• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aglamayacagım.....

Anladıgım kadarıyla eviniz varmış.Bir ev daha almak için eşiniz çalışmak istiyor.Kusura bakmayın huzur olmadıktan sonra napsın insan o evi.Çocuklarınız da ev değil babalarını ve bir aile olmayı ister emin olun.

Eşim gitti
Ben ağlıyorum....
Bebeğim salıncağında uyurken öptü babası sabah uyandığında babasını görmek isterse diye üzüldüm
Ortanca kızımda 6 aylıkdı bundan 7 yıl önce onuda salıncağında uyurken öpüp gitmişti babası
Rabbim isyan etmiyorum asla asla asla
Yardım et allahım amin

Son düzenleme:
her kavgamızda ıcımden tekrarladım sen gıderken aglamayacagım dıye
ama dun aksam agladım yatakda
3 cocugumla kı en ufagı 3 aylık yıne bırakıp gıdıyorsun bızı
belkı haklısın bızım ıcın
tamam
evet 1 ev daha alacagızda
ıcımde oturan nazlı edalı gozu yaslı kıza anlatamıyorum bunu
ben senle evlenırken ne umdum ne buldum
en kotuyu beklerken cennetı yasattın bana....
ınkar edemem cok mutluyduk
ilk 3,5 yıl perı masalı gıbıydı
ve sonra gıttın
33 yasındayım
25 yasından berı evlatlarımla yalnız yasıyorum
onları once rabbımın ıznıyle tek basına buyuttum
ve sımdı 3 oldu kızım
ben sana sevgıne hasretıne falan degıl kendıme agladım
terkedılmek daha 2 aylıkken kaderım olmus benım 2 aylık bebekken terketmıs annem
hep bır yalnızlık duygusuyla hıcbır yere aıt olamama duygusuyla buyudum
her su veren ele acan kolay cıcektım
sana degıl kendıme agladım ben
maddı refah amenna
yedıgımız ıctıgımız sırtımız pek
dıle getırmıyorum ama
hanı benım gıden genclıgım en guzel yıllarım var ya
ıste onun maddı bır karsılıgı yok fıyatı yok bılıyor musun

neylersın
tek umudum evlatlarım olmus
tek yaptıgım onların huzuzru refahı mutlulugu ıcın bu yuvaya bu evlılıge sahıp cıkmak
ayakta durmak
olsun
ıcımdekı herseyden yoksun kamıs kız varya
onemlı degıl evlatlarım bılmesın bu duyguyu o yeter
ben alıstım
gercekten
AGLAMAYACAGIM......

derdi ceken bilir ama üzüldüm :( Allah cocuklarınızı size bagıslasın.insanın sevdigi olunca konu içim acıyo.sevdigimizin yokluguyla sınamasın Rabbim bizi

Eşim gitti
Ben ağlıyorum....
Bebeğim salıncağında uyurken öptü babası sabah uyandığında babasını görmek isterse diye üzüldüm
Ortanca kızımda 6 aylıkdı bundan 7 yıl önce onuda salıncağında uyurken öpüp gitmişti babası
Rabbim isyan etmiyorum asla asla asla
Yardım et allahım amin

ne diyecegimi bilemedim kendimi yerinize koydum kötü oldum yaaaaaaaaa cok zor.

Eşinin derdi ev almak değil senin ve 3 çocuğunun sorumluluğundan, ağlamasından, dertlerinden kaçmak. Sen burada çocuklarını büyütüp, onları yetiştirmek ve de evi çekip çevirmek için ömrünü tüketiyorsun ama o uzakta gününü gün ediyor. Ne çocuk var düşünmesi gereken ne de hesap verilecek bir eş. Eşiniz sadece yaş almış büyümemiş bu yaşa kadar. Bundan sonra da ne size ne de ailenize tam olarak döneceğini düşünmüyorum.

