- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
- Konu Sahibi Merifettah
-
Hakkınızda en hayırlısı bu olmuş eski konunuzuda okumuştum. Ne güzel çalışıyorsunuz kendi ayaklarınızn üstünde duruyosunuz. Aileniz destekçiniz. Bence hayat bundan sonra daha güzel olacak geçmişe dönüp baktığınızda ne zor günler atlattım ama şimdi ne mutluyum diyeceksiniz.. Bence hiç üzülmeyin artılarınıza odaklanın her zaman. Güzel kapılar açılsın önünüzeİnşallah inşallah, evet planlar yapıcam, ailem ayrı evde oturup kendi ayaklarımın üzerinde daha rahat yaşamamı söylediler, mahkemeden sonra abim ile babam bana güvenlikli bir siteden ev tutacaklar, belki iyi gelicek, bakalım hayırlısı
Size şunu söylemeye geldim hiçbir detay bilmeden. Hani mesajın sonuna eklemişsiniz ya sen aklıma gelmiyorsun sen yokken iyiyim vs demiş eşiniz. Erkeklerde bu süreç kadınlarla ters olarak işliyor. Biz ayrılığın ilk zamanları insanlıktan çıkıyoruz. Kendimizden vazgeçiyoruz. O dönemi ölmeden atlatabilirsek zamanla her şey düzeliyor. Eskisinden de iyi oluyor. Bunlardaki o süreç bizdekinin tam tersi. İlk başta sıcağı sıcağına ne oldu anlamıyorlar. Asıyorlar kesiyorlar. Sonra zaman geçiyor. Bakıyolar karşı taraf yaşıyor hala ölmemişMerhaba,
Daha önce 2 kere konu açmıştım biri istemeyerek evden ayrılışım, biride evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum 5,5 senemi paylaştığım, 4 küsür yıl sevgililik 14 ay evlilik sürdüğüm, askerde beklediğim, askerden geldikten sonra hep destek olduğum, nişanlılık düğünde ona sıkıntı olmasın diye hiç bir şey talep etmediğim, eşim evden ayrılmamış 11. Günü bana boşanma davası açtı, anlaşmalı olarak dilekçeyi imzaladım ama dedim götürmez dedim, vermez dedim, biz sevgili değiliz ki 2 hafta da herşeyi koparalım dedim, verdi, haftaya cuma günü boşanıyorum, 9 gün sonrasına gün mü verilir be kardeşim, pandemi var o var bu var, 9 gün çok erken değil mi dedim, yalandır dedim, beni üzmek için yapıyordur dedim, e devlete girdim açılan davayı gördüm, evet beni istemiyor, bana sen yokken evde yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum, yatakta yatıyorum, seni hiç aramıyorum, yokluğun hiç koymadı, aklıma hiç gelmedin dediçok üzüldüm,, çok üzüldüm, evet hanımlar, küçüçük şeyler için naz yapıp evinizden yuvanızdan gitmeyin, benim küçük değildi belki ama seviyormuşum boşanmayı duyana kadar içimde hiç bir şeyin bitmediğini anlayamamışım, evime eşime onunla geçirdiğim 5 küsür yıla hoşçakal demekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı, istenilmemek çok zormuş, haketmedim ve en kötüsüde ben hunharca ağlarken, onun meyve tabaklı rakı masalı storye MİSS diye paylaşım yapması oldu,
Edepsiz herif. Ayrıldığı kadın kimden destek görecekmiş, kimin vasıtası ile birilerini bulacakmış ona ne? Abine takma sebebi de sensin. Ailen arkanda durdu, eline düşmedin ya onun, ondan dellenmiş.Başka sebep yok, abimin durumu iyi abim konulara hiç dahil olmadığı halde bir kere bile onu arayıp neden böyle diye sormadığı halde abime aşırı takmış durumda, bugün mahkeme günün söylerken bile, o zengin abin şimdi sana destek te çıkar kocanda bulur dedi, bende böyle çirkin konuştuğu için telefonu kapattım
Merhaba,
Daha önce 2 kere konu açmıştım biri istemeyerek evden ayrılışım, biride evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum 5,5 senemi paylaştığım, 4 küsür yıl sevgililik 14 ay evlilik sürdüğüm, askerde beklediğim, askerden geldikten sonra hep destek olduğum, nişanlılık düğünde ona sıkıntı olmasın diye hiç bir şey talep etmediğim, eşim evden ayrılmamış 11. Günü bana boşanma davası açtı, anlaşmalı olarak dilekçeyi imzaladım ama dedim götürmez dedim, vermez dedim, biz sevgili değiliz ki 2 hafta da herşeyi koparalım dedim, verdi, haftaya cuma günü boşanıyorum, 9 gün sonrasına gün mü verilir be kardeşim, pandemi