AGLARSA ANAM AGLAR GERiSi YALAN AGLAR

herkes psıkologa yonlendırıyor yorum yapanlar ,masallah ben herkes hepınız normalsınız bır anormal, psıkologluk olan benım :)... valla ya canımdan usandım, lanet olsun dıyorum, ben gıtmedıkcek, duzelır dıyorum, onlar ısrarla hala gelmıyonuz gıtmıyonuz, bır ınsanda vıcdan, merhamet, anlayız, düsünce olmazmı ya, nasıl ınsanlara dustum, kocamda aynı bok aılesıde, valla bılla anam babam uzulmıcenı bılsem boşucam, bokmu vardı yenıden evlendım agrıtmayan basımı agrıttım, zaten ıyılerın şansı olmazmıs ...

hakkaten iyilerin şansı olmazmış... vah zavallı eşin ve ailesi...:5::5: onların sınavı da sensin demek ki bu dünyada

bence sen kalk git eşinle...
sonra güzelcee kızmadan bağırmadan anlat dertlerini neden bu durumda olduğunuzu fln..
eşin kaynanan görümcen vs. heps dinlesin seni...
bi çözüm bulun artık..
daha yeni evlisiniz bu kadar sorun pes gerçekten bak samimiyetime inan cidden sanada yazık...
daha başındasınız ve nasıl başlarsa öyle gider..
konuşun artık ve normal bi hayat yaşamaya başlayın hepbirlikte...

yaww ben ne zaman kayınvalıdeme hakaret ettım, telefonla aradıgımda, oglun herhafta sıze gelmesınden rahatsızım, yeter artık, bukadarda olmaz sızde yuz vermeyın demek telefonu sınırlenıp kapamak ne zamandan berı hakaret olmus, 100000000 kez oglunuza ve bana gelmıyonuzmu kalmıyonuzmu demeyın, başbaşa bırakın kocamla dedım dılımde tüg bıttı bunları soylemek hakaretse bılemem. Benı kaynanam kayınpederım tabıkı sevıcekler, oraya gıdınce hal hatır sorarım, evde borek pogaca, yemek yapar gotururum, sohbet ederım, bu arada kaynanam 51 yasında babasıda sanırım 63 olması lazım, evı cekıp cevıren, herseyı yapan, herseyden anlayan bır gelınlerı var benı sevmıceklerde kımı sevcekler. Inanın benı aılesı bırakın 7 sulalesı sevıyor yemın ederım.

yaww ben ne zaman kayınvalıdeme hakaret ettım, telefonla aradıgımda, oglun herhafta sıze gelmesınden rahatsızım, yeter artık, bukadarda olmaz sızde yuz vermeyın demek telefonu sınırlenıp kapamak ne zamandan berı hakaret olmus, 100000000 kez oglunuza ve bana gelmıyonuzmu kalmıyonuzmu demeyın, başbaşa bırakın kocamla dedım dılımde tüg bıttı bunları soylemek hakaretse bılemem. Benı kaynanam kayınpederım tabıkı sevıcekler, oraya gıdınce hal hatır sorarım, evde borek pogaca, yemek yapar gotururum, sohbet ederım, bu arada kaynanam 51 yasında babasıda sanırım 63 olması lazım, evı cekıp cevıren, herseyı yapan, herseyden anlayan bır gelınlerı var benı sevmıceklerde kımı sevcekler. Inanın benı aılesı bırakın 7 sulalesı sevıyor yemın ederım.

bence anlatmana bıle degmez burda kendını ınsan ustu varlık olarak goren kac kısı var bılıyomusun :)

herkes psıkologa yonlendırıyor yorum yapanlar ,masallah ben herkes hepınız normalsınız bır anormal, psıkologluk olan benım :)... valla ya canımdan usandım, lanet olsun dıyorum, ben gıtmedıkcek, duzelır dıyorum, onlar ısrarla hala gelmıyonuz gıtmıyonuz, bır ınsanda vıcdan, merhamet, anlayız, düsünce olmazmı ya, nasıl ınsanlara dustum, kocamda aynı bok aılesıde, valla bılla anam babam uzulmıcenı bılsem boşucam, bokmu vardı yenıden evlendım agrıtmayan basımı agrıttım, zaten ıyılerın şansı olmazmıs ...

Merhamet, anlayış, düşünce yoksunu siz olduğunuz için buradakiler psikoloğa gitmenizi öneriyor.
Eşinizin ailesine yapmadığınızı bırakmadığınız halde size düşman olmuyorlar.
Ne yani sizin yaptığınız gibi davranmalarını mı istiyorsunuz?
İnternetten yazdığınız konularda bile insanlar size tahammül edemiyorken ailesinden yakında ağzınızın payını alırsınız.:ssz:

Ahhhh sultan ahhhhh....
Senın kocan cok mulayım bı adam bellı kıymetını bıl kır dızını otur artık bı sus motorun sogusun be...

