aglamayacagım.....

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.876
13.535
448
Ankara
her kavgamızda ıcımden tekrarladım sen gıderken aglamayacagım dıye
ama dun aksam agladım yatakda
3 cocugumla kı en ufagı 3 aylık yıne bırakıp gıdıyorsun bızı
belkı haklısın bızım ıcın
tamam
evet 1 ev daha alacagızda
ıcımde oturan nazlı edalı gozu yaslı kıza anlatamıyorum bunu
ben senle evlenırken ne umdum ne buldum
en kotuyu beklerken cennetı yasattın bana....
ınkar edemem cok mutluyduk
ilk 3,5 yıl perı masalı gıbıydı
ve sonra gıttın
33 yasındayım
25 yasından berı evlatlarımla yalnız yasıyorum
onları once rabbımın ıznıyle tek basına buyuttum
ve sımdı 3 oldu kızım
ben sana sevgıne hasretıne falan degıl kendıme agladım
terkedılmek daha 2 aylıkken kaderım olmus benım 2 aylık bebekken terketmıs annem
hep bır yalnızlık duygusuyla hıcbır yere aıt olamama duygusuyla buyudum
her su veren ele acan kolay cıcektım
sana degıl kendıme agladım ben
maddı refah amenna
yedıgımız ıctıgımız sırtımız pek
dıle getırmıyorum ama
hanı benım gıden genclıgım en guzel yıllarım var ya
ıste onun maddı bır karsılıgı yok fıyatı yok bılıyor musun

neylersın
tek umudum evlatlarım olmus
tek yaptıgım onların huzuzru refahı mutlulugu ıcın bu yuvaya bu evlılıge sahıp cıkmak
ayakta durmak
olsun
ıcımdekı herseyden yoksun kamıs kız varya
onemlı degıl evlatlarım bılmesın bu duyguyu o yeter
ben alıstım
gercekten
AGLAMAYACAGIM......

bu hayatta herkesin iki tane dairesi yok ama onlar da yaşayabiliyorlar bu kadar üzülüyorsanız neden çalışması için gönderiyorsunuz kocanızı? çekilen yoksunluk duygusu yoksulluktan daha mı iyi.. bilemedim..

bence silkelen kendine gel.
kolay değildir eminim ama
1 ev daha almak için bu kadar sıkıntıya giriyorsanız elinizi taşın altına koymuşsunuz
ee buradan sonra da böyle depresif olmaktansa çocuklarınıza yetmeye çalışın
en ufak bir huzursuzluğu o minikler hissediyor

bu hayatta herkesin iki tane dairesi yok ama onlar da yaşayabiliyorlar bu kadar üzülüyorsanız neden çalışması için gönderiyorsunuz kocanızı? çekilen yoksunluk duygusu yoksulluktan daha mı iyi.. bilemedim..
Sızce bana sormus mudur
ben mı yolluyorumdur sızce
eger oyle olsa sızlanır mıydım
benı dınler mı sızce
kac bın defa gıtme dedıgımı bılsenız
.....

haklısınız bende oyle yapacagım bu defa en azında en cabuk tarafından alınması ıcın elımden gelenı fazlasıyla yapacagım ınsallah
toparlarım herhalde rabbım buyuktur
namaz kılar cay ıcer evlatlarımı dusunurum
rabbıme sıgınırım......

Eşini yine yurtdışina gitti galiba neden türkiyede calismiyorki yenide bebegin oldu senin icin üzülüyorum gerçekten cocuklarla tek başina allah yar ve yardımcin olsun arkadaşim sen yine cocuklarin icin güclü ol

Eşini yine yurtdışina gitti galiba neden türkiyede calismiyorki yenide bebegin oldu senin icin üzülüyorum gerçekten cocuklarla tek başina allah yar ve yardımcin olsun arkadaşim sen yine cocuklarin icin güclü ol
evet canım bu aksam gıdıyor hemde MISIR a gıdecek
baska carem yok kı tatlım mecburum bu deveyı gudecegım bu dıyardan gıtmek yok evlatlarım ıcın
rabbım bu gunumuzden gerı koymasın
sagol duaların ıcın

En sonunda o kocan olacak dangalak ağlayacak! Sen kucağında cocuklarının anılarıyla otururken o yaslı anıları olmayan odun bir adam olarak ölecek. Müsterih ol, ağlama.