var o var bu var, 9 gün çok erken değil mi dedim, yalandır dedim, beni üzmek için yapıyordur dedim, e devlete girdim açılan davayı gördüm, evet beni istemiyor, bana sen yokken evde yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum, yatakta yatıyorum, seni hiç aramıyorum, yokluğun hiç koymadı, aklıma hiç gelmedin dediçok üzüldüm,, çok üzüldüm, evet hanımlar, küçüçük şeyler için naz yapıp evinizden yuvanızdan gitmeyin, benim küçük değildi belki ama seviyormuşum boşanmayı duyana kadar içimde hiç bir şeyin bitmediğini anlayamamışım, evime eşime onunla geçirdiğim 5 küsür yıla hoşçakal demekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı, istenilmemek çok zormuş, haketmedim ve en kötüsüde ben hunharca ağlarken, onun meyve tabaklı rakı masalı storye MİSS diye paylaşım yapması oldu,
İstemiyorsan söyle gurur yapma ayrılık ciddi bir iş konuş gerekiyorsa özür dile. Neden evden gittin bilmiyorum ama ufak tefek şeyler için ayrılmak çok kolay oldu artıkEski konuyu simdi okudum.Duygusallik bastırdıgında sizi gectim ailenizi soktukları durumu düşünün.Gel kızını al vs. Ne bicim seviyeler.Şu an üzüldugünuz sey 4 senenin alışkanlığı inanin buna.Yoksa bu anlattıklarinizin özlenecek bir tarafı yok.Suclu olsaniz belki keske derdiniz ama evli barkli adam evindeki sorunu gidip anaya,ablaya anlatmaz.kendine laf soyletir,esine söyletmez.Sizi düşürdüğü bu durumlari hatirlayin hatta olaylarin bu duruma sadece 14 ay sonra geldiğine sükredin.ya arada çocuk vs olsaydı.Böyle bir aileye kan bağıyla baglansaydiniz.Kendinizi ayni insanlarin icinse cocuk büyütmeye calisarak hayal edin ve her iste bir hayir olduğunu hatirlayin.
Erkekler önce yer içer gezer kurtuldum der.Sonraaaa akılları başlarına gelir jeton köşeli yaniMerhaba,
Anlasma protokolunu okudun mu? Yoksa okumadan mi imza attin. Senin istedigin sartlar miydi? Bak eger o sartlarda bosanmak istemiyorsan hakimin karsisina cikip cekismeli bosanmak istiyorum diyebilirsin. Gerci yeni evlisiniz beraber aldiginjz mal mulk yoktur. Calistigin icin de nafaka vermezler. Takilar sendedir umarim degilse takilatini talep edebilirsin..Yok ben onu aramam dememde üzüldüm diye, haftaya giderim davamada girer başım dik çıkarım, ben ona ihanet etmedim, ailesine saygısızlık etmedim, başımı eğecek bişey yapmadım ç, ama işte canım çok yanıyor, o yüzden buraya yazıyorum
Takılarımı ben evden ayrılmadan önce alıp sakladı, o yüzden peşine düşmem, vermem diyor, bende allahından bulsun dedim i, 20 30 bin liralık insan değilim ben para her zaman kazanılır, onun için çekişmeli açsam 1-2 yıl sürücek, zamanımı kaybedemem, Allah sorar hesabınıAnlasma protokolunu okudun mu? Yoksa okumadan mi imza attin. Senin istedigin sartlar miydi? Bak eger o sartlarda bosanmak istemiyorsan hakimin karsisina cikip cekismeli bosanmak istiyorum diyebilirsin. Gerci yeni evlisiniz beraber aldiginjz mal mulk yoktur. Calistigin icin de nafaka vermezler. Takilar sendedir umarim degilse takilatini talep edebilirsin..
Ben normalde çok yorum yapmam ama dayanamadım valla yazacağım bu ne ya..?!Takılarımı ben evden ayrılmadan önce alıp sakladı, o yüzden peşine düşmem, vermem diyor, bende allahından bulsun dedim i, 20 30 bin liralık insan değilim ben para her zaman kazanılır, onun için çekişmeli açsam 1-2 yıl sürücek, zamanımı kaybedemem, Allah sorar hesabını
Allah indan tabi bulacak ta birazda sizden bulsa,ben olsam neyi var neyi yok hepsini alırdım parayı niye bırakayım yasalar sizden yani iken vazgeçmek bilemedim .Takılarımı ben evden ayrılmadan önce alıp sakladı, o yüzden peşine düşmem, vermem diyor, bende allahından bulsun dedim i, 20 30 bin liralık insan değilim ben para her zaman kazanılır, onun için çekişmeli açsam 1-2 yıl sürücek, zamanımı kaybedemem, Allah sorar hesabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?