- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi papatya335
ne unutması ya yine kanacaksın farkında değilsinya iste suan oldugu gibi olaylari konusarak cevirmeye manipule etmeye calisiyo delirtiyo beni bugun gidicem dedim israrla gercekten gidecek misin bak seni de anliyorum burda hicbisey yok sikintinin icine soktum seni (3 gundur biraz sikintida maddi olarak ) diyo ben de dedim ki bu ayri benim problemim sensin yani bikac gundur olan konusmalari hareketleri kastettim ve bikac kez dile getirmistim zaten sanki hic bunlar olmamis ben uyduruyomusum gibi cok şaşirarak sanki ilk kez duymuş gibi nasil problem benim asil sen surekli beni elestiriyosun beni sucluyosun hep ben ne yaptim vs vs dedi ben de tamam dedim cevap bile vermiyorum sana.sonra yine bagirmaya basladi suclu oldiginu kendisi de bildigi icin ama bu evden gidecegim kesin artik aslinda ne sebepten oldugu acik secik ortadayken gittigimde onla gorusmeyi kesmiyim diye farkinda degilmis gibi davraniyo yani konusarak degistirebilecek sanki. hep der gercekten de oyle unutkanligi var acaba cidden unutuyo da beyni ona boyle isine geldigi gibi mi hatirlatiyo anlayamadim ama yok artik o kadar da degil