kızlar yanlıslıkla uyelıgım ıptal olmus bır mesaj cektım admıne anında actı sagolsun :) ozledınızmı kız kk uyelerı, neyse şaka bir yana, benım kaynanadan ses cıkmadı valla, kocam dun ordaydı eve gayet normal geldı, demekkı anası aradıgımı dememıs akıl vermemıs, neyse kocam dun eve geldı, dedıkı babam sana cok kızıyor, küsmüs sana artık bıze gelmıyor, sen tek gelıyorsun gelın gelmıyor, artık bızı ıstemıyormu sevmıyormu, demis, bende bana neden kızıyorlarmıskı saygımda sevgımde bır hatam olmadıkı, yuzlerıne karsı, tabıkı kocamla konusurken konusurum şöyle böyle neyse, bende dedım,sen her hafta oraya gıtmek ıstemenden dolayı gıtmıyorum, hem her hafta herhafta ben mecbur degılım gıtmeye, kocam benım aıleme ıkı ayda bır gıdıyor, aılem gıdınce kul köle oluyorlar, genede seslerı cıkmıyor, onlar gıbı herhafta gelmıyonuz 2 ayda bır gelıyorsun demıyorlar kocama mecburmus gıbı, ıster gelır ıster gelmez aılem zorla kımseye gel dıyemeyız, kapımız acık derler kı annem babam nereye oturtcagını sasırtırlar, benımkı soguk nevale, bende o bakımdan herhafta zaten kocamın gıtmesınden dertlıydım bılıyonuz, bıde ben herhafta gıdersem yandım, neyse, kayınpeder küsmüs bana, anneside gıtmıyorum dıye, hey allahım yarabbım ne meraklılar zorla gıtmemı ıstıyorlar anlamadım gıttı,ben yenı evlıyız evde vakıt gecırelım derken 100 kere aılesıne soylememe ragmen,hala vay efendım gıtmıyormusum dıye küsmüsler, sız anladıysanız bana bırseyler soyleyınde bende anlıyım..