iyi akşamlar hanımlar. 12 yaşında bir kızım var.6. sınıf a gidiyor ve bana kafayı yedirtmek üzere kızım 1 yaşındayken babasından boşandım aldatildigim ve aldattigi insanin hamile kaldigini öğrenince. Kızımı da aldim hayatindan çıktım. 5 yıl babasıyla kızım hiç görüşmedi.daha sonra 2 kere görüştü ve babasi kizimin yaninda onu bidaha görmek istemediğini soyleyip tekrar hayatimizdan cıktı o olaydan sonra yaşadığım şehri terkettim kizimla pedagog esliginde konuştum ve hersey normale döndü 3 yıl öncede tekrar evlendim. kizimla esimin iletişimi cok güzel şükür bi problem yok hatta baba demeye basladi 1 yıldır fakat gel gelelim ki bi problemimiz var kizim bu seneye kadar hep sınıf birincisiydi bu sene hic bisey alamadi ilk defa karnesinde 1 geldi neyse yeni dönemle düzelir herşey dedik üstüne gitmedik tamam dersler biraz duzeldi ama bu seferde herseyini arkadaslarina verir oldu kalem kutusunu kalemlerini defterlerini kazagini ya herseyi ozene bozene aldigim herseyi veriyor konusuyorum boyle yapmamasi gerektigini anlatiyorum ama gene yapiyor gene yapiyor artik benim esyalarimida odamdan habersizce alip vermeye basladi.defterlerini karaliyor bana yalan soyluyor odami kurcaliyor ya onune geçemiyorum neyapmam lazim bu arada 32 haftalik hamileyim. cok üzülüyorum