Üzülmekte haklısınız ama en azından yavrularınız var onlara karşı dik durmak zorundasınız. 2. evi aldıktan sonra araba yazlık vs. insanın istekleri hiç bitmez. Ne zaman yaşlanıp güçten düşerse o zaman gelebileceği bir yer sadece senin yanın, kürkçü dükkanı misali.

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum... Sizin bütün konularınızı biliyorum ve gerçekten sizin için üzülüyorum Allah sabır kuvvet versin size çok cefakar bir bayansınız...
Bencede eşinizin derdi ev almak değil çocuklarına gelecek hazırlamının yolu illaki uzaklara gitmek mi? hiç sanmıyorum! sorumluluktan kaçıyor nasılsa evi çekip çeviren çocuklara hem analık hem babalık eden kocasını her daim bekleyen sadık bir karısı var niye kalsın ki?
Yazık değil mi sana çocuklarına? giden gençliğin ne olacak? 3 çocuk hemde 3 kız evlat bu nasıl bir bencillik onları olmasına sebep olduktan sonra gitmek! İnsanoğlunun ihtiyaçları bitmez... almak istediklerinin sonu yok yani para hep lazım hiç birşey gitmesini haklı göstermez... keşke en baştan razı gelmeseydiniz gitmesine alışmış artık sizsiz yaşamaya ne zaman hasta olacak yalnız kalacak insana ihtiyacı olacak o zaman dönecek :(

Mesleği icabı bellı surelı gorev olsa gıtmesı gerekse anlıcamda zaten evınız varmıs kıra olsa yıne hak verıcem kendımıze aıt evımız olsun cocuklar var masraf cok dıye hadı gıtsın sende oda bıraz sıkar disını evını alır oturur burda calısırsın ama yok zaten ev var ıkıncı ev ıcın gıtmesı bana kusura bakmayın ama cok sacma gelıyo bu nasıl evlılık su uc gunluk dunyada sız burda cocuklarla o orda bunun adı evlılıkmı olur ne o oyle anlasmalı evlılık gıbı bırı bıyerde bırı baska yerde gece cocuk hastalanır bısey olur sırf anne nereye kadar Allah korusun ölmüş olsa hadı öldü der cekersınde varken o cocuklara babası yokmus hayatı surdurmesı helekı bu yaslarda en cok ılgıye ıhtıyacları varken bana vıcdansızlık yapıyo dıye dusunduruo bana gore esınız acgözlülükten baska bısey düşünmüyo sıze yazık 3 cocukla tek basına bı kadın kolaymı sız geldıgınde 3 cocugu ona bırakın 1 gun bıle bakamaz zor gelır ama sızı hıc dusunmuyo evın varsa otur kardesım ısıne sabah gıt aksam gel aıle dedıgın boyle olur kagıt ustunde gıbı yasatmaya hıc hakkı yok

burda bir iş bulsa ... sennam senin farklı konularınada baktım . bu adam hiç tekin biri değil . belli ki iş güç bahane . seni üç çocukla şu genç yaşında bırakıp gidiyor . kocalık hep eve para göndermek evdekilere bakmakla olmuyor . eşine bunları anlat diyecem ama bunada gücün yok gibi . allah sabır versin kardeşim ne diyeyim . inşş kocan düzelir demekten başa çare yok ...

arkadaşımızın yazılarını okumadan cevap veriyorsunuz adamada kolay değil kadınada turkiyde iş mi var düzgün birde yurtdışında maaş daha iyi sıkarsan kendini 2-3 seneye ev alınır yurt dışı maaşıyla benim babamda 15 sene yurt dışında çalıştı kardeşim 1 yasındaydı bende 3 senede 20 gün gelirdi babam tamanen geldiğinde ben lise sondaydım belki çocukluğumda babam yoktu geldikten sonra o yılları telefi etmeye çalıştık annemde yoruldu babamda ama geçken o sıkıntıyı sabrı göstermeselerdi şimdi imkanımız iyi olmayacaktı ve ilerlemiş yaşlarına rağmen sıkıntı yaşıyackalrdı

Erkek milleti boyle maalsef.. sanirim sorumluluklarindan kaciyor, uc cocuk belkide buyuk bir yuk duygysal olarak..

