerler bile kimseye havadan bir lira vermiyorlar.

Zengin dahi olsanız, o onun kendi malı ve kimseye vermemesi gerektiğini bilmeli. Hediye başka, arada sırada küçük jestler yapılabilir ama bu bambaşka.

Multi milyonerler bile kimseye havadan bir lira vermiyorlar.

Zengin dahi olsanız, o onun kendi malı ve kimseye vermemesi gerektiğini bilmeli. Hediye başka, arada sırada küçük jestler yapılabilir ama bu bambaşka.
hic bir arkadasinin dogum gününü es gecmem ufak da olsa gider begenir aliriz kizimla goturur verir. Ama simdi yine konustum.vermezsem küsüyolar istiyolar diyor. Yarın okula gidip konusucam :(

yarın gidicem okula tekrardan zaten. konusucam iki kız zaten surekli bişey isteyenler.
Okullar da var böyle zorba tipler
Kızınızın zaafından yararlanmışlar.
Anneleri hiç farketmemiş mi bu kadar hediye nasıl nerden geliyor diye ?
Okul/sınıf değiştirmek bence çözüm değil.
Gerekirse diğer velilerle iletişime geçin.

Bilmiyorum belki arkadaşlar haklidir ama bende ayni kiziniz gibiyim.
Çocukluğumdan beri veririm.
Biri üstümdekini beğensin hemen veririm...
Saat,parfüm, altin kolye bile verdim.
Sevgi muhtaçlıgi değil benimki, tanımadığım insanlarada veriyorum çünkü. Misal verim: ben yetim ve öksüz kaldim ve bursla okudum, elime bazen 60 euro kalırdı tüm ay için ama kizil aya her ay 20 euro bağış yapardim.
Kızınızin belliki gözü doymuş

Canim bir çocuk psikiyatrisi alanında uzmam bir doktora götürmenizi tavsiye ederim.klinik psikolojidende anlayan.

Bence kızınız bebeğinizle oluşacak yeni aileyi kıskanıyor olabilir.. doğacak bebek eşinizin öz çocuğu olacak Emin’im kızınıza iyi bakıyordur yazılarınızdan anladım ama çocuklar bilmez ki öyle şeyleri.. sizi bebeği ve eşinizi kıskanıyor olabilir aranızdaki o bağı kıskanıyor olabiliyor.. zamanında biyolojik babası da istemiyorum gibi bi terbiyesizlikte bulunmuş ya hepsinin bi yansıması olabilir.. bence bi pedagogtan yardım alın.. Dilerim mutlu bi aile olursunuz sevgiler..

Bilmiyorum belki arkadaşlar haklidir ama bende ayni kiziniz gibiyim.
Çocukluğumdan beri veririm.
Biri üstümdekini beğensin hemen veririm...
Saat,parfüm, altin kolye bile verdim.
Sevgi muhtaçlıgi değil benimki, tanımadığım insanlarada veriyorum çünkü. Misal verim: ben yetim ve öksüz kaldim ve bursla okudum, elime bazen 60 euro kalırdı tüm ay için ama kizil aya her ay 20 euro bağış yapardim.
Kızınızin belliki gözü doymuş

Goz doymayla ilgisi yok gibi bu durumun. Insan niye ustundeki basinsakileri millete dagitsin ki cok ilginc. Ihtiyac sahibi biriyse karsimdaki hediye alirim bikac parca kiyafet ve baska zaman hediye ederim ki verdiginiz insanlarinda ihtiyac sahibi oldugunu dusunmuyorum ben. Kolye, kupe, parfum ihtiyac sahibine verildigini pek gormedim.

Şu durumda olay göz toklugundan ihtiyac sahibi insanlara yardim etmekten cikiyor. Insan niye ihtiyaci olmayan birine ustundeki basindaki aksesuara kadar cikarip verir ki? Ciddi merak ettim.

Kiziniz o verdikleri sayesinde arkadaslari tarafindan sevilen hatri sayilan biri oldugunu dusunuyor bence. Ve onlari vermezse kimsenin onunla konusmayacagini dusunup yalniz kalma korkusu cekiyordur. Verdikleri sayesinde hissettigi onemsenmek duygusu hosuna gidiyor. En acilinden Pedagog ile gorusmelisiniz yoksa allah korusun bu işin sonu hirsizliga bile varir ki zaten pratikte bunu sizin odanizdan gizlice esyalarinizi alarak yapiyor.

