- Konu Sahibi agresifkiz
-
Yani bir ilişkide saygı yoksa,
Haddini bilmek yoksa bunlar normal.
Bugün ağzına geleni söyler,yarın evlenince eline geçerse herhalde.
Kalbinizi kıran,ağlamanıza sebep olan elin adamı için karar vermeyi çok düşünmemek gerek.
Bu ilişkide siz alltan alan tarafsınız galiba.
Ve her zaman da bu şekilde devam eder..
Hayatin adi ölüm kalım yeridir. Kimse bu dünyada kalıcı degildir. Kötü ve zor zamanlarimizda yanimizda olana tum öfkemizi kusarsak kotu ve zor zamanlar aslinda bahane olmuş olur ve karakterimizin kötü yanini ortaya cikarir. Seni güzel zamanlarda seven ama kötü zamanlarda sanki sebep senmiscesine hınç çıkaran insan iyi karakterde değil ve sana lâyık değildir. Lutfen devam edip de kendini daha da kötü duruma sokma. Yol ver gitsin.. lütfen karşınızdakine verdiginiz deger kadar kendinize de deger verin ki beş kuruş etmeyen insanlar iyi anne babaların yetiştirdiği gözlerinin nuru olan evlatlarini ezmesin üzmesin.NOKTA
Tek bir şey dicem eğer birakmazsan bu kişiyi kendine bu durumlari layik goruyorsun dicem. Telafisi mümkün olmayan seylerin izahi gereksizBende ağladığımda böyle sorgulaya başladım. Bana bir kez sesini yükseltmeyen annem babam elin adamı için böyle ağladığımı görse kahrolurlar. Canım çok sıkkın gerçekten. Özür diledi sonra ama içim soğumadı.
Demek ki saygısızlık çift taraflı öyle mi?O aslında genelde alttan alır ben çok fevriyim ama sinirlenince böyle kırıcı konuşabiliyor. Normalde dikkat eder aslında ben sert biriyimdir terslerim hemen ama bu sefer ağlamama neden bu oldu aslında alışık değilim bu haline.
İyi de siz normalde sevgilinizin bugün size davrandığı gibiymişsiniz. Bir kere size yapılınca mı ağır geldi?O aslında genelde alttan alır ben çok fevriyim ama sinirlenince böyle kırıcı konuşabiliyor. Normalde dikkat eder aslında ben sert biriyimdir terslerim hemen ama bu sefer ağlamama neden bu oldu aslında alışık değilim bu haline.
Dünyayı kendi etrafında dönüyor zannettiğin için her hareketi yine kendinle ilgili zannedip yok isteksizsin yok Soğuksun... Kusura bakma ama ben olsam soverdim bile. :)
İnsan azıcık şaka yapti diye 2 günde ölen arkadaşını unutacak değil. Başka sıkıntıları da olabilirdi, insanın her daim modu yukarda olmuyor en ufak şeyde "soğuk davrnysn???" Tripleri zamanında beni de baya bezdirmisti
Bende sonra böyle düşündüm özür diledim o yüzden.
Ama sizlerden bir görüş almak istedim ben mi yanlış düşünüyorum hatalı o mu yoksa dedim.
Aslında buraya yazmamın sebebi onu sevdiğim için kendimi mi kandırıyorum acaba hala kafası bozuk haklı sinirlenmekle demekle dedim. Ama benim gibi düşünen de varmış. Belki de haklısınız ben trip yaptım gereksiz yere.
Adamın arkadaşı ölmüş sen trip yapma derdindesin. Anlayış göstermiş halin bu mu gerçekten?
Kendinize vermediginiz degeri başkasina verdiginiz takdirde asagilanacaksiniz. Su yorumlara baktim da yazik diyorum. Madem en iyi arkadaşı vefat etti acisindan kivraniyor ozaman şaka da yapmicak!! Ölüm kullanilan bir durum degildir. Kimse kimsenin uzerinde ölümun verdigi duyguyu kullanmasin.Bende sonra böyle düşündüm özür diledim o yüzden.
Ama sizlerden bir görüş almak istedim ben mi yanlış düşünüyorum hatalı o mu yoksa dedim.
Aslında buraya yazmamın sebebi onu sevdiğim için kendimi mi kandırıyorum acaba hala kafası bozuk haklı sinirlenmekle demekle dedim. Ama benim gibi düşünen de varmış. Belki de haklısınız ben trip yaptım gereksiz yere.
Biseyleri yapıp yapıp sonra özür dileyince geçsin bitsin isteği çocukça bişey. Yapmadan önce düşünün. Saçma şeyler yapıp sonra da karşıdaki kişiden mantıklı hareketler beklemeyin yani.
Kendinize vermediginiz degeri başkasina verdiginiz takdirde asagilanacaksiniz. Su yorumlara baktim da yazik diyorum. Madem en iyi arkadaşı vefat etti acisindan kivraniyor ozaman şaka da yapmicak!! Ölüm kullanilan bir durum degildir. Kimse kimsenin uzerinde ölümun verdigi duyguyu kullanmasin.
Yani bir haftası çıksaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?