AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca seni evden atma hakkı yok Buda gol iki senin ikametin orası orası senin evin. Bunu da belirt. Sen kazanacaksın davayı

Çok üzüldüm adınıza.bazı konu sahipleri buradaki " boşan, biraz ara verin, bir süre annenin yanına git, yok ayrı kalın " diye akıl verenleri dinliyor.sonuç . Kimse bir evliliğin dinamiğini bilemez.Burada yazılan bir kaç olayla insanları yargılayamayız.şiddet ve aldatmayı bu yorumumun dışında tutuyorum tabiki.
Şimdi de gitmeseydin etmeseydin yazılır böyle.
Keşke iyi tartıp biçseydiniz.kimse vazgeçilmez değildir.siz de değilsiniz.Hiçbirimiz değiliz.Kimse dört dörtlük de değildir.eşiniz herseyi anlatıyormuş ama siz de onlara uyum sağlayamamışsınız.eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlamayın.amacım sizi suçlamak değil.belli bir süre arkadaşlık da etmişsiniz.dogulu olduklarını kültürlerini biliyordunuz.bunu göze alarak ve severek evlendiniz.bilmiyorum adam alkol almıyordur.evine bağlıdır.karısını seviyor, ağzının içine bakıyor, beraber güzel vakit geçiriyordur.Varsın anlatsın herseyi de annesine.onun da kötü özelliği o olsun.kimse dört dörtlük olamazki.
Benim eşim de günde beş posta konuşur annesiyle.ne yediğini içtiğini söyler.ilk zamanlar kızıyordum.şimdi 10 sene evlilik iki çocuk.kabul ettim onu öyle.annesine düşkün bu adam.ben de seviyorum bu adamı ne yapayım.benim de pek çok eksim var.dört dörtlük olamamki.beni çocuklarını ihmal etmiyor, haftada yada iki haftada bir de ailesine götürürse iki güler yüz kahve çay servisi ailesine ohhh tamam. Bir eşin o kadarcık hatırı olmaz mı.buradaki arkadaşlara söylüyorum ben bunu.genel anlamda.
Bence buradaki çogu kişiyi dinlemeyin.sonuçta ilişkinizi siz biliyorsunuz.belli başlı üyeler dışında dalgasına boşan yazan üyeler çogunluktadır burada bence.site ergen dolu.10 yıllık üyeyim.eskisi gibi değil ne yazıkki.gidin eve baskın yapın.konuşun.nasıl bu kadar çabuk vazgeçebiliyorsunuz birbirinizden onu sorgulayın.yoksa ömür boyu acaba mı dersiniz.tabi anlatmadığınız farklı seyler varsa size evi terkettiren boşanmayı göze aldıran bu dediklerimi unutun.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Erkek hızlı davranır bu konuda daha ayrılığın ilk günü mutluluk naraları atar ama sonra bir döner arkasına "anam ben naptim, nasıl bıraktım sevdiğim kadını" der ve geri döndürme çabaları başlar. Kadinlar da tam tersi ilk başta kabullenemez sonra bakar ki olmuyor kendi yolunu çizer dimdik ayakta durur. Hikaye aynı ksiiler farklı bu konuda. Rabbim karşınıza iyi insanlar çıkarsın.

Şu an üzülüyorsunuz pişmanlık duyuyorsunuz çünkü kaçan balık büyük olur.Bir iki gün geçsin gözünüzün önündeki perde kalkacak yaşadıklarıniz aklınıza gelecek.Ben de boşanma esigindeyim.Gecenlerde,beş kuruş etmez o adama neredeyse mesaj atıyordum gel bir daha deneyelim diye.Bosanalim davayı açıyorum deyince tamam aç hatta ben vereyim protokolü istersen dediginde dedim ayyy cidden boşanıyor muyuz,adam birden kıymete binmişti sanki.sixinki de böyle bişey.Ben hemen silkelendim kendimle konuştum yaşadıklarımı ve yaşamadıklarimi hatırlattım kendime,bunun geçici duygular olduğunu söyledim azıcık da ağladım sonra göz yaşımı sildigimde rahatlamıştım, hafifledim o moddan çıktım size de tavsiye ederim

Eski konularını da okudunuz mu acaba? Bakın ikameti olan evden yani kendi evinden atmışlar kadını. Üstelik hadsiz ailesi arayıp kızınızı gelip alın demiş. Adam da adamım diye geziyor ortada. Sizde diyorsunuz alttan alaydın ailesine uymamışsın uygun değilmişsiniz evet uygun değiller ve bunu geç anlamış adam pişkin ve hala kendi ailesiyle evli. Benim ve ailemin kurallarına göre davranıp yaşayacaksın diyor ne yapsın bu kadın kişiliğini çöpe mi atsın gidip iki çay vermek kolay olmuyor muhtemelen saçını süpürge de etse yaralamayacak köle gözüyle bakılıp daha çok ezeceklerdi kadını diğer söylediğiniz şeylere katılıyorum burada boşan yazanlara bakıp gidip boşanılmaz ama ortada evlilik yok..

