- Konu Sahibi portakalsuyuu
-
peki hiçmi umut yok yani beni tanırsa sevemez mi ki
Kadın ön yargılı hem kvler biraz uyuz tipler oluyo gelin olunca 2 kere değil 5 kere kendilerini kurup düşünüyor.
Sevgiline anlat olayı uzunca bi mesajda bu durumdan dolayı ayrılmak istiyorum de.
Benim başıma gelse o olayın hemen ardından mesaj atardım.
Sonrasında oda üzülücek ama en azından o çirkef annesini suçlucak ona diş bilicek ben aklında kalbinde kalıcam.
Yokluğumla bilearaları bozulucak yani sadece varlığımla değil..
Benimde vardı böyle bi sevgilim.
Çook aşırı sinirliydi,öyle böyle değil,gelir gider ailesine babasına patlardı.
Ablalarını döverdi.
Babası korkardı onun yanında iken konuşmaya.
Bazen benim yüzümden olurdu,bana kızar onlara patlardı,ama onların yüzünden olunca da bana patlardı.
Ablası,annesi falan hep konuşmak isterlerdi benimle.
Onu birtek sen dizginlersin,lütfen konuş biz yaptıramıyoruz sen yaptır seni seviyor yapar diye.
Açıkçası senin kayınvaliden olacak süpürgesiz cadıya anlam veremedim,3 yaşındaki çocuk gibi konuşmuş seninle,anlaşılan daha büyümemiş.Yol yakınken kaç
Öncelikle yaşın çok küçük değil, bir ilişkin olduğunu ailene anlatabilirsin, böylece kimse seni tehdit edemez.
Erkek arkadaşına durumu anlat, sakın saklama ana-oğul aralarında halletsinler
İlişkini devam ettirmek konusunda çok iyi düşün, oğlunu saymayıp telefonunu karıştırıp, kız arkadaşına hakaret edebilecek kadar seviyeyi düşüren bir kadın ileride neler yapabilir tahmin etmek hiç zor değil. Önce erkek arkadaşınla paylaş sonra da bir duruma bak, annesinden tırsıyorsa hiç arkana bakma zaten
Çocuğun içinde çalışmak okumak yoksa evde ailesine bağrıosa senle alakalı değil onun kişiliğiyle ilgili problem var anneside seni baz almış ama bence sen bu olanları erkek arkadaşına anlat ve seviosanda o kadın istedi diye ayrılmak falan konuşmamak olmamalı diye düşünüyorum
Ya bu nasıl bir düşünce anlamadım ki kadın ne kadar ön yargıyla yaklaşıyor .Yani artık bıraksında çocuğu kendi kararlarını alsın sen nereye kadar araya malzeme olucan anlamadım ki.İşin kolayına kaçmış kadın bütün suçu sana yıkmış.Oturup düşünememiş mi hırsızın hiç mi suçu yok.Bir insan bir insanı ne kadar değiştirebilir ki.Temelini sen atmışssın bende ancak bu kadar üstüne kat atabiliyorum deseydin.üzülme canım değmez gözyaşlarına yazık.kesinlikle sevgiline anlat saklama.onunda düşüncelerini al bence,sana olan tutumu nasıl eğer ailem diyorsa bu durumda aman salla gitsin buyur yol senin de.
Birincisi yaşın küçük değil unvde de okuyorsun evde annen ya da baban kiminle iyi iletişimin varsa al karşına konuş ....Sonuçta yanlış birşey yapmadin bir arkadaşlık yasadin ...Ikincisi annesi,babasına saygısı olmayan bir insanın ilerde sana saygılı davranmasını bekleme...Anne ya da babaya bagirmak ne demek....Bizim onları başımızın üstünde taşımamız gerekiyor...Üçüncüsü sen böyle saygısız bir insanı kendine layık goruyormusun?Dördüncüsü sen ister dünyayı kurtar ama bu kaynana bu saatten sonra seni gelin olarak göremez...Ayrıl ya da devam et birşey diyemem o senin kararın ama bu kadar iyi niyetli olma ...
çok şükür kayınvalide sorunu yasamadım sessiz sakin bi kayınvalidem var ama dişli olsa da oğlundan vazgeçmezdim :) kadın gercekten arızaymış evlere yaklastırılacak cinsten değilmiş:) benim anlamadığım sen neden sessiz kalıcaksın ki erkek arkadasın bilmek hakkı ailenin haberi olursa düşüceğin durumla ilgili erkek arkadasını bilgilendir ki temkinli davransın. şimdi susarsan baştan mağlup olursun bu kadın oğluyla evlenmene mümkün değil razı olmaz. evlilik zamanı geldiğinde ayırır sizi daha sancılı olur o süreç. iyi düşün ya sen de kılıçları kuşan savasınız baslasın ya da vazgec şimdiden. ama ne olursa olsun sevgilin durumu bilsin
kv adayın arıza onu zaten . Aılenden bırıne bu durumu anlat kucuk cocuk degılsın kı sonucta. Ha ıllakı anlatamam dıyorsan soyle bırsey yapmayı deneyebılırsınız . Erkek arkadasına durumu anlat ıllakı ayrılmak ısteıyorsanızda bır sure en ayrılmıs ayagına yatın. Ama ınan cocugunu ookutmak ıcın bıle olsa bu kadın terbıyesız evet ılerde senı tanırsa sevebılırmı sever. Ama anladdıgım kadarıyla sevsın sevmesın sınsı bır yapısı var . o yuzden evlendıgınızde bıle evınızı baska sehıre tasımanız sart . Cunku ınn cok zor bır ınsana benzıyor
konu seninle alakalı degil ki,
sevmez,sevemez...tecrübeyle sabit...