Halbulki varsin bir eviniz daha olmasin, arabaniz olmasin ama cocuklarinin yaninda olsun.. evi 10 sene sonra da alir ama kucuk kizi tekrar bebek olmaz...

Allah yardimcin olsun arkadasim. Sen guclu olmaya calis.. eminim esin 15-20 sene sonra cook pisman olacak..

Ben sena'yı anlamakta zorluk çekenlerden biriyim..Sena alınma ama bunları demek istiyorum..

Eşini az çok anlattıkların kadarıyla biliyoruz/biliyorum.

Sen bu adama tekrar baba olması için fırsat tanıdın senam..Bu aymaz eşine bir bebek daha verdin..

Sadece sana geldiginde gösterdigi iki güler yüze tav oldun..İnan cesaretin bana çok anlamsız geliyor..

Neleri taşıdıgını hayatta nelerin sıkıntısını yüklendigini iyi bilirken yine kalkıp dünyaya babası y.dısında çalışan zevkü sefasından eksik olmayan ve seni gebeyken ittirip bebeğinin düşmesi için çaba sarfeden bir adamdan bebek sahibi oldun..

Değer miydi ? Bilmem belki değer gördün..Ne eşinle yapabiliyorsun ne de onsuz durabiliyorsun..

Bu hayatı sana neredeyse 3.5 yıl sonra (ilk yıllar peri masalı gibiymiş ) zehir etmiş bir insana verdiklerine dön bir bak..

Bu hayatı yaşıyorsan birazda kendi katkılarında..Bunu unutma..Bu durumun bu boyutlara gelme sebebi de biraz sensin senam..

3 çocukla yerinden kımıldayamayacak hale geldin..Çaresizliginden evlatlarına sarılıyorsun..Evet maddi olarak iyisiniz,hoşsunuz...Ama bir insan neden zaten zor hayatını iyice çıkmaza sokar ?

Hiç düşündün mü senam ? Sence tek suçlu eşin mi ?

Son düzenleme:
mal hırsından, manevi değerlerimizi evlatlarınızın en güzel görüp yaşayacağınız günleri heba ediyorsunuz eşiniz keşke sizi anlayabilse.. belki karnın doyacak sırtın pek olacak ama duygulardan yoksun olacaksınız maleseff geriye hiç bir gün gidilmiyor eşinizle tekrar tekrar konuşmayı deneyin.. yoksa çocuklarının en güzel yaşlarında yaşadıklarından mahrum kalmaya devam edecek..

restinizi çekseydiniz keşke.
madem böyle 3 çocuğun sorumluluğunu üstlenip yıllarca bekar gibi yaşayacaktınız neden evlendiniz değil mi?
eşiniz 1 ev DAHA almak için 3 çocuğunu karısıyla bırakıp Mısır'a gidiyor ve bunu sizin rızanız yokken yapıyor ise ben olsam bir daha gelmesin derdim.

Ben sena'yı anlamakta zorluk çekenlerden biriyim..Sena alınma ama bunları demek istiyorum..

Eşini az çok anlattıkların kadarıyla biliyoruz/biliyorum.

Sen bu adama tekrar baba olması için fırsat tanıdın senam..Bu aymaz eşine bir bebek daha verdin..

Sadece sana geldiginde gösterdigi iki güler yüze tav oldun..İnan cesaretin bana çok anlamsız geliyor..

Neleri taşıdıgını hayatta nelerin sıkıntısını yüklendigini iyi bilirken yine kalkıp dünyaya babası y.dısında çalışan zevkü sefasından eksik olmayan ve seni gebeyken ittirip bebeğinin düşmesi için çaba sarfeden bir adamdan bebek sahibi oldun..

Değer miydi ? Bilmem belki değer gördün..Ne eşinle yapabiliyorsun ne de onsuz durabiliyorsun..