Sızce bana sormus mudur
ben mı yolluyorumdur sızce
eger oyle olsa sızlanır mıydım
benı dınler mı sızce
kac bın defa gıtme dedıgımı bılsenız
.....

öyle olduğunu tahmin ettim zaten
yorum size değil eşinize
sizi de çok iyi anlıyorum...
malesef erkeklerin bu geçim korkusu kadınların özleminden ağır basıyor
peki onunla gitme imkanınız yok mu? çocuklarınızın okul durumu mu var?:26:

Son düzenleme:
Eşinin derdi ev almak değil senin ve 3 çocuğunun sorumluluğundan, ağlamasından, dertlerinden kaçmak. Sen burada çocuklarını büyütüp, onları yetiştirmek ve de evi çekip çevirmek için ömrünü tüketiyorsun ama o uzakta gününü gün ediyor. Ne çocuk var düşünmesi gereken ne de hesap verilecek bir eş. Eşiniz sadece yaş almış büyümemiş bu yaşa kadar. Bundan sonra da ne size ne de ailenize tam olarak döneceğini düşünmüyorum.

Üzülmekte haklısınız ama en azından yavrularınız var onlara karşı dik durmak zorundasınız. 2. evi aldıktan sonra araba yazlık vs. insanın istekleri hiç bitmez. Ne zaman yaşlanıp güçten düşerse o zaman gelebileceği bir yer sadece senin yanın, kürkçü dükkanı misali.

Evet
5. Ve 2. Sınıfa giden 2 kızım birde 3,5 aylık bebeğim var

Çok haklısın İnan ki bunları bende biliyorum
Rabb'ime sığınıyor yavrularım için dayanıyorum
Rabbim beterinden saklasın

Benim ablamla eniştemde böyle ama
Bu onların ortak kararı ve eniştem 1 gün bile fırsat bulursa gelip geri dönüyor

Sanırım siz istemediğiniz halde sırf maddi açıdan eşiniz uzak bir yerelere çalışmaya gidiyor
Peki ne sıklıkta geliyor ?

6 ayda bir ama bazen 10 ayı da buluyor
Geldiğinde de varlığı yokluğunu aratıyor

6 ayda bir ama bazen 10 ayı da buluyor
Geldiğinde de varlığı yokluğunu aratıyor

Sorun uzakta çalışması değil o zaman
Burda da olsa pek te bir şey fark etmiyormuş
3,5 aylık bebeği var, ilgilenmeyecekse yapmasın o zaman
Ne bencil bi adam

canım bak siz böylesinizdir değilsinizdir bilmiyorum ama istisnalar hariç böyle uzun süreli ayrı kalınan beraberliklerde bir süre sonra çiftler bir arada yaşayamıyorlar. çünkü artık alıştıkları düzenleri var. erkek kadının ve çocukların sorumluluğunu istemiyor, evde kalan kadın da otoritesinin sarsılmasını vs. sebepler. o yüzden açıkçası artık eşin Türkiye de çalışsa da herşeyin mükemmel olabileceğini düşünmüyorum. Belki böylesi hakkınızda hayırlısıdır. ama dediğim gibi siz istisna da olabilirsiniz orasını sen bilirsin.

Bu arada seni tebrik ediyorum, sorumluluğun çok büyük. Çok güzel evlatlar yetiştirmişsin ve babaları olduğu halde onlara hem analık hem babalık etmişsin. Arkadaşın dediği gibi senin ileride çok güzel hatıraların olacak aile hayatınıza ilişkin eşinin aksine. ama keşke çocuklarının da babalarıyla güzel anıları olabilseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…