AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakkınızda en hayırlısı bu olmuş eski konunuzuda okumuştum. Ne güzel çalışıyorsunuz kendi ayaklarınızn üstünde duruyosunuz. Aileniz destekçiniz. Bence hayat bundan sonra daha güzel olacak geçmişe dönüp baktığınızda ne zor günler atlattım ama şimdi ne mutluyum diyeceksiniz.. Bence hiç üzülmeyin artılarınıza odaklanın her zaman. Güzel kapılar açılsın önünüze

Size şunu söylemeye geldim hiçbir detay bilmeden. Hani mesajın sonuna eklemişsiniz ya sen aklıma gelmiyorsun sen yokken iyiyim vs demiş eşiniz. Erkeklerde bu süreç kadınlarla ters olarak işliyor. Biz ayrılığın ilk zamanları insanlıktan çıkıyoruz. Kendimizden vazgeçiyoruz. O dönemi ölmeden atlatabilirsek zamanla her şey düzeliyor. Eskisinden de iyi oluyor. Bunlardaki o süreç bizdekinin tam tersi. İlk başta sıcağı sıcağına ne oldu anlamıyorlar. Asıyorlar kesiyorlar. Sonra zaman geçiyor. Bakıyolar karşı taraf yaşıyor hala ölmemiş o saatten sonra hele bi de sizden daha iyi bir alternatif bulamadıysa yavaş yavaş kahrından ölüyor. Siz görürsünüz görmezsiniz veya barışırsınız orasını bilemem. Bildiğim tek bir şey var o da PİŞMAN OLMAYAN ERKEK YOKTUR, HENÜZ OLMAMIŞ ERKEK VARDIR.

Edepsiz herif. Ayrıldığı kadın kimden destek görecekmiş, kimin vasıtası ile birilerini bulacakmış ona ne? Abine takma sebebi de sensin. Ailen arkanda durdu, eline düşmedin ya onun, ondan dellenmiş.

Anlaşmalı boşanma mutlaka duruşmalı gerçekleştirilir. Hakim tarafları dinlemek zorunda. Yani boşanmak istemiyorum diyebilirsiniz. Bence anlaşmalı boşanmayın. İstiyorsanız çekişmeli dava açın, nafaka talep edin, birlikte yaşadığınız evi talep edin. Onca yıllık emeğiniz var. Adamın yemeğini yapıp, kıyafetlerini yıkamışsınızdır. Evde de o kalıyor, hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam edecek. Sizse ev bulma, yerlesme, cevre baskisi vs. bir suru sey cekeceksiniz. Anlasmali bosanmayin. Duruşmada söyleyin, boşanmak istemiyorum, üzerine düşünmeme fırsat vermeden anlaşmayı imzalattı diyin.

yemişim onun erkekliğini aileye kıymet veren yapmacıklığını. doğuluyum erkeğin hasıyım bizde böyledir diyip atar tutarlar sonra da bebe gibi ailesine her özelini anlatırlar. ne kadar itici. seven insan gurur yapmaz çaba gösterir haklı bile olsa yeri gelir özür diler. gitsin anasının koynuna. siz de böyle mahlukatlar için pişman olmayın gözünüzü seveyim

Eski konuyu simdi okudum.Duygusallik bastırdıgında sizi gectim ailenizi soktukları durumu düşünün.Gel kızını al vs. Ne bicim seviyeler.Şu an üzüldugünuz sey 4 senenin alışkanlığı inanin buna.Yoksa bu anlattıklarinizin özlenecek bir tarafı yok.Suclu olsaniz belki keske derdiniz ama evli barkli adam evindeki sorunu gidip anaya,ablaya anlatmaz.kendine laf soyletir,esine söyletmez.Sizi düşürdüğü bu durumlari hatirlayin hatta olaylarin bu duruma sadece 14 ay sonra geldiğine sükredin.ya arada çocuk vs olsaydı.Böyle bir aileye kan bağıyla baglansaydiniz.Kendinizi ayni insanlarin icinse cocuk büyütmeye calisarak hayal edin ve her iste bir hayir olduğunu hatirlayin.