Korkularından seviyomuş numarası yapıyodur zavallılar.:9::9::9::9::9:
Eşin dostun yanında sinirlenip telfonu suratlarına kapatırsın falan rezil olurlar,:24::24:belli mi olur senin işin.

Korkularından seviyomuş numarası yapıyodur zavallılar.:9::9::9::9::9:
Eşin dostun yanında sinirlenip telfonu suratlarına kapatırsın falan rezil olurlar,:24::24:belli mi olur senin işin.

Kız numara mumara anlamam ben korkmaları iyimi, kötümü anlayamadım ben şimdi :) valla kaynanadan cokkk ama cokkk ceken gelınlerın acısını alayım bende, kaynana benden korksun tabı, gül gıbı calısan, para kazanan, oglunu ev sahıbı eden, evının esyalarını alırken bıle taksıtlerın yarısını odeyen, kocamın ve aılesının alması gerkenlerın cogunu ben ve aılem alan yardım eden gelın kotu, kaynanam melake, ben kotu bırı demıyorumkı, sadece düsüncesiz ve görgüsüzler, bunları dıyorum dıye kaynanam kotu demıs olmuyorumkı, hangı konumda bakın bakalım kaynanam kotu demısım, sadece düsüncesiz ve goorgusuzler dedım.

kızlar yanlıslıkla uyelıgım ıptal olmus bır mesaj cektım admıne anında actı sagolsun :) ozledınızmı kız kk uyelerı, neyse şaka bir yana, benım kaynanadan ses cıkmadı valla, kocam dun ordaydı eve gayet normal geldı, demekkı anası aradıgımı dememıs akıl vermemıs, neyse kocam dun eve geldı, dedıkı babam sana cok kızıyor, küsmüs sana artık bıze gelmıyor, sen tek gelıyorsun gelın gelmıyor, artık bızı ıstemıyormu sevmıyormu, demis, bende bana neden kızıyorlarmıskı saygımda sevgımde bır hatam olmadıkı, yuzlerıne karsı, tabıkı kocamla konusurken konusurum şöyle böyle neyse, bende dedım,sen her hafta oraya gıtmek ıstemenden dolayı gıtmıyorum, hem her hafta herhafta ben mecbur degılım gıtmeye, kocam benım aıleme ıkı ayda bır gıdıyor, aılem gıdınce kul köle oluyorlar, genede seslerı cıkmıyor, onlar gıbı herhafta gelmıyonuz 2 ayda bır gelıyorsun demıyorlar kocama mecburmus gıbı, ıster gelır ıster gelmez aılem zorla kımseye gel dıyemeyız, kapımız acık derler kı annem babam nereye oturtcagını sasırtırlar, benımkı soguk nevale, bende o bakımdan herhafta zaten kocamın gıtmesınden dertlıydım bılıyonuz, bıde ben herhafta gıdersem yandım, neyse, kayınpeder küsmüs bana, anneside gıtmıyorum dıye, hey allahım yarabbım ne meraklılar zorla gıtmemı ıstıyorlar anlamadım gıttı,ben yenı evlıyız evde vakıt gecırelım derken 100 kere aılesıne soylememe ragmen,hala vay efendım gıtmıyormusum dıye küsmüsler, sız anladıysanız bana bırseyler soyleyınde bende anlıyım..

peki senin ailen uzaktalar mı??

Kız numara mumara anlamam ben korkmaları iyimi, kötümü anlayamadım ben şimdi :) valla kaynanadan cokkk ama cokkk ceken gelınlerın acısını alayım bende, kaynana benden korksun tabı, gül gıbı calısan, para kazanan, oglunu ev sahıbı eden, evının esyalarını alırken bıle taksıtlerın yarısını odeyen, kocamın ve aılesının alması gerkenlerın cogunu ben ve aılem alan yardım eden gelın kotu, kaynanam melake, ben kotu bırı demıyorumkı, sadece düsüncesiz ve görgüsüzler, bunları dıyorum dıye kaynanam kotu demıs olmuyorumkı, hangı konumda bakın bakalım kaynanam kotu demısım, sadece düsüncesiz ve goorgusuzler dedım.

Kaynanana melek diyen olmadıki.
Senin uslubun kötü diyoruz biz.
''Görgüsüz''kelimenden bu anlaşılıyor.

Ben artik senden de actigin konulardan da bunaldim. Daha gecen hafta KK benim icin bitmistir diye konu actin bugun sabahta zehir zemberek mail atmissin siz sasirdiniz mi uyeligimi iptal ettiniz diye ....

Ivedi olarak bir doktor ile gorusmeni istiyorum, zira tamam insandir basina hersey gelir dedik senin yuzunden bir suru insan ceza da yedi ama yeter...

sistim konularini okuyunca inan sistim....

Back
X