- Konu Sahibi VuslataDair
Ben sandığınız kadar kötü durumda değilim hamdolsun evimiz benim üzerime ve maaşın tamamı benim hesabımda eşiminbirkuruşu yoktur çalışır ve bize yollar kızlarım hamdolsun akıllı başarılı ve çok mutlular babaları 10 ve 7 yaşındaki kızlara evde at olur sırtında gezdirir Rabbim şahittir.,.sınıflarının 1. Si her ikiside :) biri keman diğeri gitar çalıyor her yaz tatile giderler Kuran'ı Kerim öğrendiler yaşıtlarının içinde her yönden çok şanslı ve donanımlılar
Ben bu konuyu eşimi kötülemek için değil üzüntümü paylaşmak için açtım maddi manevi refahın yanında oda yanımızda olsaydı istedim etrafa bakıyorum kimse dört dörtlük değil ben yaşantıma razı oldum üzüntüm başkaydı anlaşılamadım
arkadaşım sen iyimisin . sen demedin mi benim eşim bebeğimi istemedi düşmesi için beni itti kaktı . hayır farklı biri mi yazıyor bunları . adamda iş yok . hemen şunu koruma . kör müsün polyana mısın nesin anlamadım ki . çok kızıyorum sana . üzülüyorum da . ama sen bile bile hala onu kouryorsun . parayla herşey oluyor mu peki . adam nerde ne yapıyor . belki başka karısı çocuğu var o ülkede . nerden biliyorsun . sana hesap bile vermiyor adam . hala çocuklarım donanımlı . çocuklar böle bir ailede yetişemez . sağlıklı değil bu . senin piskolojin zaten bozuk . sınıflarının birincisi olmaları piskolojilerinin iyi olması anlamına gelmez . ben öle doktor,mühendisler tanıyorum ki adamlar zır deli . çocukluğa indiiğimizde hep ailede trvma yaşamış kişilr bunlar .hala üzüntüm başka diyorsun ya . ne senin üzüntün acaba . sert olduğum için özür dilerim ama şu adamı koruma artık .