Gelini kim olusa olsun kabus yaşatacaktır !
Kadın '' sat komandosu '' gibi dalmış sana...
Ilk raunda düzdüz etmiş...komplo teorisi gibin hatun...açık kapı bırakmamış hiç...
Ama hem aşıksım,hem gemçsin,hem de iyi niyetlisin anlamazsın ne yazsak...
Ancaaak 10/15 sene sonra...
Dilerim bu kadından uzak bir hayatın olur...
Daha en başta suçu sana atıyorsa evlendiğinde en küçük olayı burnundan getirir bu kadın.
Bir samimiyetiniz de yokmuş yani arayıp sana laf sayacak kadar sen terbiyeni koruyarak, sevgiline olanı anlat.
O da zaten annesini savunursa görürsün geleceğini yok senin yanında olup annesinin haksızlık yaptığını söylerse en azından bir umut olur.
Öncelikle Sevgiline Annesinin Her Söylediğini Virgülüne Kadar Anlat O Gerisini Halldecektir Zaten Sevgiline Sen Bi Olanları Anlat Eğer Kadın Seni Tekrar Ararsa De ki Oğlunuzun Ders Çalışmaması Ve Agresifliğinin Benimle Alakası Nedir Demek Ki Sizin Bu Tavırlarınızdan Dolayı Agresif Olmasın Sakın Ha DeyinSiz Böyle Yetiştirdiyseniz Oğlunuzu Ben Napayım Deyin Çat Kapatın Telini Bu Kadın Bu Lafları Yemeyi Hakediyor
Canım hiç annesiyle konuşmayı denedin mi . Bence ona söylemelisin. O da oğlunu karşısına alıp konusur.
Demek Bide Suratına Kapattı Seni Dinlemden HeaaTerbiyesiz Yaaa Bu Tiplere Aynı Dili Konuşacaksın Başka Türlü Anlamazlar
Sakın Kendinde Bir Suç Arama Ne Yani Tüm Başı Açıklar Suçlu mu Kadının da Amacı Bu Zaten Senin Suçlu Hissetmeni Sağlıyor
Ama Konuştukça Durum Daha Net Anlaşılıyor Anlaşılan Sen Başı Açıksın Diye İstenmiyorsun Bu Yüzden Ayırmak İstiyor Sizi Türlü Bahanelerle!!
arkana bakmadan kaç
bu kadınla ugraşılmaz
hele bide iş resmiyete dökülsün yandın kızım sen
Arkadaşlar Allah aşkına bi çare söyleyin bana dün sevgilimin annesi numaramı bulup beni aradı oğlunu artık tanıyamadığını sürekli bağıran biri olduğunu derslerinin kötüye gittiğini ve bunların hepsinin benim suçum olduğunu söyledi beni aileme şikayet edeceğini ilişkimizi söyleyeceğini söyleyerek tehdit etti bana oğlundan ayrılmam gerektiğini söyledi oysa ki ben hem saygı konusunda hemde dersleri konusunda ona defalarca söyledim özellikle ailesine saygısı için tartıştım bana bağırdı ama ben yine sabrettim ağladım yine sabrettim onu çok seviyorum oda beni çok seviyor sadece birez sinirli bi yapısı var ama hemen yumuşuyor şimdi annesi böyle söyledi ben ne yapmalıyım ona nasıl ayırılalım derim hem o hem ben yıkılırız bi akıl verin bana.
bilmiyorum günahını almak istemiyorum biraz önce yine aradı beni oğlumla konuştun mu bak kızım o cocuğun ders çalışması lazım hayatına engel oluyorsun aklı sende kalıyor koy şu noktayı dedi bende siz benim büyüğümsünüz siz bana akıl verin benim ne suçum var diyorum yine başlıyor yok sen oğlumu bozdun sen oğlumu huyunu değiştirdin tek kavgamız sensin sen aile huzurumuzu kaçırdın gibi laflar etti yine oysa 1 hafta önceden sevgilimle plan yapmıştık bu gün buluşacaktık buluşmayı geçtim konuşmaya korkar oldum
Allah kalbine insaf versin merhamet versin eğer ben durduk yere kötü bi laf edersem banada hakkımı versin artık duadan başka çarem kalmadı
arkana bakmadan kaç
bu kadınla ugraşılmaz
hele bide iş resmiyete dökülsün yandın kızım sen
ergenliktendir teyzecim deseydin....
Öyle alttan alma, siz bundan sonra ailemle muhatapsınız, beni basit kız yerine koyarken alacağınız cevapları da düşünmüşünüzdür umarım de ve iyi günler deyip kapat. Aile huzuru nasıl kaçıyormuş görsün, terbiye sınırını aşmış artık. Daha öncede söylemiştim ailene konuyu anlat. Bu tip bir aileyle zaten ciddi bir şey olmaz ona hiç umut bağlama. Daha şimdiden oğlunun bir saygınlığı yok, bir hatırı yok evlenince mi olacak.
Katılıyorum.. Hele birde erkek arkadaşınız annesine düşkünse.. :/ Gerçekten iş resmiyete dökülünce yandınızz.. Şimdi yaptıklarının 10 katını yapar. Herşeye karışır.. Oğlunu paylaşamayan annelerden :/ İşin çok zor.. Kendi kaynanama şükrettim bunu görünce ya :) Meğerse Melekmiş kaynanacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?