Ağlamaktan İçim Çıktı.

portakalsuyuu

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
733
1.143
333
İzmir
Arkadaşlar Allah aşkına bi çare söyleyin bana dün sevgilimin annesi numaramı bulup beni aradı oğlunu artık tanıyamadığını sürekli bağıran biri olduğunu derslerinin kötüye gittiğini ve bunların hepsinin benim suçum olduğunu söyledi beni aileme şikayet edeceğini ilişkimizi söyleyeceğini söyleyerek tehdit etti bana oğlundan ayrılmam gerektiğini söyledi oysa ki ben hem saygı konusunda hemde dersleri konusunda ona defalarca söyledim özellikle ailesine saygısı için tartıştım bana bağırdı ama ben yine sabrettim ağladım yine sabrettim onu çok seviyorum oda beni çok seviyor sadece birez sinirli bi yapısı var ama hemen yumuşuyor şimdi annesi böyle söyledi ben ne yapmalıyım ona nasıl ayırılalım derim hem o hem ben yıkılırız bi akıl verin bana.

Annesinin yaptıklarını anlat..
Dizilerdeki gibi içime atarım, yoluma bakarım tavırlarına girme..
Annen beni aradı bunları bunları söyledi de.. Bırak ana oğul halletsinler..

yerınde olsam hiç bişi söylemeden ayrılırdım bu kadın daha şimdiden kaynanalı yapıyor ilerisi düşünülemez bu çirkef çekilmez

Annesinin yaptıklarını anlat..
Dizilerdeki gibi içime atarım, yoluma bakarım tavırlarına girme..
Annen beni aradı bunları bunları söyledi de.. Bırak ana oğul halletsinler..
beni tehdit etti ondan korkuyorum bana istersen git bunları oğluma anlat söyle git ona de annen beni tehtit etti bana bağırdı bana hakaret etti de oğlumu bana karşı bırak ama sende rahat etmezsin dedi.

beni tehdit etti ondan korkuyorum bana istersen git bunları oğluma anlat söyle git ona de annen beni tehtit etti bana bağırdı bana hakaret etti de oğlumu bana karşı bırak ama sende rahat etmezsin dedi.

hastalıklımıdır nedır var böyle çocuklarına aşık anneler bırak allahtan bulsun koca kadının çocuğa yaşındakı bırıne söyledıkelrıne bak

Daha simdiden sana tehdit ediyorsa bagirip cagiriyorsa ilerde kim bilir neler yapar.. bence annesinin yaptiklarini anlat ve ayrilmak istedigini söyle.

annesiyle aranda geçen diyaloğu harfi harfine anlat
normalde de sinirli bi yapısı var demişsin
ne malum evdekilerin onu kudurtmadığı ne yani herşeyde suçlu sen mi olacaksın
açık açık annesinin tehditlerini ve senin hakkında olan düşüncelerini anlat
sebepsizce yada olmadık bi bahaneyle terk etmeye kalkarsan senin başın ağırır
insanların yüklerini üstüne alıp bedelini niye sen ödeyesin ki

söylediğimiz gibi herşeyi sevgiline anlatır
ve lütfen annene söyleme sadece bilgin olsun dersen hiçbişi olmaz
bu arada kaç yaşındasın ki canım ailene söylese nolacak
tabi bu kadar basit ve aslında güçsüz bi kv adayıyla karşı karşıyaysan o da ayrı bi dert

yaşınız kaç ikinizinde ?
ben 21 sevgilim 23

yerınde olsam hiç bişi söylemeden ayrılırdım bu kadın daha şimdiden kaynanalı yapıyor ilerisi düşünülemez bu çirkef çekilmez
ama oğlunuum. seviyorum ve ne yapıcam bilmiyor.

hastalıklımıdır nedır var böyle çocuklarına aşık anneler bırak allahtan bulsun koca kadının çocuğa yaşındakı bırıne söyledıkelrıne bak

oda kendine göre haklı çocuğunun geleceğini düşünüyor ama bunu beni suçlayarak yapması gerekmez ki.

