aglamayi kesemiyorum

Ben bir psikolojk danışmanım.. Eğer işin içinden çıkamazsanda bi danışmana başvurabilirsin canım emin ol rahatlayacaksındır yada bi aile danışmanına başvurun eşinle :)
akisina birakamiyorum hic biseyi.
herseyi ölcüyorum tartiyorum biciyorum....yoruluyorum bundan.....esimide üzüyorum böyle yapmakla ince eliyorum sik dokuyorum....yipratiyo beni onu bizi....böyle degildim ben....
ferahlamam lazim akisina birakmam lazimm...
anin tadini cikarayim hersey güzel olsun derken.....berbat ediyorum herseyi.....
ben galiba biraz yalniz kalmam lazim.....
sizin fikriniz ne bu konuda???
buldum gali psikolojik danismani birakirmiyim:)))

Arkadaslar kizlar ablalar, 2 aylik gelinim evlendigimden beri aglamaya basladim mi duramiyorum.
Dügün ve dügün öncesi ev mobilya asiri stresli gecti bizde...
Nisanliyken babamin kanser oldugunu ögrendik...
Sabahtan aksama kadar is biyandan
Biyandan annem babam oldum olasi anlasamaz kabgada büyüdüm dün öncesi bunlar yine ayrilma durumuna geldi kardeslerim küçük... kayinbabam rahmetli olali 11 yil olmus....
Herseyi inanin herşeyi nisanlim yani kocam ve ben ayarladik koşturduk.
evimizin badanasini bile biz yaptik dost bildikmerimiz yari yolda birakti......vs vs vs
Sonuc
hep kendimi sıktım aman şöyle olsun aman şu üzülmesin aman tatsizlik olmasin
Aman kimse duymasin
aman babam
Annem kardeşlerim
Kocam...ailesi
Derken kina gecemde herkesi ayakta tutacam salon organize annem babam kızlar derken aglayamadim bile.....dügün gün...ayri aksilikler
Hep ben kendimi kastim sıktım
simdi ne oldu
Ağlamaya başlıyorum susamiyorum
gözlerim aciyo şiş.
Kocamin aşırı üstüne düşüyorum sagolsun allah razi olsun merhametlidir ama ben en ufak biseyde aglamaya basliyom ve kötüsü kesmiyorum aglamayi taki uyuyup kalana kadar...
Ne oluyo bana???
Napsam gecer??
Akil verin kizlar
Canımm bir psıkıyatrıye gıtsen bende yenı evlıyım cok seyler yasadım bende ne sıkıntılar...suan ınankı 5 mg lık antıdepresan benı duzene soktu..bazen atlatmak ıcın dısardan destek almak sart..yazık sana da kocana da.

Artık dolup taşıyorsunuz..
bu kadar stresin getirisi ağlamaksa yine iyi..
hastalık filan olmasın da inşaallah..
Geçecektir elbette.
Biraz kendinize zaman ayırın..hatta bir tatil fena olmaz sizin için :KK66:

Ben de hiç ağlamadım o aşamalarda, aynen kastım senin gibi. Düğün gecemde salondan ayrılırken bile tek damla gözyaşı dökmedim. Ama gel gör ki aynen senin gibi aylarca en ufak şeye ağladım, kırıldım. Geçti ama çok yıprandım. Boşver kendine bunu yapma. Biliyorum evlenmeden önceki her şey, her yapılan şimdi geliyor aklına. O zaman farkına varamadığın her şeyle tek tek yalnız başına yüzleşiyorsun. Eşinle şöyle güzel bi tatile çıkın. Unutun her şeyi.

Canımm bir psıkıyatrıye gıtsen bende yenı evlıyım cok seyler yasadım bende ne sıkıntılar...suan ınankı 5 mg lık antıdepresan benı duzene soktu..bazen atlatmak ıcın dısardan destek almak sart..yazık sana da kocana da.
antidepresan gibi haplardan ilaclardan korkuyorum.... ya bagimli olursam diye....
ama bi doktora görünmek cok iyi olacak. haklisiniz.... bas edemiyorum bazen....

Ben de hiç ağlamadım o aşamalarda, aynen kastım senin gibi. Düğün gecemde salondan ayrılırken bile tek damla gözyaşı dökmedim. Ama gel gör ki aynen senin gibi aylarca en ufak şeye ağladım, kırıldım. Geçti ama çok yıprandım. Boşver kendine bunu yapma. Biliyorum evlenmeden önceki her şey, her yapılan şimdi geliyor aklına. O zaman farkına varamadığın her şeyle tek tek yalnız başına yüzleşiyorsun. Eşinle şöyle güzel bi tatile çıkın. Unutun her şeyi.
gidicez zaten insallah hem tatil hem aile ziyareti...yurtdisindayiz...o aile ziyareti biraz düsündürüyo beni 1 hafta antalya tatil 2 hafta memleketlerimiz hem tanisma hem ziyaret..... stresli olaylarin üstüne stres eklenecek diye korkoyrum.....
valla sunu fark ettim ben korktukca böyle kuskulandikca basima gelecek zaten......

Büyüklerin pek düşünmediği yerde, küçükler her yükü omuzlarına alir ve cok yipranir..

Bu yipranmislik yaşından büyük elbise giymenden hep..

Bence o elbiseyi üstünden çıkar artık.

Büyüklerin pek düşünmediği yerde, küçükler her yükü omuzlarına alir ve cok yipranir..

Bu yipranmislik yaşından büyük elbise giymenden hep..

