Erkek İnfertilitesi Aglamaktan kalbım duracak gıbı .. Lutfen bana yardım edın..:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ARKADAŞLAR BUGÜN EŞİM SPERMOGRAM YAPTIRDI DOKTORA YARIN SABAH GÖSTERCEK AMA DAYANAMADIM SİZCE Bİ PROBLEMMİ VAR :(

GörünüM NORMAL
Renk OPAK BEYAZ
pH 7.3
Vizkozite YARI AKIŞKAN
Direkt Mikroskobi HER SAHADA 2-3
LÖKOSİT GÖRÜLDÜ.

Total Sperm Sayısı 15.000.000
Hareketlilik 10
Hareketlilik (İleri Hızlı) (30 dk) : 5
Hareketlilik (İleri Hızlı) (60dk) : 15
Hareketlilik (İleri Yavaş) (30dk) : 10
Hareketlilik (İleri Yavaş) (60dk) : 15
Hareketlilik (Yerinde Hareketli) (30dk) :15
Hareketlilik (Yerinde Hareketli) (60dk) : 60
Hareketlilik (Hareketsiz) (30 dk) : 70

Arkadasım anlayamadıgım için yorum yapamıyorum uzgunum.. Tek dıyebılecegım sperm sayısı az yanı bn ole bılıyorum bızde bu bıle yok.. Hakkınızda hayırlısı

İnternetten Kaan Aydosun malini bulup durumunuzu ona anlatabilirsin.Türkiyede bu konuda en iyi prof.tur kendisi bizide o kurtardi bu beladan.hiç para falan derdinde olmayan akademik basari icin çalışan çok saygı değer biri.maille sizi yönlendirir tedavinizi orda kendi kendinize yaparsınız.

merhaba kaan beyle nasıl iletişim kurdunuz acaba mailde sadece sonuç mu yazdınız yoksa resim olarak mı attınız?:53:

merhaba kaan beyle nasıl iletişim kurdunuz acaba mailde sadece sonuç mu yazdınız yoksa resim olarak mı attınız?:53:

maille durumumuzu anlattık oda ilaçla tedaviye gerek yoktur belki varikoseldir dedi o yüzden Ankara ünv. gittik muayene olduk.gerçi varikosel değilmiş bizimki genetikmiş.ilaçla 0 sıfır spermden tedavi olduk.tüp bebek deniyoruz şimdi Allaha şükür.kaan hocanın kendi sitesi var ordan soru cevap şeklinde iletişimdeyiz şimdi.sizde ordan ulaşabilirsiniz canım.Bulunduğunuz yerde Bi üroloğa muayene olun önce istersen çünkü elle muayene edilir önce.

maille durumumuzu anlattık oda ilaçla tedaviye gerek yoktur belki varikoseldir dedi o yüzden Ankara ünv. gittik muayene olduk.gerçi varikosel değilmiş bizimki genetikmiş.ilaçla 0 sıfır spermden tedavi olduk.tüp bebek deniyoruz şimdi Allaha şükür.kaan hocanın kendi sitesi var ordan soru cevap şeklinde iletişimdeyiz şimdi.sizde ordan ulaşabilirsiniz canım.Bulunduğunuz yerde Bi üroloğa muayene olun önce istersen çünkü elle muayene edilir önce.

canım çok teşekkür ederim bize tedaviyle ilgili hiç bir öneride bulunmadılar genetikmi değilmi onu bie bilmiyoruz maalesef direk tese ameliyatı oldu ve sonuç sıfır..kaan beyle inşallah iletişime geçebilirim. Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşaalah

canım çok teşekkür ederim bize tedaviyle ilgili hiç bir öneride bulunmadılar genetikmi değilmi onu bie bilmiyoruz maalesef direk tese ameliyatı oldu ve sonuç sıfır..kaan beyle inşallah iletişime geçebilirim. Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşaalah

karyotip ve y delesyonu testleri yapılıyor.bunlar genetik testler üniversite hastanelerinde,eğitim araştırma hastanelerinde ücretsiz yapılıyor.bizim y delesyon testinde azfc bölgesinde delesyon çıktı.prengly iğne kullanarak işte biraz çıkış sağlandı.kendini bırakma canım güçlü olman lazım kolay Bi tedavi değil bu ama Bi gün bebişimizi kucaklıycaz allahın izniyle.

Amin canım benim insallah. Bakalım kaan aydos neler önerecek ona gore ne gerekiyorsa yapicaz Allah'ın izniyle. Cok opruyorum

Kızlar uzun bır aradan sonra gene yazıyorum.. Zaman zor ılerledıı..
Eşim , 2 nisanda doktorda idi; ultrasonla bakıldı onun sonucuyla bırlıkte gıttı işte ama doktor hormon testlerını eksık bulmus yapması gereken daha testler varmış demiş. Ve ayrıca yumurtalıklarından ornek alınacak demiş..

Bugun de kalan tahlılleri yapmaya gitti. Kan almakla kalmamış eşimin yumurtalıklarından ornek almışlar. Once ıkı ığneyle uyusturmuslar sonrada bır sag'dan bırde sol'dan ornek almışlar.. Ben bunu burda hıc okumadıgım için cok sasırdım.. Var mıydı bole bişey yaptıran var mı ?

Back
X