zaten ailesiyle tartışınca bana daha çok bağırıyo bana bağırınca üzülüyo sonra evdekilere daha çok çatıyo böyle bi kısır döngü oluyo ve ben suçlu oluyorum

benim ailem kaç yaşında olursam olayım kabul etmez sevgililik durumunu şu an okulda var tanıştırma durumuda olmaz o yüzden böyle gizli saklı yaşıyoruz.

oha !! Ben ikinizi de ergen sandım sen yazmayınca !!!

Kayınvalide adayın arıza canım...hemde fena arıza...

Olmaz olduramazsın...kadın kılıçları çekmiş,,,kuşanmış,,,saldırmış,,,seni iki üç parçaya bölmüş...

Bu yaşta oğlanın telefonunu karıştırmış ki numaranı bulmuş

oğlunu paylaşacagını hiç sanmam...

Sakın hata yapma...kopart at bağlarını...ciddi düşünme...ömrün çürür...oluru yok ...

değil sevmek kara sevda olsa kvdenın manyaklıklarını gun gelicek çekemıyceksın başada çıkamıycaksın sonra başlıycaksın bunun anası bunu tanımasaydım bu sorunlarıda yaşamıycaktım demeye yanı ara bozucu varsa büyük aşklar bile çöker

kadının haklı bi tarafıda yok oğlu okuyacak olsa okur zaten senle ne alakası var aksıne seninle arasını iyi tutmalı kayınvaliden ayrılarsanız falan oğlu bunalıma gırmesin işte buyuzden ayrıl dedim ilk mesajımda ozaman görürdü derslerı

ama biz ilk okuldan beri beraberiz o lisedeyken şehir dışına taşındılar o zaman bile telefonla mektupla görüştük o yşlarda saklama gereği duydu ailesine ama üniversiteye gelince açıkladı ama açıklamasaydı keşke hem onun benim hayatım berbat oldu

Yaşınız baya küçük sanmıştım bende birden.
O zaman gerçekten arıza bir kadınla karşı karşıyasın.Ve oğlunun aşkından ölsen de o kadın çekilmez.
Sevgilin agresif madem senine ne suçun var.
Boş tehtidlere kulak asma kendini de ezdirme.

Cocuk seninle de evde de sorun cikaran bir tip, sorunlu yani. Annesi de artik disarda kimle takiliyorsa ondandir diye direk sana donmus bilmeden. Ne yazik ki gizlilik konusunda seni eline almis. Yapacak sey ya bu deveyi gudecen, ya bu diyardan gidecen. Yani annesi ailene soyler diye korkuyorsan annesinin gonlunu hos etmen lazim. Yok, korkun yoksa soyle sevgiline annesinin yaptigini. Ben olsam soylerdim, ama soyledikten sonra bu iliskinin geleceginin olmadigini bil. Boyle gecimsiz, kavgaci insanlarda da ne buluyorsunuz anlamiyorum, o da ayri mesele. Yok evde anasina bagiriyormus da sonra gelip sana bagiriyormus da sonra yine eve gidip evdekilere bagiriyormus da... Adam normal degil zaten, ailesinden ne bekliyorsun ki.

ailemden gizli iş çevirmeyi pek sevmem ama iş ilişki oldumu sakladım bi kere benim korkumda o zaten beni unutamaz ve biliyorum ailesiyle 5 kavga ediyosa ya 100 kavga eder yada bundankelli tek kelime etmez o zamanda bu kadın çıkıp ailemi arayıp sizin kızınız varmış benim oğlumu bıraksın oğlum artık ailesini tanımaz oldu der diye korkuyorum.

Gerçekten çok saf temiz tadından yenmez bir ilişkiniz de olsa o kadın yenmez midenize oturur valla.
Hele bir de evlenmek isteseniz aman amann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…