İstemiyorsan söyle gurur yapma ayrılık ciddi bir iş konuş gerekiyorsa özür dile. Neden evden gittin bilmiyorum ama ufak tefek şeyler için ayrılmak çok kolay oldu artık

Eski konulari bilmiyorum ama mahkemede ben bosanmak istemiyorum diyebilirsiniz hakime. O zaman dava cekismeliye doner. Ve bir avukat bulup karsi dava acip tum haklarinizi talep edebilirsiniz. Imzaladiniz diye daha hersey bitmedi ki? Bosanmak istemiyorum deyin ugrassin dursun.

Erkekler önce yer içer gezer kurtuldum der.Sonraaaa akılları başlarına gelir jeton köşeli yaniKadınlar ilk günden başlar ağlamaya,çırpınmaya depresyona ama sonra kendilerini bulur ve hayat devam ediyor derler.Sana tavsiyem dimdik dur gitmek mi istiyor kapıyı sonuna kadar aç poposuna tekmeyi vur daha hızlı gitsin.Sen ne kazanmissin ki kaybediyorsun şuan????Biliom acı ve canin cok yanio ama ileride o gözyaşlarına üzüleceksin.Seven adam,onda yerin varsa olduysa gitmezzz

Anlasma protokolunu okudun mu? Yoksa okumadan mi imza attin. Senin istedigin sartlar miydi? Bak eger o sartlarda bosanmak istemiyorsan hakimin karsisina cikip cekismeli bosanmak istiyorum diyebilirsin. Gerci yeni evlisiniz beraber aldiginjz mal mulk yoktur. Calistigin icin de nafaka vermezler. Takilar sendedir umarim degilse takilatini talep edebilirsin..

Bu arada kadinlar icin bosanma narkoz almadan ameliyata girmek gibi. Aciyi sonuna kadar yasarlar. Erkekler ise bosanirken narkoz alip ameliyata girmis gibi girerler. Narkozun etkisi gectikce olayi fark ederler.
Ben de bossndim. Eski esim de bekar hayati yasar gibi gayet mutlu yasiyordu bosanirken. Zincirinden bosanmis hayvanlar gibi tabiri caizse. Tum erkekler oyle. Kadinlar da bu donemde aglar hep. Sonra kadin iyilesir kendini toparlar, erkek ne yaptin ben demeye baslar ama bu sefer de kadin istemez.
Zaten babani arayip kizinjzi alin demeleri igrenc. Inan bunda senin icin hayır var. Bu adsmdan koca olmaz.

Eski konularını bilmiyorum ama şunu diyebilirim bazi erkekler cok kindar, ve sözleri arkasında duran tipler oluyor genelde bunlar. Bosanacam derse boşanır. Evlenecem derse evlenir.
Evden gitmek büyük bir hareket. Onu daha da kinlendirmissin. O da öyle rakılı story atmış.
Yani mahkemeye kadar giden erkekten pekte bir umut yok canım barışmak istiyorsan da düzgünce konuşacaksın whatsapp takip etmekle olmaz o iş ama bana kalırsa barışma tabi buraya kadar gelmis herkes kendi yoluna baksin

İstenmemek kötüdür mutlaka ama sizde mutlu görünüp istememe karşılığı verin. Gidin kuaföre ne bilim değişim diye paylaşın , mutlu görünün

Takılarımı ben evden ayrılmadan önce alıp sakladı, o yüzden peşine düşmem, vermem diyor, bende allahından bulsun dedim i, 20 30 bin liralık insan değilim ben para her zaman kazanılır, onun için çekişmeli açsam 1-2 yıl sürücek, zamanımı kaybedemem, Allah sorar hesabını

Ben normalde çok yorum yapmam ama dayanamadım valla yazacağım bu ne ya..?!
Niye almıyorsunuz?!
Senin annenin babanın akrabanın taktığı hiç mi bir sey yook?!
Niye elin oğlu bu kadr cinken siz bu kadar aciz görünüyorsunuz.?!
Allahın dan bulsun ne demek?! Sen hakkını ara Allah ile arasındaki mevzuyu Allah halleder zaten.
Adam ne akıllı valla kafaya koymus bosanmayı imza da attırmıs sen de inanmıssın.. Keyf yapacak tabi Baska ne yapacak...
Çok sinirlendim şu an...
....
Allahın dan bulsun diurosun ya bende sana diyorum ki Allah askına sende hakkını ara!!

Allah indan tabi bulacak ta birazda sizden bulsa,ben olsam neyi var neyi yok hepsini alırdım parayı niye bırakayım yasalar sizden yani iken vazgeçmek bilemedim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…