Bu hayatı sana neredeyse 3.5 yıl sonra (ilk yıllar peri masalı gibiymiş ) zehir etmiş bir insana verdiklerine dön bir bak..

Bu hayatı yaşıyorsan birazda kendi katkılarında..Bunu unutma..Bu durumun bu boyutlara gelme sebebi de biraz sensin senam..

3 çocukla yerinden kımıldayamayacak hale geldin..Çaresizliginden evlatlarına sarılıyorsun..Evet maddi olarak iyisiniz,hoşsunuz...Ama bir insan neden zaten zor hayatını iyice çıkmaza sokar ?

Hiç düşündün mü senam ? Sence tek suçlu eşin mi ?
Her zaman söylediğim şey şudur ki halkımızda tayin edilmiş bir yazgı var
Herkes kaderini Yaşar Buda benim kaderim. Daha farklı olur muydu olurdu ama dedim ya kader bu
Ben boşanamam evlâtlarımın mutluluğu için herşeye katlanırım eşimle beraber olduğumuz süre uzayınca yani bir arada daha çok kalmaya başlayınca inanır mısınız uyum göstermeye başlıyoruz
Ben bebeğim için pişman değilim istedim Rabbim verdi hamdolsun hayatım çıkmaza girmiş değil buraya bir üzüntümü paylaştım insani bir durumdu. Eşimle ne olursa olsun en önemli ortak noktamız fikir birliğimizin olduğu tek konu evlatlarımız önemli onlar değerli ve onları Allah'ın izniyle hayata dört dörtlük hazırlamalıyız
Belki züğürt tesellisi bu olsa gerek evlatlarım için katlanacağım bir damla bal tadı gelsin diye yiyeceğim her zehri! sınavımdır mükafaatımı rabbimden bekliyorum
Fikirlerinize saygı duyuyorum

eski konularindanda anlasiliyor
yeri geldin kizdin kucumsedin bosan diyenleri
yeri geldi uzuldun agladin esinin yokluguna
yada suphe ettin kendini yedin
yada tartaklandin
yada asagilandin
yanindaykende olmadi
uzaktaykende olmuyor
her gelisinde tazelenen bir ask hikayesi masallarda olur
siz bitmissiniz bence sadece cocuklar icin katlaniyorsun
oda oyle ayrica bir duzeni var o da bozulmasin

yarin bir gun o ev alininca
baska bir sey cikacak

sen evinin kadini ve erkegisin
cok guzele idare edebiliyorsun belkide fazla guclu olmanmi
onu korkutmadi hic "gidersem ne olur" diye dusundurmedi
bilemiyorum
sadece uc cocugunla duzeninde mutlu olmaya bak

Her zaman söylediğim şey şudur ki halkımızda tayin edilmiş bir yazgı var
Herkes kaderini Yaşar Buda benim kaderim. Daha farklı olur muydu olurdu ama dedim ya kader bu
Ben boşanamam evlâtlarımın mutluluğu için herşeye katlanırım eşimle beraber olduğumuz süre uzayınca yani bir arada daha çok kalmaya başlayınca inanır mısınız uyum göstermeye başlıyoruz
Ben bebeğim için pişman değilim istedim Rabbim verdi hamdolsun hayatım çıkmaza girmiş değil buraya bir üzüntümü paylaştım insani bir durumdu. Eşimle ne olursa olsun en önemli ortak noktamız fikir birliğimizin olduğu tek konu evlatlarımız önemli onlar değerli ve onları Allah'ın izniyle hayata dört dörtlük hazırlamalıyız
Belki züğürt tesellisi bu olsa gerek evlatlarım için katlanacağım bir damla bal tadı gelsin diye yiyeceğim her zehri! sınavımdır mükafaatımı rabbimden bekliyorum
Fikirlerinize saygı duyuyorum