Sanki eşyalarını vererek arkadaşlarının sevgisini kazanacağını ve onlar tarafından bu yolla hep sevileceğini düşünüyor.
Kardeşini de kıskanıyordur, çok normal, sizi ve eşinizi kaybetmek istemiyor.
Herkes babası gibi gider sanıyordur. Kendini suçluyordur.
Mutlaka pedagog desteği alın.

iyi akşamlar hanımlar. 12 yaşında bir kızım var.6. sınıf a gidiyor ve bana kafayı yedirtmek üzere kızım 1 yaşındayken babasından boşandım aldatildigim ve aldattigi insanin hamile kaldigini öğrenince. Kızımı da aldim hayatindan çıktım. 5 yıl babasıyla kızım hiç görüşmedi.daha sonra 2 kere görüştü ve babasi kizimin yaninda onu bidaha görmek istemediğini soyleyip tekrar hayatimizdan cıktı o olaydan sonra yaşadığım şehri terkettim kizimla pedagog esliginde konuştum ve hersey normale döndü 3 yıl öncede tekrar evlendim. kizimla esimin iletişimi cok güzel şükür bi problem yok hatta baba demeye basladi 1 yıldır fakat gel gelelim ki bi problemimiz var kizim bu seneye kadar hep sınıf birincisiydi bu sene hic bisey alamadi ilk defa karnesinde 1 geldi neyse yeni dönemle düzelir herşey dedik üstüne gitmedik tamam dersler biraz duzeldi ama bu seferde herseyini arkadaslarina verir oldu kalem kutusunu kalemlerini defterlerini kazagini ya herseyi ozene bozene aldigim herseyi veriyor konusuyorum boyle yapmamasi gerektigini anlatiyorum ama gene yapiyor gene yapiyor artik benim esyalarimida odamdan habersizce alip vermeye basladi.defterlerini karaliyor bana yalan soyluyor odami kurcaliyor ya onune geçemiyorum neyapmam lazim bu arada 32 haftalik hamileyim. cok üzülüyorum

ilgi eksikliginden yapiyor olabilir sonucta hamilesiniz onda da bir korku olabilir kardesim dogunca beni az severler diye dusunebilir cocuklarin dunyasi cok farkli.hayirli dogumlar olsun

Kiziniz o verdikleri sayesinde arkadaslari tarafindan sevilen hatri sayilan biri oldugunu dusunuyor bence. Ve onlari vermezse kimsenin onunla konusmayacagini dusunup yalniz kalma korkusu cekiyordur. Verdikleri sayesinde hissettigi onemsenmek duygusu hosuna gidiyor. En acilinden Pedagog ile gorusmelisiniz yoksa allah korusun bu işin sonu hirsizliga bile varir ki zaten pratikte bunu sizin odanizdan gizlice esyalarinizi alarak yapiyor.
malesef randrvu aldim salı günü icin gidicez

Goz doymayla ilgisi yok gibi bu durumun. Insan niye ustundeki basinsakileri millete dagitsin ki cok ilginc. Ihtiyac sahibi biriyse karsimdaki hediye alirim bikac parca kiyafet ve baska zaman hediye ederim ki verdiginiz insanlarinda ihtiyac sahibi oldugunu dusunmuyorum ben. Kolye, kupe, parfum ihtiyac sahibine verildigini pek gormedim.

Şu durumda olay göz toklugundan ihtiyac sahibi insanlara yardim etmekten cikiyor. Insan niye ihtiyaci olmayan birine ustundeki basindaki aksesuara kadar cikarip verir ki? Ciddi merak ettim.

Yolun ortasında soyunup vermiyorum canim.
Gözü kalmıştır, ister ama belki alamaz düşüncesi.
Ihtiyac sahibi tabiki değil çoğu ( burda zaten ac gezen insan yok, yurtdışındayim) ama bir insan agzinla isteyince veriyorum yani. Cocuklukdan gelen bir durum. Parayla alinan çoğu şeye değer vermem.
Benim icin cul caput, karşımdaki insan icin demekki sorup isteyecek kadar değerli birşey.
Dediğim gibi huy meselesi. Benim icin oyuncaklarım filan hic değerli olmadi mesela. Annemde kizardi küçükken ama benim bu durumun hic değişmedi.

ilgi eksikliginden yapiyor olabilir sonucta hamilesiniz onda da bir korku olabilir kardesim dogunca beni az severler diye dusunebilir cocuklarin dunyasi cok farkli.hayirli dogumlar olsun
teşekkür ederim ilgi azalmadi aslinda 8 sene yanliz onunla yasadik simdi kalabalik bi ailedeyiz daha fazla ilgi sevgi goruyo aslinda

Back
X