Aman boşanmak için hazırda bekliyormuş. Sizinle yaşadıklarını gidip ailesine anlatandan ne bekliyorsun? Karı kocalık durumuna geçememiş, evliliği sindirememiş demek ki. Hiç o tatlı canını sıkma. Şimdi üzüldüğünde şükret. Ya bir çocuğunuz olsaydı da ayrılsaydınız. O zaman kat be kat üzülürdün.Anlaşmalı boşanmada prosedür çabuk ilerler o yüzden hemen dava açılmış. Korona olmasaydı 1 haftada açılırdı. Sen şimdi üzülüyorsun o ayrıldıktan sonra üzülür. Fotoğraf atması sana nispet için. Seni daha çok üzmek için. Bu tuzağa düşme.

Merhaba,

Tek şey herşeyi ailesine anlatması değildi, ben hakaretde duydum, evde hiçmişim gibide davranıldım, ben isteyerekte terketmedim, evden ailemi arayarak gelin kızınızı alın diyerek gönderildim, ben bunların hiçbirini herşeyi ni kendi elimle yaptığım o evi isteyerek terketmedim, 2 haftada bir gitseydiniz diyorsunuz, ben hafta bir gün eşime muhakkak gidelim diyordum, eşim babası ile anlaşamaz ya tartışır yada orda sıkıldığı için gitmek istemezdi, ben eşimi karşıma alıp, bak ben akraba kültürü bilmem, hayatım boyunca hep çalıştım ev oturmaları bilmem, ailene gidiyorum, oturup beklemiyorum mutfakta yardım ediyorum, saygısızlık yapmıyorum, haftada bir evime çağırıyorum, hürmet ediyorum, evimde tatlı börek yaptım mı mutlaka 1 tabak gönderiyorum, bunun daha fazlası nedir ne yapmam gerekiyor bana söyle belki ben bilmiyorumdur dedim, benden ne bekliyorsunuz dedim, eşimde işten gelirken onlara Bi uğrasan, arasan sorsan, ya ben daha kaç aylık evliyim daha evliliğe oturduğumuz semte alışamadım, bana biraz zaman ver, zamanı gelince o samimiyete olur dedim, o zaman tamam diyor sonra böyle oluyor

Zaten kimsenin görüşmediği kadar görüşüyormuşsun. Bunun bir tık üstü birlik yaşamak zaten. Belki onu istedi kocan? Severler 2 göz evde sıkış tepiş kabile hayatını.

Valla kuzum sen kaç sene geçirdin onlarla bilmiyorum ama sana bunları dibine kadar yaşamış biri olarak yazıyorum. Asla yetmeyecek senin ilgin onlara hatta soğuk diye damgalanacaksın. Yaptığın en ufak hareket bizi istemiyor aşağılıyor olarak algılanacak geçmişten gelen ezilmişlik duyguları yüzünden ama ben ezmedim ki onları garezleri ne desen de nafile. Zaten çoğu kocanın fikri değildir dolduruluyordur. Ben kocamla oturmaya giderdim kalkardık sen nereye derlerdi ee evime derdim kalmayacak mısın kaynana evinde cıks cıks ayıp yaparlardı. Çaylarına şekere kadar atıp bir de karıştırmak gerekti. Benim telefonuma her gün ama her gün ben biliyom sen bana düşmansın ben biliyom sen beni aşağılıyon diye mesaj atardı kv. O mesajları görüp güne öyle başlamak ne demek bilemezsin. Kendini yerlere atardı benimle ilgilen düşman olsa ilgilenir biz bir ayileyiz derdi birde hala kulaklarımda aileyiz değil. Kendilerini eş anne babası ve sülalesi bir bütün görürlerdi neymiş biz kavga etmiyormuymışuk herkes anlatıyormuş sülalede biz anlatmıyormuşuk biz bir ayileymişik kavgalarımızı onlara haber edecekmişik :) ya neler var neler

Birak gitsin doymus sana Allah bildigi gibi yapim boylelerini senin uzulecegini biliyorda boyle yapiyor dava ac nafaka aldattiysa dovduyse alehine kullan degmez bunlar gibilerine

Buda benden ya ne skyon canini seni sevmeyeni sende sevme o umursamadigi icin zoruna gidiyo aslinda sevme degil bu

Demek benim sürseydi bende bunları görecektim, onlar cennet mahallesi gibi lafta söylense hakarette edilse, sonra hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyorlar,

Ee eşiniz pişman olunca siz naptınız boşanmışmıydınız?

Ilk konunuzu okudum, eşinize blöf yapmışsınız evden ayrılarak, hatta giderken ayrılalım diyerek evi terketmişsiniz.

Zaten çok yüz-göz olunmuş, ama yinede evden ayrılma olayı şöyle olmalıydı,
"Cok yorulduk ikimizde bir süre kendimizi dinleyelim, daha sonra sakince oturup konuşalım biribirimizi ozleyelim" demek yerine ben gidiyorum ac davayı ayrılırım gibi seyleri bazi erkekler yemiyor iste. Madem ayrıldınız hatta üstüne 10 gün sonra özlediğinizi farkediyorsunuz. E arasanıza eşinizi? Ben geliyorum oturup konuşalım deseniz bile suan bu durumda olmazdınız. Gerci neden ayrıldığımızı okumama rağmen pek anlayamadim.

Evet anlayamadığınızı farkettim, blöf yapmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…