Bence o elbiseyi üstünden çıkar artık.
iste bu cok dogru canim....
hayatim boyunca hep böyle oldu malesef:(

Arkadaslar kizlar ablalar, 2 aylik gelinim evlendigimden beri aglamaya basladim mi duramiyorum.
Dügün ve dügün öncesi ev mobilya asiri stresli gecti bizde...
Nisanliyken babamin kanser oldugunu ögrendik...
Sabahtan aksama kadar is biyandan
Biyandan annem babam oldum olasi anlasamaz kabgada büyüdüm dün öncesi bunlar yine ayrilma durumuna geldi kardeslerim küçük... kayinbabam rahmetli olali 11 yil olmus....
Herseyi inanin herşeyi nisanlim yani kocam ve ben ayarladik koşturduk.
evimizin badanasini bile biz yaptik dost bildikmerimiz yari yolda birakti......vs vs vs
Sonuc
hep kendimi sıktım aman şöyle olsun aman şu üzülmesin aman tatsizlik olmasin
Aman kimse duymasin
aman babam
Annem kardeşlerim
Kocam...ailesi
Derken kina gecemde herkesi ayakta tutacam salon organize annem babam kızlar derken aglayamadim bile.....dügün gün...ayri aksilikler
Hep ben kendimi kastim sıktım
simdi ne oldu
Ağlamaya başlıyorum susamiyorum
gözlerim aciyo şiş.
Kocamin aşırı üstüne düşüyorum sagolsun allah razi olsun merhametlidir ama ben en ufak biseyde aglamaya basliyom ve kötüsü kesmiyorum aglamayi taki uyuyup kalana kadar...
Ne oluyo bana???
Napsam gecer??
Akil verin kizlar

yaşadığın sıkıntıların olduğu dönemde ağlamayıp içine attığın için şimdi çıkıyor acısı...

ama bir de şöyle düşün ki bitti bütün bunlar artık eşinlesin. aynı evdesiniz. her köşesine emek verdiğiniz evin içindesiniz...

eğer ki cidden bir sorunsa ve allah korusun eşinde bunu sorun ediyorsa bir uzmandan yardım almalısın...

antidepresan gibi haplardan ilaclardan korkuyorum.... ya bagimli olursam diye....
ama bi doktora görünmek cok iyi olacak. haklisiniz.... bas edemiyorum bazen....
canım bagımlı olmuyosun ben daha once bu hapımı kullandım ve yavas yavasta bıraktım ama yenıden aynı seyleri yasayınca basladım ..ve kesnlkle bu tarz seylerdebn korkma aksıne kafana takmıyosun inan bana kullnadıgıma hıc pısman degılım.

akisina birakamiyorum hic biseyi.
herseyi ölcüyorum tartiyorum biciyorum....yoruluyorum bundan.....esimide üzüyorum böyle yapmakla ince eliyorum sik dokuyorum....yipratiyo beni onu bizi....böyle degildim ben....
ferahlamam lazim akisina birakmam lazimm...
anin tadini cikarayim hersey güzel olsun derken.....berbat ediyorum herseyi.....
ben galiba biraz yalniz kalmam lazim.....
sizin fikriniz ne bu konuda???
buldum gali psikolojik danismani birakirmiyim:)))

Tatlım her ınsanın yapısı tabıkıde farklı ama yalnız kalarak esını bı kenara atamazsın sonucta bırlıkte bır yola gırdınız. Kesınlıkle psikıyatra gıtmenı önermıyorum çunku psikıyatrlar senınle konusup derdını pek dınleme taraftarı degıller ilaç verip yollarlar ve bu senı sadece sakın tutarve ılacı bıraktıgında tekrar etme olasılıgı var yasadığın seyın tıbbı bır yanı olmadığı surece psikıyatra gıtme bence Senın derdını anlatıp rahatlaya bılecegın bır danısman yada psıkologa ıhtıyacın var Hersey planlayarak yasayamazsn canım bıraz daha rahat olmaya calış :) ve olumlu tarafından bak olaylara

ben aglamayi gercekten kesemiyorum....
ben uzaklasmam lazim galiba gercekten birkac günlügüne.
benzerini yasayan var mi nasil bas ettiniz?
yorgun düstüm yine aglamaktan:(

böyle bişey okumuştum yada dinledim bilmiyorum uzun zaman önce. bi ailede baya kötü şeyler oluyo herkes agliyo üzülüyo falan. sonra aradan zaman geciyo evden birinin tuhaf bi fiziksel hastalığı çıkıyo. sebebi nedir derken meğer bu kişi o zaman hic aglamamis hiç duygularını belli etmemis herkesi ayakta tutmaya çalışmış. sonradan vücut bi yerden patlak veriyo yani. belki benzer bişey olabilir bence bi psikoloğa görün o ilaç da vermez

kendini sktigin zamanin acisi cikiyor suan.. hicbirsey yapma agla aglayabildigin kadar onun da sonu gelecek cunku..

ben on aylık evliyim on aydır ağlıyorum.. tabi benim sıkıntılarım çok ağır.. 26 yıldır dökmediğim göz yaşını 10 ayda döktüm. ben bile kendime şaşıyorum saatlerce bir insan nasıl ağlayabilir diye?? için çok dolu, ailenden biraz uzaklaş imkanın varsa bir tatile git eşinle.

Kolay değil düğün yapmak , stres..

Geçti bitti gitti. .

Artık mutluluktan ağla ..

ben on aylık evliyim on aydır ağlıyorum.. tabi benim sıkıntılarım çok ağır.. 26 yıldır dökmediğim göz yaşını 10 ayda döktüm. ben bile kendime şaşıyorum saatlerce bir insan nasıl ağlayabilir diye?? için çok dolu, ailenden biraz uzaklaş imkanın varsa bir tatile git eşinle.
hayirdir? sen neden agliyosun??

Back
X