- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Kendini toplamana sevindim canım.Ben toparlandımm cunku esımın benı uzgun gormesı onu fazlasıyla uzuyordu. Hatta unuttum dıyebılırım evde konusunu getırmıyoruz. Gunlerın gecmesini bekliyoruz işte...
Ben henuz hıcbırseye baslamadım hele doktora gıtsın sebebın ne oldugunu ogrenelim ole tavkıye yapacam .. Benımnormal yolla hamıle kalabılecegıme hıc umudum yok malesef hatta tup bebgı bıle koydum aklıma cunkuu bu kısa surede ogrendıgım tek şeyy acı cekmeden mutluluga erısemıyorum ne ben ne esim oyuzden uzmuyorum artık kendımı .. Umarım sız guzel haberlerle cıkarsınız doktordann..
Erkekler aslında bizim kadar takıntı haline getirmiyorlar diye düşünüyorum.
Ama bizim tek negatif demeyeyimde, olumsuZ bir sözümüz yada gergin olup üzülmemiz onları sitresin icine sürüklüyor.
asil ozaman herşeyi belki birbirimiz için zorlaştırıyoruz.
Gercekten Zadece yapmanız gerekenleri yapın.
Eşinin deyerleri 2 x deva 0 çıkarsa hiç bir şeyle uğraşmadan Zadece doktorunuzun önerilerini dinleyin.
tabiki dediğin gibi, zaman kaybetmeden, umudunuzu yitirmeden tüp bebek için olan şansınızın nekadar olduğunu öğrenmeye çalışın..
ve onun dışında daha neler yapa bileceğinizi!
Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah hepimiz eninde sonunda bebişlerimize kavuşuruz:)
bu arada tabiki Allah nasip etmezse, dünyanın en guzel ve kutsal bir şeyini yapa biliriz, oda mahsun bir cocuğa sıcak bir kucak vermek:) hemde bir çoçuga olan bu aşkımızı kavuştura biliriz kendimize, yani herzaman bir cocuk evlat alabiliriz:)
Aslında bazen bir sınavdan geçtiğimi düşünüyorum.
bekarken, eskiden ne olursa olsun kendi çocuklarımda olsa, bir kaç kökeni/ ırkı farklı cocukta evlat edineceğim derdim,
anlamadimki, cokmu büyük konuştum? Neyse Allah herşeyini nasıl isterse öğle olur elbet.
Belki halimizede şükretmeliyiz...