• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzülme arkadaşım belli ki sen içinde bir şeyleri bitirememişsin. Verdiğin emeklere üzülüyorsun. Haklısın. Üzülmemen tuhaf olurdu. Yaşaman gereken hisleri şuan yaşaman senin için daha iyi. Belki duymuşsunuzdur ayrılıklarda kadınlar önce üzülür acı çeker erkek ilk zamanlar anlamaz keyfi yerindedir ama kadın acı çekmeyi bitirdiğinde erkeğin acısı o zaman başlar. Emin olun şuan değil ama bir gün pişman olacaktır. Sizi istemeyen biri için üzülmeyin. Gencecik kadınsınız. Yüreğinizde ağrı acı hepsi hafifleyecek güçlü durun. Ona pişmanmış gibi göstermeyin. Başınız dimdik durun

Estağfurullah.ben de yapıcı olmaya calışıyorum konu sahibine.dogu kültürüyle hiç alakam yoktur.ama arkadaşlarım var.evet çok zorlar iç içe yaşamak istiyorlar.tabiki her doguluyu genellememek gerekir.ama çogu böyle.bosanmak isteyen arkadaşlarım oldu.ama çocuk falan oldu üstüne yani.
Yani demem o ki erkek milleti doguya batıya bakmıyor.geçen hafta ailesini evimizde yemeğe aldım.haftasonu onlara gidip yemek yaptım.benden yemeyi sevdikleri bir yemekti.bu nedenle mutfaga girip ben yaptım.iki gün önce kardeşini onun esini çocuklarını yemeğe aldık.geçen hafta iki kere akşam çaya geldiler. bugün öğlen aksam bütün kardeşlerime gelin diyeyim mi dedi.hevesli hevesli.E yeter yani.Biraz da onlar yapsın biz gidelim işten geldim yorgunum dedim.bozuk bana şu an.yani biz de gidiyoruz sık sık.bana da hizmet ediliyor.hep ben uğraşmıyorum.çocuklar için sık sık görüşülüyor.Ama buna eşim bugün surat astı.muhtemelen kardeşlerinin eşleri de benim tepkimi verince aynı muameleyi görüyorlar.cünkü anne kendine bagımlı yetiştirmiş çocuklarını.ilk evlendigimiz yıllarda eve şeker alırken bile annesiyle fikir alişverişinde bulunurdu eşim! Zamanla geçti çok şükür.eşim olgunlaştı annesi yaşlandı falan.ya da bana batmıyor artık.normalleştirdim bilemiyorum.farkında değilim o kadar.ama demek istediğim şu.eşimi çooook seviyorum.boşanırsak da ailesi yüzünden boşanmak istemem bu beni daha da üzer.o yüzden ailesiyle ilgili toplara girmiyorum.birebir ailesi tarafından hakaret edilip muhatap alınmazsam asla ailesiyle ilgili yorum yapmam kötü söz söylemem.çok şükür ailesiyle kötü bir sey yaşamadık şu ana kadar.arada bozulduğum seyler olursa yemeğime laf çocuklarla ilgili ima şaka yollu dokunduruyorum eşime o ayrı.çünkü ailesi yumuşak karnı.pamuk gibi adam birden parlıyor.insan eşini bilir.
Anlatmak istediğim buydu aslında.Ama adam yine de karaktersizse anlamıyorsa yapacak bir sey yok.Alın yazısı deyip boşanırsın.
Vallahi benim konularımı okursan görürsün canım tabi asla onları aynı keseye koyamam hepsi bir değildir ama bizim yaşadıklarımız bunlar ve hep aynı şeyler. Keşke benimde anne baba kardeş konu olsaydı ordu gibi 20 kişilik sülale nerdeyse beraber yaşayacaklar psikolojik şiddet hakaret ne ararsan vardı şimdi görüşmüyorum şükür

Ha ayrilmayi dusunuyorsan yapma canim zaten ileriye donuk bi umut olmayinca olmuyor yurumuyor benimki cocuk dogduktan sonra degisti ama her insan ayni degil ne bilim ya bu yuva meseleri beni cok uzuyor bir yuvayi kurmak kolay degil AMA yikmak kolay allah kadinlarin yardimcisi olsun

Ha ayrilmayi dusunuyorsan yapma canim zaten ileriye donuk bi umut olmayinca olmuyor yurumuyor benimki cocuk dogduktan sonra degisti ama her insan ayni degil ne bilim ya bu yuva meseleri beni cok uzuyor bir yuvayi kurmak kolay degil AMA yikmak kolay allah kadinlarin yardimcisi olsun
Genelde çocuk olunca daha kötü oluyor diyorlar bende istemiyorum zaten hazır değilim zaten beyfendi bana dava açacaktı sonra da ekmek alayım mı diye mesaj atıyor te allahım

Takılarımı ben evden ayrılmadan önce alıp sakladı, o yüzden peşine düşmem, vermem diyor, bende allahından bulsun dedim i, 20 30 bin liralık insan değilim ben para her zaman kazanılır, onun için çekişmeli açsam 1-2 yıl sürücek, zamanımı kaybedemem, Allah sorar hesabını
Yapma . Hakkın onlar senin... gerekirse sürsün . Hiç mi içinde öfke yok kızım ya ?! Nasıl bu kadar kolay siler beni geçmişimizi diye ? Senin altınlarla rakı sofralarında alem yaparken keşke dersin. Şükret ki ailen var arkanda . Boşanmak için de illa aldatılmak dövülmek gerekmiyor....