iyide hataları yapıp bunu kaderin üstüne atmak kadere haksızlık olmuyor mu . allah hiç bir kulunun acı çekmesini istemez . ne yapıyorsak biz yapıyoruz . allah akıl fikir vermiş . adamla kötüyse aran neden çocuk yapıyorsun . sende suçlusun kusura bakma . eğri oturalım doğru konuşalım . o çocuklar mutsuz bir yuvada büyüyüyor .anne evde sürekli ağlar baba zaten yok arada gelir otel gibi kalır gider . böle bir ailede nasıl sağlıklı yavrular yetişir ki bunlar kız çocuğu yani . ilerde çok sorun yaşayacaksın . bunları bile bile yine doğuruyorsun . bare artık doğurma .lütfen bunu yapma . herşeyin suçunu kadere atma . bizde hatalıyız . allah bize gösteriyor ama biz anlamak istemiyoruz . eşin çok kötü karekterli sorumluluk sahibi değil . gözü dışarda biri . sen çocuklarını büyütmeye çalışırken o büyük ihtimalle gününü gün ediyor dışarda .. yazık bu adamdan hala boşanmak istemiyorsun kaldıki boşansan nereye gideceksin sanırım çalışmıyorsun .. sen o piskolojiyle o çocukları dör örtlük hayata mı hazırlıyorsun . babam nerde dediklerinde akılları başlarına geldiğinde büyüdüklerinde de aynı şeyleri mi anlatıcaksın . buna inanıcaklarını mı sanıyorsun ..

Senin kocan inat adam arkadaşım gitme desende dinlemez seni. Sende eşinle gitsen, oralarda düzen kursanızda bu kadar üzülmesen olmaz mı canım?

iyide hataları yapıp bunu kaderin üstüne atmak kadere haksızlık olmuyor mu . allah hiç bir kulunun acı çekmesini istemez . ne yapıyorsak biz yapıyoruz . allah akıl fikir vermiş . adamla kötüyse aran neden çocuk yapıyorsun . sende suçlusun kusura bakma . eğri oturalım doğru konuşalım . o çocuklar mutsuz bir yuvada büyüyüyor .anne evde sürekli ağlar baba zaten yok arada gelir otel gibi kalır gider . böle bir ailede nasıl sağlıklı yavrular yetişir ki bunlar kız çocuğu yani . ilerde çok sorun yaşayacaksın . bunları bile bile yine doğuruyorsun . bare artık doğurma .lütfen bunu yapma . herşeyin suçunu kadere atma . bizde hatalıyız . allah bize gösteriyor ama biz anlamak istemiyoruz . eşin çok kötü karekterli sorumluluk sahibi değil . gözü dışarda biri . sen çocuklarını büyütmeye çalışırken o büyük ihtimalle gününü gün ediyor dışarda .. yazık bu adamdan hala boşanmak istemiyorsun kaldıki boşansan nereye gideceksin sanırım çalışmıyorsun .. sen o piskolojiyle o çocukları dör örtlük hayata mı hazırlıyorsun . babam nerde dediklerinde akılları başlarına geldiğinde büyüdüklerinde de aynı şeyleri mi anlatıcaksın . buna inanıcaklarını mı sanıyorsun ..
Ben sandığınız kadar kötü durumda değilim hamdolsun evimiz benim üzerime ve maaşın tamamı benim hesabımda eşiminbirkuruşu yoktur çalışır ve bize yollar kızlarım hamdolsun akıllı başarılı ve çok mutlular babaları 10 ve 7 yaşındaki kızlara evde at olur sırtında gezdirir Rabbim şahittir.,.sınıflarının 1. Si her ikiside :) biri keman diğeri gitar çalıyor her yaz tatile giderler Kuran'ı Kerim öğrendiler yaşıtlarının içinde her yönden çok şanslı ve donanımlılar
Ben bu konuyu eşimi kötülemek için değil üzüntümü paylaşmak için açtım maddi manevi refahın yanında oda yanımızda olsaydı istedim etrafa bakıyorum kimse dört dörtlük değil ben yaşantıma razı oldum üzüntüm başkaydı anlaşılamadım

Back
X