Eşimin ailesi benim ailemi arayarak kızınızı alın dediği için ve eşim sürekli ayrılmak istiyorum dediği için ayrıldım, blöf nerde, isteyerek ayrılmadım evet gelmesini evliliğimiz için çabalamasını bekledim, dava açmasınoda beklemiyordum, 10 gün olmuş biz sevgili değiliz ki 10 günde bitirsin, bu bir yuva
Detaylı anlatmamışsınız ki nerden bilebilirim ben bunlari? Hakkınizda hayırlısı olsun

Offf içim acıdı okurken ... İçinde ne savaşlar verdiğini anlayamam belki ama tavsiyem son bir kez otur konuş eşinle hatta bir tatil yapın kafa dinleyin 5 sene çöp olmasın ...

Genelde çocuk olunca daha kötü oluyor diyorlar bende istemiyorum zaten hazır değilim zaten beyfendi bana dava açacaktı sonra da ekmek alayım mı diye mesaj atıyor te allahım
Onun göz korkutmak olduğu belliydi zaten :) ama siz o konuda haklısınız, oturup sakince kavga etmeden konusursaniz belki birbirinizi daha iyi anlarsiniz

Adam seni eşya gibi kapının önüne koymuş, gelin kızınızı alın ne demek ya nasıl aşagılayıcı bişy! Yerinde olsam o rakı sofrasını ben kurardım, tatile çıkardım. Hiç üzülme böyle birine degmez.

Sen evlimisin ya Allah askina bir nisanin babasini arayip gel kizini al demek nedir ne deseydi kadin yalvariyorum gonderme babamin evine mi deseydi hanimefendi biraz mantikli dusunup empati kurun AMA sadece konu sahibinin onu sevdigimi anladim demesi onun icin bi sorun sevmiyor AMa sevdigini saniyor gururuna dokundugunu anlamiyor

Bu yazdığınız bilgileri okumadan yorum yazdım hoş okusaydım da yorumum aynı olurdu. Her üyenin her konusuna her mesajına hakim değilim. sorunuza gelince evet evliyim. Empati kuruyorum size mantıklı geliyor mu babanızı arayıp gel kızını al diyen adamın arkasından üzülmek? Bana gelmiyor. Öyle diyen adam ve ailesini ben boşarım zaten onun boşanma davası açmasını beklemeden. Belliymiş böyle olacağı. Aralarda bir nokta kullansaydınız da ne anlatmak istediğinizi anlasaydım son cümleler hep birbirine girdiği için size cevap veremiyorum.

Ota böceğe dava açmaya gitmesin, ciddiyet kalmaz.

Bu yazdığınız bilgileri okumadan yorum yazdım hoş okusaydım da yorumum aynı olurdu. Her üyenin her konusuna her mesajına hakim değilim. sorunuza gelince evet evliyim. Empati kuruyorum size mantıklı geliyor mu babanızı arayıp gel kızını al diyen adamın arkasından üzülmek? Bana gelmiyor. Öyle diyen adam ve ailesini ben boşarım zaten onun boşanma davası açmasını beklemeden. Belliymiş böyle olacağı. Aralarda bir nokta kullansaydınız da ne anlatmak istediğinizi anlasaydım son cümleler hep birbirine girdiği için size cevap veremiyorum.
Size birseyleri anlatmak icin bide nokta mi koyucam anlayan anladi

Size birseyleri anlatmak icin bide nokta mi koyucam anlayan anladi

Beni alıntılayarak benim şahsıma yazmışsınız demek ki bana bir şeyleri anlatmak istiyorsunuz. Başkalarına yazdıysanız bizzat beni alıntılamasaydınız. Nokta kullanmanın şahısla ilgisi yok düzgün yazı yazmakla ilgisi var ama belli ki bundan bihabersiniz

Beni alıntılayarak benim şahsıma yazmışsınız demek ki bana bir şeyleri anlatmak istiyorsunuz. Başkalarına yazdıysanız bizzat beni alıntılamasaydınız. Nokta kullanmanın şahısla ilgisi yok düzgün yazı yazmakla ilgisi var ama belli ki bundan bihabersiniz
Bundan kesinlikle ben de şikayetçiyim. Forumları çoluk çocuk, öğrenciler bile okuyor. Türkçe'ye bu kadar duyarsız olmak özensizlik, yanlış kullanmak da cahilliktir. Bundan nasıl rahatsızlık duymazlar anlamıyorum

Belki su an pek musait degildi...

Bundan kesinlikle ben de şikayetçiyim. Forumları çoluk çocuk, öğrenciler bile okuyor. Türkçe'ye bu kadar duyarsız olmak özensizlik, yanlış kullanmak da cahilliktir. Bundan nasıl rahatsızlık duymazlar anlamıyorum

Bazen noktalama işaretini paralı mı yaptılar sitede diye düşünüyorum. Bir keresinde upuzun bir paragrafta hiç noktalama işareti yoktu, anlamadığımı söyleyip uyardığım üye bana off kullanmıyorum ben onları yazmıştı. Ondan sonra daha da şaşırmam demiştim ta ki bu mesaja kadar.

yaşım 36 ve eşim bu hayalimi benim elimden aldı, belki diyorum Allah büyüktür gönül kapısını açar bana annelik gibi kutsal görevi vermek için bir nasip olur diyorum

nasıl sapladın bu cümleyi kalbime ya nasıl üzüldüm anlatamam..
Bazen şer bildiklerimizde hayır vardır bilemeyiz belki seni çok daha güzel günler bekliyor.. Allah kalbine göresini versin herşeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X